hemen adapte olursun merak etme.yigit efem 2 buçuk kilo olmuş.27 gün sonra inş kucagıma alcam.sezeryan ama genel mi epidural mi hala kararveremedim.öle böbregindeki sorrun devam ediyo tedavi gerekecek dogumdan sonra .inş. iyi haberlerini alırız yarın
canım benım böbreğini dert etme benım dr hıc bakmıyo bence sen yıne sanslısın bızde varsa bılmıyoruz bıle 5 dk bakmıyo bıle usgde acaba dogunca ne olacak umarım hersey yolundadır..
Allaha emanet butun bebısler gececek o da tedavıye bıle gerek kalmaz belkı..
çok güzel kibelem çoook. kelimeler yetmez derlerdi ya, yetmiyor cidden. bu hissin tam karşılığı olan bir cümle yok.
aman usg ile idare edin, erken gelmesinden daha iyi. bol bol bakacaksınız yakında inşallah.
ahhh yavrum benım ıcım tuhaf oluyo dusununce bıle maşallah canım olsun senınkı toparlamıs olacak ınsallha bızımkı geldıgınde.. el salayacak bıze :))
canım benım sana bırsey soracagımcok catlagım var demıstın daha once dogumdan sonra bellı oldu demıstın benım sımdıden berbat ta dogumdan sonra dusunemıyorum..
bıraz toparlamıstır ama dı mı senın gobegın?
ılk gune gore?..
Valla biz iyiyiz oğluşumla,sadece kafası hala yukarıda olduğu için nefesimi daraltıyor zaman zaman. en son 1 aralıkta gittik doktora;2300 gr 45 cm di oğluşum,haftaya tekrar gidicez ama henüz dönmeye niyeti yok bu oğlanın,kısmet bakalım.
maşallah ogluna canım benım ne guzel..
aman saglıkla gelsın tatlım bosver sen yukarıda asagıda dursun onemı yok..
oyy o tekmeleri nasıl özlüyorum anlatamam.
ben bile hamilelik güzeldir diyosam harbiden güzeldir yani.
o kadar ağır geçirmeme bir ton sağlık sorununa rağmen 2-2,5 ay daha içimde taşımak isterdim oğlumu.
şimdi bile gaz hareketi olunca içim eziliyo, bebeğimin hareketleri geliyor aklıma..
ama dokunmak ayrı bir güzel tabi..
siz acık daha sabredin, erken gelmesin bebişler..
herseyın hayırlısı guzelım sen cok ıyı ıdare ettın zaten daha ne yapabılırdın bence bu en ıyı haldı senın ıcın..
evde karnının uzerıne koyarsın tepınır yıne annesı uzulme sen :))
canım beni sorma bugün nete bile oturamdım benim kız aşağıda ne oturabiliyorum ne yatabilyorum karnımda adet ağrısı gb ağrı perişan oldum vallaha .geçiktirici ilaç cumartesi akşamı bityor pazartesi sabah erkendende çağırdı hakkımdan hayırlsı bakalım
hakkınızda hayırlısı canım benım saglıkla olsun da
sen kendını sartlandırma canım erken olacak dıye rahat ol tamam mı?
sagol özgecim.geçer inş. her 100 bebekten birinde görülmesi sakinleştirdi beni.dogum kanalına girememiş kafası darlıktan dolayı.kemiklerimde ince o sebebten ilk günden beri sezeryan diyor doktorum .risk almak olur benimde normal diye diretmem. o yüzden kabul ettim.normal dogumdanda korktum zaten
aman canım oluver sezeryan
daha ıyı esim benımle dalga gecıyo mesela bak sezredüz olamazsın sen dıye :))
ben de atıp tutuyorum ama normal dıye drum gecende pek normal olur gıbı demedı yuzu yukarı bakıyomus kanalda zor ılerlermıs boyle..
saglıkla gelsınlerde bosver..
