kuzumm hayırlı olsun tebrik ederimmm,sat kaçtı??slm kızlar,listede nasıl düzeltme yapılıyohihoyyytr bilen varsa bana öğretsin lütfen:))yada benim yerime ekleyiversin bizahmet)yaşım 26,hamiş kaldığım kilo 64,dün yani 6 mayısta ilk doktor kontrolüne gittik ve bebişimizin kesesini gördük,bidahaki kontorlümüz 15 mayıs
kızlar ben çok halsizim sizde öylemiisniz hep yatıyorum uzanıyorum..
kaç gündür siteye yine giremedim bgn tesadüf başka bi yerden girebildim bu arada yeni hamileleri tbrk ederim siz baya kanaşmışınız
ben stye giremediğim için uzak kaldı
yaşım 26 ekleyemedim listeye
jjliett eline sağlık çok cici olmuş liste
tşkkr edrm jjuliett eline sağlık.sat 25 mart cnm yani sata göre hesaplamada 30 aralık çıkıyor ama ultrasonda dün 2 ocak olarak göründü olası doğum tarihimiz.aralık annelerinden ocak annelerine transfer oldum:))
kızlar slm ben yarın ilk kontrole gitçem yani bebeği görmeye drumun sekreteri ilk muayeneyi alttan yapıyoz dedi çok şaşırdım sizdede böyle bi durum oldumu
benim tüp bebek bu arada 13 nisanda transferim yapılmıştı
ne kadarlık olduğunu yarın öğrenicem
bide acayip midem bulanıyo öğlen ikiye kadr nerdeyse bişi yiyemiyom
gecede yediklerim ekşime ve yanmayla beraber ağzıma geliyo felaket bi durum şu bulantılar
ndk saglıklı olsunda farketmez aksine herkes oglun olcak diyor bakalım kim tutturcak benim lotoyu::)
benim de eşiminde sulalesi hep erkektir.ya tek kız hiç yok.bakalım bizim ne olcak.hayırlı saglıklı olsunda...
isim düşündünüzmü kızlar.
bizim kız olursa ayris mersa
erkek olursa eymen bera
duha erkek adı degilmi.anlamı ne
arkadaşımn oglunun adı duhan ama hocalar tavsiye etmiyor çok agır isim diye.sen kapalıydın dimi resmini görmüştüm..
kzılar benim kadar midesi bulanan varmı ne kesiyo
işte benim tüp ya ne bilim kafam karıştı drun işinede pek karışmak istemem
benim gibi midesi bulanmayan varmııkaydirigubbakcemile3 normalmi diye düşünmeye başlicamm :uhm: