seda istifra ediyor mmusun??
selam kızlar ben geldım.bugun cok yoruldum.bırsuru et dogradım buzluga attım.tam 2,5 saat ayakta kaldım.belım cok agrıdı.esımde bana kızdı cnm nıye oturarak yapmadın dedı.daha sonrada bayram gezmesıne gıttık.yorgunluktan oluyorum.dahada bebısın utulerı var.dogum cantamı hazırlamadım henuz.geç kaldım dımı ya...
benneyaptımkiher bulantıda olmasada çoğunda ediyorum kokulara karşı falan daha duyarlı oldum sanki hamileliğin başındayım benneyaptımki
doğum çantamı henüz bende hazırlamadım bebeğin son posta yıkma işi kaldı onuda yarın yapıcam artık doğum çantasınıda bu hafta içinde hazırlarım
geçmiş olsun canımbenneyaptımkiher bulantıda olmasada çoğunda ediyorum kokulara karşı falan daha duyarlı oldum sanki hamileliğin başındayım benneyaptımki
cnm dogum cantası nasıl hazırlanır.ben yıkadım elbıselerı de bu aksam yada yarın utuleyıp yerlestırcem.neler koymak lazım.özel hastanede olcak benım dogum kısmetse.bıde 2 tane hastane cıkısı aldım ıkısınıde koyayım mı?ayrıca ayaklı pantolon aldım 3 tane ılave olarak onları da koyayımmı?arkadaslar bılenınız varsa ne olur yardımcı olun.fazla abartmadan hazırlamak ıstıyorum.hasta bezıne de ıhtıyac var mı?
cnm dogum cantası nasıl hazırlanır.ben yıkadım elbıselerı de bu aksam yada yarın utuleyıp yerlestırcem.neler koymak lazım.özel hastanede olcak benım dogum kısmetse.bıde 2 tane hastane cıkısı aldım ıkısınıde koyayım mı?ayrıca ayaklı pantolon aldım 3 tane ılave olarak onları da koyayımmı?arkadaslar bılenınız varsa ne olur yardımcı olun.fazla abartmadan hazırlamak ıstıyorum.hasta bezıne de ıhtıyac var mı?
açıkcası tam olarak bende bilmiyorum ne konulacağını ben 2 tane hastane çıkışı koymayı düşünüyorum onun dışındada bişeyler koyarım...
hastanede sorsana genelde özel hastaneler ne koyman gerektiğine dair liste veriyormuş..
slm kızlar nasılsınız ya bayramın ilk günü çok yorucu oluyor gidip yatıcaz şimdi...
benim son problemim son 1 haftadır yine mide bulantısı ve çıkartma ne olacak bu böyle.. bu haftalarda böyle olan varmı?
benımde cok bulanıyor arkadasım ya.neden bole oluyor acaba.bılenınız varmı
aldıysanız eğer hangi park yatak yazarsanız sevinirim
ben de tam bilmiyorum
hastaneye soracağım
sdsmt canım doğumun nerede olacak belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?