bu arada kızlar kuzenim aradı geç yıl benim doktoruma doğum yapmış bnde onun tavsiyesiyle gitmiştim dün gitmiş benim doktora kendi kadın hastalığıyla ilgili problemi vardı onun için .teyzemin kızı beni sormuş durumu nasıl diye demişki doktorum
senin kuzenin bebek acele ediyor tam doğum pozisyonundaydı hareketlerini takip ettim 2 günde doğururdu normalde ama 37tamamlasın diye ilaç verdim hafta içi doğum gerçekleşir gb geliyor demiş .hemen annemi aramış teyze hazırlıkları yap dün doktor böyle böyle dedi diye annemde geldi 12de salonu temizledi yemek yaptı yeni gitti bi heyecan dedim anne allah bilir yani hafta içi olcak diye hemn olcak değil
benide strese soktular bugün zaten hastayım kendi derdimleyim bi telaş evi arayanlarmı dersin hazırlığa gelelim diyenlermi dersin
yaaa panık yaptırmıs sıze canım benım sen ıcını ferah tut ne zaman ısterse gelır bebişin ama erken doguma odaklama kendını..
hayırlısı neyse o olsun ınsallah..
be gebelik şekeri beni çok yordu desem yeridir son haftalarda çokta bozdum diyetimi yarın kontrolüm var aslında her kontrolde kan veriyordum ama bu defa vermeyeceğim çünkü yüksek çıkacak biliyorum bakalım bebek kaç kilo olmuş çünkü ben son kontrolle bu kontrol arasında 2 kilo aldım.son haftalar artık dayanacağız mecburen.
hadı bakalım canım ıyı haberlerle gel ınsallah..
casminim becerikli yorulmaz hayun maşallah sana hala iş güçtesin
annem le kızkardeşim salı günü yaptılar banada ben çabuk yoruluyorum
aman yinede dikkat et
canım dr banada %70 şeker hastası olma ihtimalin var dedi
2 buçuk aydır diyetteyim sorma ki sorma tek temennim değsin oğlum sağlıcakla doğsun bide plesantam yaşlanmaya başlamış
diyete doğumdan sonrada devam et dedi
banane ama yaa ben arada az da olsa tatlı yerim
sanırsam hayatım boyunca dikkat etmem abartmamam gerekecek
canım bence dıyete ıhtıyacınız olmayacak kendınızi kotu dusunerek uzmeyın :))
saglıkla gelsın de yavrular..
herseyın caresı bulunur..
:çok üzgünüm:vallahi annem 1,5 yaşında abimin kızına bakıyor=(
:çok üzgünüm:kayınvalidem 10 yaşında kaynımın oğlu onunla ona bakıyor vede kayınpederim ayağını kırdı kadın dükkan ev 3500 parça oldu=(
:çok üzgünüm:biz zaten eşimle hep dert yendığımız şeydir..analı babalı yetimiz...biz onları düşündüğümüz için hiç ses etmiyoruz herşeyi kendimiz halletmeye çalışıyoruz çünkü sağolsunlar evin geri kalanları yeterince onları yoruyor...=(
bazen boğulduğum oluyor ama ses edemem onlar ne yapsın..yaşlı halleriyle=
çok üzgünüm:üstelik ne bir kızkardeşim ne bir görümcem ne bir eltim var=(tekim mutsuzum=(
bu konuda allah başka dert keder vermesin ama insan böyle zamanalarda yalnız kalınca çok üzülüyor...eee başa gelende çekilir hesabı ses etmiyoruz...kendi işimizi görmeyi öğrendik eşimde bende...doğumu düşünüyorum ben seze4ryanım kim bvakıcak ne yapıcam kara kara bütün derdim bu şimdi işler yapılır daha var 3 hafta=:Saruboceq:rabbim kolaylık versin hepimize=)birde kızım var biliyosun=)yanmışım ki ne yanmışım demicem amannn keşke bütün dertler bunla kalsa allah beterinden saklasın.....sağ salim evlatlarıma kocama kavuşıyımda gerisini at gibin yaparım inş=)hiç şikayet etmicem inş...:Saruboceq:
canım benım uzme kendını herkesın yasamı kaderı farklı sız saglıklı olun da esınle herseyın ustesınden gelırsınız ınsallah..
ahh dert bu olsun dedıgın gıbı bak zaten tecruben var..
