2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kkızlar bebişlerinizi hisediyomusunuz hangi tarafta sagdamı soldamı.kaydirigubbakcemile3

benim bu ay yumurta soldan gelmiş olmasına rağmen, sağ kasığımda hissediyorum... bu arada dr. um üçüzün kenarından döndüğümü söyledi...

nane limon zararlı olacsgını sanmam bir arkadaşımda hamile önceki gun konuştuk grip olmuş nane limon içiyorum dedi...

ay bn yine panik oldum ya su kanamalı gecirenlerden birinin dün bebegini almıslar kese gelişmedigi için bnde dün gittim doktora gerci cokda sinir oldum doktora ama bişey demedi ama biraz ilgisiz bi doktor güvenemiyorum da ona

kkızlar bebişlerinizi hisediyomusunuz hangi tarafta sagdamı soldamı.kaydirigubbakcemile3
ben solda hissediyorum, solda olunca genelde kız olur derler ama hurafemi bilmiyorum, ben erkek danasıı olacağımı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
ndk hapşırıgını tutma sakın sal gitsin tutmak çok zararlı.şim bana hep kızar tutma diye..
eşin ne iş yapıyor sen iş yapıyorsun ki?çalışma ihtiyacın yoksa çık bırak bu zamanları birdaha yaşayamazsın..
eşim muhasebeci işyeri iflasın eşiğinde para alamıyolar doğru düzgün başka iş te bulamıyor, 9 milyar da borcumuz var mecburum çalışmayasenağlama

ewet teyzesi 3. iki kızmız var 11 ve 8 yaşlarında ben 30 yasındayım.erken anne oldum.delikafadulden
ayyyyy maaşallahh süperr bayıldım sanaaa, rabbim bize de nasib etsinnn maaşallah yaa ne güseldirrr...

hamilelikte nane limon kaynatmak zaralımıdır. acaba..:CüvCüv:

nane zararlı diyolar ama bende korktuğumdan içemiyom zaten zor buldum yawrumu :çok üzgünüm:

sizlerin kaçıncı ayında geldi melekleriniz kızlar? bende pko vardı 9 aydır tedavi görüyordum...

ben 2. evlilik yıldönümümde ögrendim hamiş oldugumu bir sorun yoktu.6.ayda rabbim verdi çok bekletmedi..

bnmki 8 ay sonra geldi hemde cok güzel bi zamanda dogum günümde ilginç olan yanı dogumuda simle cıkma yıldonümümüze denk geliyo :)

allah yardımcınız olsun ndk çokmuş yaw bebiş kısmetiyle gelir inş.bizdede borç harç çoktu şükür bittiya herkeste sorun var.neyse bebişimin dedesi sagolsun:)) tek kızıyım kızının ilk bebişi olcak yapar dedeligini:))daire hazırlıyor bebiş dogsun taşıncaz inş.bizde..babam sagolsun...

benim 18 ay sonra oldu:) umarım benimle kalır, kıslar siz de korkuyor musunuz kalp atışını duyamamaktan...ben çok fena takıldım

bu zamanda ya iki maaş lazım ya destek lazım ev lazım herşey lazım.

Son düzenleme:
kızlar bnm 7 haftalık oldu doktor daha cok erken niye geliyon her hafta diyo allahım bu doktor mu yoksa bn mi cok panik yapıyorum..

sorma hemde nasıl korkuyorum duyamamaktan bide bnm lekelenme seklinde kanamam var 8 gündür

bu zamanda ya iki maaş lazım ya destek lazım ev lazım herşey lazım.çok şükür eşimin evi var oturuyoruz.babamda daire verince burayı kiraya vercez.bebiş gerçekten nasibiyle doguyor.abimde babama araba alalım bebişi olcak zor olur demiş ikiside araba alcakmış bana:))iyiki hamile kalmışım bilsem daha erken yapardımmmmmm

o senin bebek pek kısmetli gelmiş...

panik yapıyorsun ktg okadar çok ultrasona girme..rahat ol ya hepimiz hamileyiz merak etme dua et bol bol.sakınan göze çöp batarrrrrrrrrrrrrr...

ktg doktor ne yapsın ki ilacını verdi yat dinlen düşügü engellicek herşeyi yapmış başka çaresi yokki gerisi allaha kalmış elinden gelen bu.sen panikliyorsun rahat ol.her wc ye gittiginde kanama düşüncesiyle gitme..

ben solda hissediyorum, solda olunca genelde kız olur derler ama hurafemi bilmiyorum, ben erkek danasıı olacağımı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

eşim muhasebeci işyeri iflasın eşiğinde para alamıyolar doğru düzgün başka iş te bulamıyor, 9 milyar da borcumuz var mecburum çalışmayasenağlama

ayyyyy maaşallahh süperr bayıldım sanaaa, rabbim bize de nasib etsinnn maaşallah yaa ne güseldirrr...

nane zararlı diyolar ama bende korktuğumdan içemiyom zaten zor buldum yawrumu :çok üzgünüm:

sizlerin kaçıncı ayında geldi melekleriniz kızlar? bende pko vardı 9 aydır tedavi görüyordum...
bende solda hisediyorum canım kızmı acep..:CüvCüv:

ayy benmi pek rahatım ne:))))))))))
benim düşük oldu onda çok paniktim rabbimde nasip etmedi bunda umursamıyorum...

kızlar sol sag ona inanmayın arkadaşlarımın hep tersi oldu özellikle dogrumu diye hep soruyordum sag da olup kız olan çok sol da olup erkek dpguran çok...

X