2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
eski doktorum aynur dağdelendi b. anadoludan
bazı problemler yaşadık
şimdi nur öztürk e gidiyorum
doğumumu da orada yapacam inşallah

sen ana klinikte mi yapacaksın canım doğumunu?
belki aynı zamanda doğum yaparızkaydirigubbakcemile3

ters bi durum olmazsa ana klinikte yapıcam canım,benim ikiz,erken gelmeye kalkmazlarsa şayet,yani küvöz sorunumuz olmazsa,orda yapıcam,eğer küvöze girmeleri gerekirse doğumevine yönlendirecek doktorum,benim doktorum 37.haftamda almayı düşünüyo bebekleri,büyük ihtimalle 23 aralık olacak,senin ne zaman doğum?
sen ana klinikte mi yapacaksın canım doğumunu?
belki aynı zamanda doğum yaparızkaydirigubbakcemile3

bizim sata göre 1 ocak
ama doktor 15 aralıktan sonra ne zaman isterse gelebilir dedi
gün sayacağız artık 15 inden sonra

selam canım,iyiyiz sen nasılsın,seninde bayramın kutlu olsun
selam kızlar nasınız.........hayırlıbayramlar herkese..

zamanında gelsinler inşallah canımkaydirigubbakcemile3
bizim sata göre 1 ocak
ama doktor 15 aralıktan sonra ne zaman isterse gelebilir dedi
gün sayacağız artık 15 inden sonra
ben çıkıyorum kızlar,fazla oturamıyorum bilgisayar başında,hepinizin bayramı kutlu olsun,öpüldünüzopuyorumnanaktan

merhaba kızlarr, nasılsınız??
hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim... aman dikkat edin çok yormayın kendinizi bayramda, ne de olsa az kaldı meleklerin gelmesine...

sitede bu aralar sorun var, hata veriyor çok.. zaten iş devri sebebiyle ofiste çok giremiyorum topiğe, baktığım zamanlarda da giriş yapamadım çoğunlukla.. umarım herkes iyidir, bir problem yokturr..

kendinize çook iyi bakın.. opuyorumnanaktan

selamlar annişler... opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım, hatta mesaj yazıp hemen çıkacağım.
son haberleri vermeye geldim...

bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım.
pamuklar içinde tuttum. öpemedim, koklayamadım. o kadar minikti ki kıyamadım.
bakıp bakıp ağladım, şükrettim sadece. :Saruboceq:

1280 gr olmuş, anne sütü alıyormuş. bağırsakları düzene girmiş. haftaya emme çalışmasına başlayacağız.
eğer becerirse taburcu olabilecekmiş.
altını değiştirdim, bebe yağını sürdüm, göbeği düşmüş onu buldum bezinin içinde.
hayatımda bundan daha mutlu olduğum başka bir an daha yoktu. kaydirigubbakcemile2

hepinize sağlıkla, doğar doğmaz bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için.:1hug:

şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. ara ara gelmeye çalışacağım.
iyi bakın bebişlere de kendinize de..

Esmercim çıkmışsın ama ben yine de dayanamadım,yazdıklarını okurken başladım ağlamaya... Rabbim ne kadar büyük,yavruşun düzene az çok girmiş ne güzel. opuyorumnanaktanİnşallah onu sıkı sıkı sarıp,koklayıp,öpeceğin günler de gelecek. İnşallah haftaya annesini de emecek hızla büyüyecek... :1hug:
Sana da iyi bayramlar canım...a.s.

esmercim onu kollarından taşıracağın günler yakındır inşallah, çok güçlü bir annesin sen....

kızlar bu akşam düşündüm de daha dün gibi idi, oruç tutsak mı tutmasak mı diye tartıştığımız yani ramazan bayramı...demiştim ki oooo daha kurbana çok var, çıt diye gelmiş kurban da bi gün bi bakıcaz bebişlerimiz gelmiş...sonra ilk doğum günlerini kutluyoruz...bu çift çizgi mi ben mi çift görüyorum diye böğüre böğüre ağladığım gün bile çok yakın...ne kadar çabuk geçiyor günler, hüzün...

