2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ecrin canım bende çok halsizim ama çalişiyorum yatmak ne mümkün bazen dayanamayınca kafamı masaya dayıyom.arkamada küçük elyaf yastık getirdim onunla oturuyorum normal yani hepimiz senin dutrumundayız.

kızlar slm ben yarın ilk kontrole gitçem yani bebeği görmeye drumun sekreteri ilk muayeneyi alttan yapıyoz dedi çok şaşırdım sizdede böyle bi durum oldumu
benim tüp bebek bu arada 13 nisanda transferim yapılmıştı
ne kadarlık olduğunu yarın öğrenicem
bide acayip midem bulanıyo öğlen ikiye kadr nerdeyse bişi yiyemiyom
gecede yediklerim ekşime ve yanmayla beraber ağzıma geliyo felaket bi durum şu bulantılar

kaç gündür siteye yine giremedim bgn tesadüf başka bi yerden girebildim bu arada yeni hamileleri tbrk ederim siz baya kanaşmışınız
ben stye giremediğim için uzak kaldı
yaşım 26 ekleyemedim listeye
jjliett eline sağlık çok cici olmuş liste

kuzumm hayırlı olsun tebrik ederimmm,sat kaçtı??
kızlar ben çok halsizim sizde öylemiisniz hep yatıyorum uzanıyorum..

senin kızın olcakkkkkkkkk oyüsden bölesinnnkaydirigubbakcemile3

tşkkr edrm jjuliett eline sağlık.sat 25 mart cnm yani sata göre hesaplamada 30 aralık çıkıyor ama ultrasonda dün 2 ocak olarak göründü olası doğum tarihimiz.aralık annelerinden ocak annelerine transfer oldum:))

reca ederim canım :1rolleyes:
doktor bana hiç alttan muayene ile bakmadı
hatta sekreterine dediki önce karından bakalım göremezsek altttan bakalım demişti o zaman 5+6 idik ama karından gördü
cok şükür vajinal ultrasona gerek kalmadı

bende bi aralık bi ocak
benim dr 27 aralık dedi
bende asla olmaz dedim
kadın sasırdı neden dedi
2 ocakta doğurcam ben dedim delikafadulden
benim doğum günümde doğcak dedim
kadıncağızda sasırdı
arıza diyo bana lülülülülülü

ndk saglıklı olsunda farketmez aksine herkes oglun olcak diyor bakalım kim tutturcak benim lotoyu::)
benim de eşiminde sulalesi hep erkektir.ya tek kız hiç yok.bakalım bizim ne olcak.hayırlı saglıklı olsunda...
isim düşündünüzmü kızlar.
bizim kız olursa ayris mersa
erkek olursa eymen bera

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hülyaeyup|26|26 Mart|01 Ocak|69|bebişimin kesesini gördüm :) 15 mayıs kontrol
2|Jjuliett|24|20Mart|01 Ocak|55| bebişin kesesi görüldü 13 Mayıs kontrol
3|bahtusa |31|29 Mart|03 Ocak|59|
4|ecrin0101 |26|23 Mart|04 Ocak|| bebişin kesesi görüldü 18 mayıs kontrol
5|ndk |24|30 Mart|04 Ocak|60| bugün keseyi görcek inşallah :))
6|myocean76|26|01 Nisan|06 Ocak|60|
7|gunulll|21|04 Nisan|09 Ocak|55|
8|ilknuray ||05 Nisan|10 Ocak||
9|Draje |27|08 Nisan|11 Ocak|52|
10|tekecen |||||
11|smhsmh |26|||| Sonunda kesemiz görüldü
12|lady_lawyer |26|25 Mart|02 Ocak|64| keseciği görüldü. 15 Mayıs kontrol
13|cssa |23|31 Mart|05 Ocak|54|
14|bahtusa78 ||29 Mart|02 Ocak|59|
15|fatmur |27|8 nisan|13 Ocak|75|
15|ceylinn83||27 mart|1 Ocak||

myacanım yasını ekledim

canımcım evet bazı doktorlar alttan bakıyorlar karından kese görülmediği zamanlarda..
benim doktorum geçen hafta bakmak istemedi bir hafta erteledi oyüzden.. bebeğe zararı olur diye söylemler var tam bilemiyorum ama karından görünürse boşuna alt tarafı kurcalatma derim ben...

aynen öyle canım sağlıklı olsunlar da hiç farketmezz..
biz kızda olsa erkek te olsa duha koyacağız inşallah yawrumuza..

duha erkek adı degilmi.anlamı ne
arkadaşımn oglunun adı duhan ama hocalar tavsiye etmiyor çok agır isim diye.sen kapalıydın dimi resmini görmüştüm..

ben kızım olursa duru koymaya düşünüyorum
erkek hiç düşünmedim
amaaan isime daha cok var bi o güzel kalbinin atısını duyayımda

işte benim tüp ya ne bilim kafam karıştı drun işinede pek karışmak istemem

duha erkek adı degilmi.anlamı ne
arkadaşımn oglunun adı duhan ama hocalar tavsiye etmiyor çok agır isim diye.sen kapalıydın dimi resmini görmüştüm..

duha kuşluk vakti demek canım.. duhan ayet ismi evet ağır olabilir..

kzılar benim kadar midesi bulanan varmı ne kesiyo

işte benim tüp ya ne bilim kafam karıştı drun işinede pek karışmak istemem

canımcım satın kaçtı????
kaç haftalıksın tahmimen??? daha küçükse oyüzden alttan muayene ediyo olabilir..

kzılar benim kadar midesi bulanan varmı ne kesiyo

canım her hamilelik farklıdır ama benim gerçi çok bulantım olmamasına rağmen bana havuç ve limon çok iyi geliyordu..yani midemi bastırıyordu..hımm sakızıda unutmayalım bol bol sakız çiğneyin kızlar..ayy üzülmeyin çok az kaldı mide bulantılarınızın geçmesine sonra bunları tatlı bir anı olarak hatırlayacaksınız..şimdi kızımın hareketleri herşeyi unutturuyor bana..sabredin kızlar..Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:

benim gibi midesi bulanmayan varmııkaydirigubbakcemile3 normalmi diye düşünmeye başlicamm :uhm:

canım benimde pek bulantım olmamıştı..korkma annesi bebişin seni çok üzmek istemiyor..ama çokta güvenme her an bulantıların başlayabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…