2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ayy canım benim çook geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin

normalden de sezeryandan da korkuyorum acıkcası
su an düşünmek bile istemiyorum
doğurmasam içimde bıraksam olmaz mı-tatlicadiarzu-

kanka hayrola bismillah daha
rüyana takılma
bende bugün garip rüyalar gördüm zaten -tatlicadiarzu-

yine başladı ya bulantısenağlama

selam kızlar nasılsınız.ya ben akşam 11 de yattım sabah 11 de kalktım çok uyuyorum sizde böylemisiniz ne olcak böyle ya halada uykum var..normal mi sizce ya...

kanka afiyet olsun
ben daha yeni sabah kahvaltımı ettim sayılır

verdiğin linkte bana erkek dedi
hadi hayırlısı bakalım

ayça bulantı için ayran içsene biraz tuzlu bana iyi geliyordu birde siyah zeytin iyi geliyor.
ben kahvaltıda birtek zeytin beyaz peynir yiyebiliyorm.pırasayı çok severim dun yaptım daha tadına bakmadım midemi bulandırdı...bende yemeklerden çok tiksindim artık yiyebilecegim yemek kalmadı.limonlu şehriye çorbası içiyorum sürekli...

selam kızlar nasılsınız.ya ben akşam 11 de yattım sabah 11 de kalktım çok uyuyorum sizde böylemisiniz ne olcak böyle ya halada uykum var..normal mi sizce ya...
ohh kızlarrrr evde olsam da yatsam uyusamm akşama kadar, bişi olmaz korkmayın ne güsel dinleniyonus
kanka afiyet olsun
ben daha yeni sabah kahvaltımı ettim sayılır

verdiğin linkte bana erkek dedi
hadi hayırlısı bakalım

ohh ohh maaşallahh uyuyun bakalımm :))

ecrin günaydın diyem canım
bende öyleyim sorma bende o saatlerde yattım 10 buçukta zorla kalktım:sm_confused:

bana kızın olcak dedikaydirigubbakcemile3 ama ben hep oğlum olcak diye hissediyorum, hayırlısı inşallah..
kızlar randevuyu yarın sabaha aldım, inşallah duyarız kalbimiziii...:Saruboceq:

semiha bizimkiler inş.çok uykucu olur biizm gibi rahat ederiz kız:))

bana kızın olcak dedikaydirigubbakcemile3 ama ben hep oğlum olcak diye hissediyorum, hayırlısı inşallah..
kızlar randevuyu yarın sabaha aldım, inşallah duyarız kalbimiziii...:Saruboceq:
erkenmi gidiyosun bakıyım sen
hadi inşalalh canım benim
cinsiyet konusunda herşeyin hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsinde inan hiç önemi yok

semiha bizimkiler inş.çok uykucu olur biizm gibi rahat ederiz kız:))

hadi bakalım canım hayırlısı
bu işi tuttum bensositososito

kızlar elımı sol kasıgımın uzerıne koydugumda sankı orda bır kalp atıyor pıt pıt pıt diye.2 oldu tesadufen sankı bebısımın kalp atısını hıssedıyorum.daha kalp atısını duymadım yarın duyacagım ıns.sizınde hıssettıgınız oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…