erkenmi gidiyosun bakıyım sen
hadi inşalalh canım benim
cinsiyet konusunda herşeyin hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsinde inan hiç önemi yok
canım 6 hafta bitince duyulurmuş 6 da duyanlar bile oluyomuş, inşallah duyarım sen ne zaman gitcen?
bende inşallah 2010 ocak annesiyimmmmmmmmmmmm
aynı durumdayım ndk..ben öğrendiğim günden iki gün sonra acaip grip oldum ve hala çekiyorum her öksürdüğümde korkuyorum bişi olacak fasülyeme diye. Dr. hormon değişikliği nedeniyle genelde bu tip bir durum olur dedi, benim hoşuma giden kayınvalidem de eşime hamile kaldığında grip olmuş:)kızlarrrr çok hastayımmm ölüyorummm
boğazlarım davul olmuş hiçbişi yutamıyorumm, burnum akıyoo beynim kazan gibi taşıyamıyorummm bide bu sabah ilk defa çıkardım bugün... napcam ben yaaa çok kötüyümmmm
ndk canım
şükür az kaldı salı günü sabah 9 buçuk
hem heyecanlı hemde korkuluyum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aynı durumdayım ndk..ben öğrendiğim günden iki gün sonra acaip grip oldum ve hala çekiyorum her öksürdüğümde korkuyorum bişi olacak fasülyeme diye. Dr. hormon değişikliği nedeniyle genelde bu tip bir durum olur dedi, benim hoşuma giden kayınvalidem de eşime hamile kaldığında grip olmuş:)
dr.'um ilaç kullan dedi ama ben kulanmıyorum. Buğuseptil yapıyorum, bolca ıhlamur+nane+limon+taze zencefil karışımı içiyorum tavsiye ederim canım az da olsa rahatlatıyor.
Geçmiş olsun
canım senin öbür iki gebeliğin nasıldı:sm_confused:
canım benim yaa şirkete tıkandım kaldım kimsede yok dışarı da çıkamıyorumm bitki çayları da yokk, prtakal suyu içiyorumm offf parasızlığın gözü kör olsun evimde yatıp dinlenmek varmış yaa rabbim güç versin inşallah...
bide kızlar çok hapşuruyorumm az önce peşpeşe 20 kere hapşurdum nerdeyse bebeğe bi zararı olurmu yaa şiddetli hapşuruyorumm-tatlicadiarzu-
bu kadar deildi canım
bunda yemek falan yapamıyorum tiksiniyorum.delikafadulden
bide çok hassasım herşeye aglıyorum.
özell hasteye gidiyorum gönul..
julicim 3üncü yawrunmuu maaşallahhh ne güsel yaaalkisalkisalkis
ndk hapşırıgını tutma sakın sal gitsin tutmak çok zararlı.şim bana hep kızar tutma diye..
eşin ne iş yapıyor sen iş yapıyorsun ki?çalışma ihtiyacın yoksa çık bırak bu zamanları birdaha yaşayamazsın..
kıslar şu etiketi yaptıktan sonra nereye yapıştırıyorduk?pregnant ticker yani