Julicim
Gecende hastanelik oldugumda demisti doktor diet vermedi ama enfeksiyonu arttirir demisti.Bende korkumdan yiyip icmiyorum.Ayni durumu bir daha mümkün degil kaldiramam.Hastanelik oldugum gün ve gece sekeri abartmistim bide bana sizde oldugu gibi seker yüklemesi yapilmadi durum ne bilmiyorum.Sadece ailede seker varmi diye sormustu doktor o kadar.
canımcım takma kafana sen de cok ıyı ıdare ettın bak bu gune kadar bundan sonra da
ınsallah hıc sorun cıkmayacak :))
cok canın cekıyorsa bır yudum tat ben oyle yapıyorum cok seyı..
oyyyy şeker dedik anlatıyım kızmın yaptığını bugün=)dün nts ye girdik ya songül ebem dediki yasemin gelmeden önce karnını iyice doyur...birde tatlı şeyler ye....zeynomda yanımızdaydı o ara..bugün öğretmeni bir lolipop birde sütlü bir şeker vermiş ona kazamış okulda....eve geldi bir sevinçle anneeeee ne var aşkım dedim dediki anne bunları sabah verdi öğretmenim ama ben yemedim ...hani doktor sana dedi ya şeker ye diye sana sakladım oturdum ağladım kurban olurum ben sana diye
yafrumm ben yerım onu kurban olsunlar ona ..ahh yarabbım kız evlat baska der babam boyle bırsey galıba.. erkekler de baskadır tabıı de :))
kız anası olarak torpıl gecıyorum ahaahah..
kıslar bu topiğin en konuşkan kızlar çok uzun süredir suskun...var mı haberi olan açıkçası merak ediyorum, blueness, ecrin, kibeles, yalel, anneolmakistiyorum,ndk sesleri çıkmıyor???
şekerciiimmm ben geldım bugun ama tam yazamadım buradayım kısmetse bundan sonra optum senı cok sagol hatırladıgın ıcın..
blue yalel ndk yı ben de merak ettım bak sımdı!
kızlar ben geldım
BOSUNA STRES YAPMIŞIM
EŞİM GELDI KAPIYI AÇTIM
GULEREK CEKINE CEKINE YOK EN IYISI BEN GELMIYEYIM DEDI
TUTUM KOLUNDAN GULEREK YOK ÖYLE GEL KONUSCAZ GEBERTIRIM SENI DEDIM
GIRDIK ICERI ASKIM NEDEN BANA YALAN SOYLEDIN YEMEGECEGIMI BILDIGIN HALDE DEDIM
ASLINDA YALAN SAYILMAZ PEK DEDI
GECEN AY TEL.ALMISTI BANA O MARKETI OLAN ARKADASINDAN 2,EL AMA YENI.IKIMIZIN TEL.VERIP.+100TL VERDIM DEMISTI.BENDE KIZMISTIM ONA CNM NE GEREK VAR SIMDI O KADAR MASRAFIN ICINDE DEDIM.MEGER +100 DEGIL 160 VERMIS
SLIP TARIHI 04 11 2009
ALDIGI TARIHLERE TUTUYOR
BANKA EKSTRESI DE 05.11.09DAN ITIBAREN KESILMIS
HALIYLE EKSTREDE YOK.UZULECEKSIN DIYE SOYLEMEDIM DEDI.BENDE ESAS SIMDI UZULDUM BIDAHA BOYLE BISEY OLMASIN.IYI O ZAMAN BENDE UZULME DIYE SANA YALAN SOYLIM DEDIM.HAYIR OLMAZ DEDI.BIDAHA BUNU YAPMA DEDIM,KONU KAPANDI
YA VARYA COK KIZDIM KENDIME
ISINDEN EVE VE BENSIZ BISEY YAPMAYAN BIYERE GITMEYEN ADAMIN GUNAHINI ALDIM
CASMIN CNM DOGUM HEDIYESI OLARAK LAPTOP ALACAKMIS BANA
BUTUN ARKADASLARIMA TESEKKUR EDERIM
SAGOLUN
INSANIN BAZEN OFKEDEN GOZU BISEYI GORMUYOR
HERSEYI KOTU DUSUNUYOR
canım erkekler bazen oyle seyler yapıyorlar ben esımle daha evlenmeden bır kavga ettım gormen lazım ayrılma durumuna geldık..
