kkızlar bebişlerinizi hisediyomusunuz hangi tarafta sagdamı soldamı.kaydirigubbakcemile3
benim bu ay yumurta soldan gelmiş olmasına rağmen, sağ kasığımda hissediyorum... bu arada dr. um üçüzün kenarından döndüğümü söyledi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kkızlar bebişlerinizi hisediyomusunuz hangi tarafta sagdamı soldamı.kaydirigubbakcemile3
ben solda hissediyorum, solda olunca genelde kız olur derler ama hurafemi bilmiyorum, ben erkek danasıı olacağımı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kkızlar bebişlerinizi hisediyomusunuz hangi tarafta sagdamı soldamı.kaydirigubbakcemile3
eşim muhasebeci işyeri iflasın eşiğinde para alamıyolar doğru düzgün başka iş te bulamıyor, 9 milyar da borcumuz var mecburum çalışmayasenağlamandk hapşırıgını tutma sakın sal gitsin tutmak çok zararlı.şim bana hep kızar tutma diye..
eşin ne iş yapıyor sen iş yapıyorsun ki?çalışma ihtiyacın yoksa çık bırak bu zamanları birdaha yaşayamazsın..
ayyyyy maaşallahh süperr bayıldım sanaaa, rabbim bize de nasib etsinnn maaşallah yaa ne güseldirrr...
ewet teyzesi 3. iki kızmız var 11 ve 8 yaşlarında ben 30 yasındayım.erken anne oldum.delikafadulden
hamilelikte nane limon kaynatmak zaralımıdır. acaba..:CüvCüv:
bu zamanda ya iki maaş lazım ya destek lazım ev lazım herşey lazım.çok şükür eşimin evi var oturuyoruz.babamda daire verince burayı kiraya vercez.bebiş gerçekten nasibiyle doguyor.abimde babama araba alalım bebişi olcak zor olur demiş ikiside araba alcakmış bana:))iyiki hamile kalmışım bilsem daha erken yapardımmmmmm
bende solda hisediyorum canım kızmı acep..:CüvCüv:ben solda hissediyorum, solda olunca genelde kız olur derler ama hurafemi bilmiyorum, ben erkek danasıı olacağımı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
eşim muhasebeci işyeri iflasın eşiğinde para alamıyolar doğru düzgün başka iş te bulamıyor, 9 milyar da borcumuz var mecburum çalışmayasenağlama
ayyyyy maaşallahh süperr bayıldım sanaaa, rabbim bize de nasib etsinnn maaşallah yaa ne güseldirrr...
nane zararlı diyolar ama bende korktuğumdan içemiyom zaten zor buldum yawrumu :çok üzgünüm:
sizlerin kaçıncı ayında geldi melekleriniz kızlar? bende pko vardı 9 aydır tedavi görüyordum...