2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günay dın tünaydınn kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3 hepinizee güzell bi gün olsunn inşallahhh,hastalara şifa dertlilere deva diliyorummmmkaydirigubbakcemile3 bu arada ndk cığım geçmişş olsunnn, benim bilgilerr yanlış girilmişşşş, sat 18 nisan yaş 27 kilo 55 olası doğum tarihi 23 ocak doktora bugün gideceğimmm ayyy çok heyecanlıyımmmmmmm,sırnaşık şey benim 4+5 kızlar bende gögüs gerginliğii ve kasık ağrısı dışında bi belirti yokk normal mi sizceee?

kızlar bnm midem çok bulanıyor....
ya ne güzel bulanmayanlar varmış...
kimseye hiç tavsiye etmiyorum hiç istemesinler valla berbat bişey...,
karnım aç sırf bebeşim için yiyim diyorum yiyorum ancak 20 dakika dayanabiliyorum hemen geri çıkarıyorum çok berbat bişey...

birde ben normalde hep yüzüstü yatıp uyurdum hala da öyle yatıyorum bi sakıncası varmı

bu arada geçmiş olsun ndk cım ama gripte dinenmeyle geçer helede bu ara işteysen çok yorma kendini gerçi işte olupta yorulmamak mümkünmü bende bugün okula gidiccem üstelik seminerimde var öffffffffff darlandım şimdi:çok üzgünüm:

birde ben normalde hep yüzüstü yatıp uyurdum hala da öyle yatıyorum bi sakıncası varmı

bende öyle yatıyorum canım bi problem olacağını düşünmüyorum daha cok yeni cünkü zaten karnımız şişince biz yatamıcaz

bende öyle yatıyorum canım bi problem olacağını düşünmüyorum daha cok yeni cünkü zaten karnımız şişince biz yatamıcaz

bu arada tekrar maşllah cnm sana....2 ayı devirmişsin...

sağolun kıslarr rabbim kimseye vermesin çok ağrıyo boğazlarım, belki dayanamazsam doktora giderim..

sağolun kıslarr rabbim kimseye vermesin çok ağrıyo boğazlarım, belki dayanamazsam doktora giderim..

kızım nedemek senden baskası yok
o zzaman yanına birini bulsun
söyle patronuna iyi değilimde görmüyormu senin halini

deryacım düzelttimm, acaba başka birinin bilgileriyle mi karıştı yaa tühh eksik olan varsa sölesinn..

kızım nedemek senden baskası yok
o zzaman yanına birini bulsun
söyle patronuna iyi değilimde görmüyormu senin halini

görüyooo görmezmii ama bişi dicem şimdi topici kapatcaklar neyse yaa allaha havale ediyorum... kötükedihüso

ben normal doğum istiyorum aslında ne kadar korksamda...
epidural de olabilir sadece belden aşağısı uyuşuk...
aslında kısacası ben o an uyanık olmak ve hemen bebeği görmek istiyorum...eşimde olsun iisterim...

epidural tehlikeliymiş canım yazmıştım burdada annemin komşusunun bacakları tutmadı felç olmuş kız allah korusunn yaaa...
benim eşim hayatta giremez içeri direk bayılırrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar korkmayın rabbim oan kuvvetini verir yarım saatte doğurup çıkarmak mı iyi yoksa saatlerce anestezi almak sonrasında yatmak dikişlerin ağrısını çekmek daha zor benim yengem bebeğine bile bakamamıştı doya doya ilk 2 hafta acılardan kıvranıyoduu yatıyodu sürekli sezeryandan normal yapmak hem daha sevap günahlardan arındığı riveyet edilir annenin doğum yapınca.. inşallah öyledir rabbimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…