sanırım bende yatacam birazdan
oğlanla kocamı yatırdım
kızımla daha oturuyoz
üfff çok çişim var ama kalkmaya üşeniyom
altıma yapacam birazdan
bu gece gece kuşları yok iyimi
nerdeler acaba
yoksa bizi yatırıpmı gelecekler
canım net maası 650 tl
mesaılerle 1000tl oluyor ortalama
burda en basıt kıra 350 400
aylık 250tl aksam lısesı taksıdımız var
dıger masraflar ınt falan 150
laptopun taksıdı 100
komur falan taksıdı var
aylık dra gıdıyorum
e mutfak masrafı
az cok bebege de bısey allmak lazım
cok bunalttılar kızlar
esımden yana hıc sıkayetım yok
o da cok uzuluyor kızıyor
ne olur hepınız dua edın
bıze devletten ev cıksın
cok zor cok sınır bozucu
göğsü sızlayan yok demi kızlar
neden sızlıyoki acep canımı baya acıtıyo arada oluyo ama tam oluyo
beni beğenmiyor musun :gitme:
göğsü sızlayan yok demi kızlar
neden sızlıyoki acep canımı baya acıtıyo arada oluyo ama tam oluyo
kızlar benim bebeğim sanırım doğum pozisyonuna girdi
çünkü ağırlığı hep kasıkta hissadiyorum
az önce hıçkırıyordu ve tam kasıkta hatta bacak ekleminin üstünde hissediyordum zıplamalarını
ayrıca mide yanmalarımda geçti
sanırım bu yüzden iştahım açıldı
midem yandığı günler bişe iyemiyordum
şimdi maşallahım var
canavar gibiyim
bu gün yediklerimi bi duysanız
aynen :1shok: böyle olursunuz
ya bu gece herkes çok gergin
yapmayın kızlar
bebişlerinizide üzüyorsunuz
relaks relaks rahatlayın biraz
canım her ay sana aclık ve tokluk şekerine bakılıyormu sonçlar nasıl çıkıyor bana kırkın cıkıncaya kadar dedi doktor ondan sonra selbest sindedi bebekle buraya gelme dedi bende tıp merkezinde yükleme yaptırıcam
katılıyorum canım çok haklısınneler yediiiiiiin???
aman allahım, bu ne gerginlik!!! kızlar inanın bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aşılamayacak şeyler değil, sadece bebişlere zarar veriyorsunuz...sweeti düşünün şu anda. hiç bebek sahibi olamayan insanları, evlatlarını kaybedenleri...herkesin yaşamında payına düşen bi sıkıntı darlık var, bunu içinden çıkılamayacakmış, dayanılamayacakmış hale getirmeyin lütfen, en azından eşleriniz çok anlayışlı ve sizi seviyorlar.
bakın şimdi eşim bana ne dedi şaka maka ama: hayatım hani sen ara sıra fransaya gitmek istiyordum, planlarım vardı, şunu yapmak istiyordum -ki öylesine söylüyorum- falan diyorsun da ben hiç takmaz gbi davranıyorum ya, aslında içten içe suçluluk hissediyorum, saçma ama mesela klozetin oturma yeri çok soğuk ısıtıcı taktır diye espri yaptığın halde ben onu bile yapamadığım için huzursuz oluyorum...
onların açısından da bakmamız lazım, hayat şartları zor ve sürekli talep ediyoruz, onlar da insan zorlanıyorlar, geleneksel rolleri de çok sıkıştırıyor, böyle düşünürsek hem kendimiz mutlu hissederiz, hem onları rahat hissettirir, motive ederiz..moral bozukluğu ne bizim, ne bebişlerin ne de eşlerimizin işine yarar...
neler yediiiiiiin???
söylemem iyemiyen arkadaşlara ayıp olur.
hem utanırım ne obur karıymış bu derler
am ben herzaman böyle değildim
ne olduysa bu hafta oldu
acaba izne ayrıldımda sıkıntıdan mı böyle oldu
he he bahanemi buldum
aman allahım, bu ne gerginlik!!! kızlar inanın bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aşılamayacak şeyler değil, sadece bebişlere zarar veriyorsunuz...sweeti düşünün şu anda. hiç bebek sahibi olamayan insanları, evlatlarını kaybedenleri...herkesin yaşamında payına düşen bi sıkıntı darlık var, bunu içinden çıkılamayacakmış, dayanılamayacakmış hale getirmeyin lütfen, en azından eşleriniz çok anlayışlı ve sizi seviyorlar.
bakın şimdi eşim bana ne dedi şaka maka ama: hayatım hani sen ara sıra fransaya gitmek istiyordum, planlarım vardı, şunu yapmak istiyordum -ki öylesine söylüyorum- falan diyorsun da ben hiç takmaz gbi davranıyorum ya, aslında içten içe suçluluk hissediyorum, saçma ama mesela klozetin oturma yeri çok soğuk ısıtıcı taktır diye espri yaptığın halde ben onu bile yapamadığım için huzursuz oluyorum...
onların açısından da bakmamız lazım, hayat şartları zor ve sürekli talep ediyoruz, onlar da insan zorlanıyorlar, geleneksel rolleri de çok sıkıştırıyor, böyle düşünürsek hem kendimiz mutlu hissederiz, hem onları rahat hissettirir, motive ederiz..moral bozukluğu ne bizim, ne bebişlerin ne de eşlerimizin işine yarar...
hımm üşümedim ben ama yaabazen sızlıooo üşüdüğümdeee uzun süreli değil ama
seni seni seniefetzemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bak bu dediğin olabilir ama amma acı vericiymiş yaa ilk defa olmaya başladıda]
canım süt birikmeye başlıyordur bendede oluyor ara ara
ah canım öyle çok haklısın kiaman allahım, bu ne gerginlik!!! kızlar inanın bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aşılamayacak şeyler değil, sadece bebişlere zarar veriyorsunuz...sweeti düşünün şu anda. hiç bebek sahibi olamayan insanları, evlatlarını kaybedenleri...herkesin yaşamında payına düşen bi sıkıntı darlık var, bunu içinden çıkılamayacakmış, dayanılamayacakmış hale getirmeyin lütfen, en azından eşleriniz çok anlayışlı ve sizi seviyorlar.
canım her ay sana aclık ve tokluk şekerine bakılıyormu sonçlar nasıl çıkıyor bana kırkın cıkıncaya kadar dedi doktor ondan sonra selbest sindedi bebekle buraya gelme dedi bende tıp merkezinde yükleme yaptırıcam
hımm üşümedim ben ama yaa
seni seni seni
bak bu dediğin olabilir ama amma acı vericiymiş yaa ilk defa olmaya başladıda
ah canım öyle çok haklısın ki
Allah kaldıramayacağı dert vermesin kimseye
Allah büyük
kuzum serbestsinmi dedi
bana niye öyle dedi yaaa
ben evde kendim ölçüyorum hastanedede bazen ölçüyolar en son ölçmüşlerdi gizli şekerede bakmışlardı ozaman 1 ay oldu ama
Ya bu 5 mısafır kım yaaaa
Tesekkur ederım bocuk
satarsa satsın umurumda degıl
cunku 4 ay oncesıne kadar kırada oturuyorduk bız
hamıle kalana kadar calıstım
allah saglık verırse bebegım buyusun yıne calısacagım
satarsa 2 gunde yer
sonrada elıme duser
yapı olarak kımseye mınnet etmeyız bız
bende esımde
ama ıste bır bebegımız olsun ıstedık
onuda cok gorduleer