meger bana gıtar almaya gıtmıs yalan atmıs hedıye surprız olsun dıye..
tabıı gıtarı verınce dustugum durumu hıc unutamıyorum cok utanmıstım..
uzerıne gıtmeden sormak en ıyısı..
selam arkadaslar:))
cok kısa bir sureligine girdim.2010 meleklerine bir ozet gectim
hala hastanedeyiz.sut sagmakla geciyor gunlerim arada emziriyorumda.bakalım kesin kuvozden cıkısimiz ne zamn belli degil.insallah hayirlisi ile sagilikla alirim bende kucagima
sizlerinde keyfi yerindedir uamrim
tutkuda dogum yapmiş durumu iyidir insallah
canııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım benım ınanamıyorum anne mı oldun sen sımdı
ayyy aglayacagım valla bızım ıcın de kokla olur mu bebegı..
saglıkla alın kucagınıza en kısa zamanda ınsallah..
ve en kısa zamanda resım lutfenn.. hem kendını hem bebegı..
flash kullanmak yok ama..
esim gidiyor kızalr yani notebookta
(
opuyorummmmm
canım bızde optuk sızı kızımla..
ayyy ben cok duygulandımmm...
offf ya yaklaşık 50 sayfa okudum
gözlerimkafamçokkarıştı aynen böyle oldu
ne çok yazmışsınız
birsürü alıntı yapmıştım
elektirik kesilip gelince hepsi gitti
benimde kasıklarım çok ağrıyor ya
eski sezeryan dikişlerim çok gerilmiş durumde
acaba iç dikişlermmi açılıyor diye düşünüyorum
sanki yeni sezeryen olmuşum gibi acıyor
doğum yaptığımda böyle acımamıştı
uzun süre oturup ayağa kalktığımda iki büklüm kalıyorum
doğrulamıyorum bir süre hayırlısıyla doğursak artık.
canım benım cok gecmıs olsun sezeryanın zorlukları bunlar neysekı az kaldı hadı az daha dayanacagız canımcım..
Merhaba, sabahtan beri ara ara muhabbeti takip ettim ama yazamadim, hala da yazamicam galiba burda saat daha 11 ve benim kocam uyuyana kadar siz gidiyorsunuz zaten
Bu arada camasir makineindeki camasirlari bosaltiyordum icinden sogan kabugu cikti nansil girdiyse :sm_confused:
ahahahah
ıyıymıs sogan kabugu
canım benımkıde yarasa mubarek hıc uyumuyo :)) gecelerı..
sabah ta erken kalkıyo bılgısayar basında yenı ekran kartı gelmıs te!!!
kibele merhaba canim merak etmistim seni gecen gun kizlkara sordum sinavi vardi dediler nasilsin hersey yolunda mi
bu arada ben yatiyorum kizlar iyi geceler hepinize yarin disarlarda bi suru isim var eve camasir makinesi gelecek servis gelecek baglamaya ordan alisverise gidecegfiz kardesimle enerji depolayayim bu gece uyuyp da
merhaba tatlısım naber?..
evet canım sınavım vardı sehır dısındaydım o yuzden..
kosturmaca vs. ama buralardayım artık kısmetse..
yarın yorma kendını cok bakalım optuk senııı kızımla..