selam güzel anneler dün dr a gitmiştik fırsat bulup gelişmeleri yazamadık..oğlum 2864 gr..tansiyonum biraz daha iyiydi ama suyumuz az.plesanta yaşlanmaya başlamış..18 aralıkta sezeryan olabilir oğlum erken gelmeye kalkmazsa..dr ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapcaz 24 saat sonra bi tane daha yapıcaz 24 saat sonrada bebeği alıcaz dedi..çok az kaldı hayırlısıyla yavruma kavuşmaya..hastanedeki doğum odalarınıda gezdim çok heyecanlıydı..:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar ben sırt cantası almayi dusunuyorum daha kolay taşirim diye. ama iyi olur mu bilemiyorum kimse sırt cantası kullanmıyor benim arkadaslardan.acaba kullanısiz mi olur??

sevcan kpss ye calişacakmişin sana simdiden kolay gelsin.tuutugunu koparman cok guzel masallah:)))

ben sırt çantası aldım öğretmenim, her açıdan rahat olur, günlük yaşamda da hep deri sırt çantamı kullanıyorum, kol çantası kullanamıyorum onun rahatını alıştıktan sonra...
bebek için de kullanan çok gördüm.

selam güzel anneler dün dr a gitmiştik fırsat bulup gelişmeleri yazamadık..oğlum 2864 gr..tansiyonum biraz daha iyiydi ama suyumuz az.plesanta yaşlanmaya başlamış..18 aralıkta sezeryan olabilir oğlum erken gelmeye kalkmazsa..dr ciğerlerinin gelişmesi için iğne yapcaz 24 saat sonra bi tane daha yapıcaz 24 saat sonrada bebeği alıcaz dedi..çok az kaldı hayırlısıyla yavruma kavuşmaya..hastanedeki doğum odalarınıda gezdim çok heyecanlıydı..:sinifsinif::sinifsinif:

maşallah kuzuna tutku, o zaman çok az kalmış senin, bir ay bile kalmamış neredeyse...hadi bakalım yavaş yavaş geliyor bizim tavşanlar...

krizalit evet az kaldı oğluma kavuşmaya ama inş zamanında gelir hem suyu az hem eşi yaşlanmış gelişimi yavaşlıcak doğal olarak..off çok canım sıkılıyor valla bu sorunlar eşimlede sinirlerimizibozdu.kavga edip duruyoruz..doğsada bebeğim kurtulksak bütün dertlerden:çok üzgünüm:

juliett sanırım tekirdağdaydı hala ama eşi bayramda yanına gidicekti heralde beraber dönerler artık

slm güzel annişler... hepinizin bayramı kutlu olsun....

maşallah ogluşuna haftanda güzelmiş senin.kilosuda.inş. saglıcakla alırsın yavrunu kucagına

sağol demet inş hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza

sdsmt seninde bayramın kutlu olsun..bende herkesin bayramını kutluyorum sağlıkla kazasız belasız nice bayramlara bebeklerimizle geçirmek dileğiyle inşallah

krizalit evet az kaldı oğluma kavuşmaya ama inş zamanında gelir hem suyu az hem eşi yaşlanmış gelişimi yavaşlıcak doğal olarak..off çok canım sıkılıyor valla bu sorunlar eşimlede sinirlerimizibozdu.kavga edip duruyoruz..doğsada bebeğim kurtulksak bütün dertlerden:çok üzgünüm:

juliett sanırım tekirdağdaydı hala ama eşi bayramda yanına gidicekti heralde beraber dönerler artık

bence kendinizi üzmeyin çünkü önemli kısmı atlatmışsınız, biliorsun 36. haftadan sonra olan bütün doğumlar normal kabul ediliyor, gelişimi yavaşladığı anda alır dr.un nolacak, kilosu da güzel, neyi takıyorsunuz ki...şu anda kendine ve bebişine yapacağın en son şey kendini üzmek, sinirlenmek....herşey yolunda gidecek öyle düşün...

Back