2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
evde olup uyuyan arkadaşları şiddetle kıskanıyorumkaydirigubbakcemile3 evde olmayı uyumayı okadar çooook isterdimki

günaydın arkadaşlar,benim de bulantım var hiçbirşey canım istemiyor,yemem ve içmem gereken şeyleri zorlayarak yiyip içiyorum,

jjuliett hayır olsun canım,ama kötü rüya gördüğünde anlatma,insanın hamileyken endişeleri oluyor,muhtemelen bilinç altı rüyasıdır,kötü şeyler düşünme,

iş yerinde bulantı hiç cekilmiyor evde olsan yatıp uzanırdım yada rahat rahat boşaltırdım içimi
ben burda cıkaramıyom herkesin girdiği wc olduğu için rahatlayamıyom o yüzden
off eve gitmek istiyom

aynen,ben de evde olmayı çok istiyorum,rahat rahat yatmak uyumak istiyorum,başım ağrıyor uykum var,ama şikayet etmiyorum,hamdolsun halimize,çok şükür işimiz var çalışıyoruz ve çok şükür hamileyiz,bunlara sahip olmak isteyipte olamayan çok insan var,

kızlarrrr çok hastayımmm ölüyorummm
boğazlarım davul olmuş hiçbişi yutamıyorumm, burnum akıyoo beynim kazan gibi taşıyamıyorummm bide bu sabah ilk defa çıkardım bugün... napcam ben yaaa çok kötüyümmmm

geçmiş olsun ndk,işyerindeysen izin al eve git dinlen,gribin en iyi ilacı dinlenmek,bir de ıhlamur falan iç,:teselli:

kızlar günaydın.ya ben iki gündür hiç hamile gibi degilim zaten bulantı bas dönmesi vs.. yoktu iştahım acıktı sadece gaz problemim bide kasıklarda batmalar filan vardı ama yinede şikayetci degildim orda oldugunu hissediyordum.ama iki gündür hiçbişey yok kasıklarda agrı batma vs hiçbişey yok yaa noldu acaba doktora gitsemmi

günaydın kızlar
bulntıaı olanların Allah yardımcısı olsun
hasta olanlara geçmiş olsun
jüliet daha çok rüya göreceksin canım tamamen bilinçaltı dşünme bile kötü rüya görünce

canım sıka canını kendini belirtilere bağlama tam belirtilerin yeni başlama zamanı o başlar o geçer. benimde 2 gün ne karnım acıktı ne uykkum geldi dün yine başladı

geçmiş olsun ndk,işyerindeysen izin al eve git dinlen,gribin en iyi ilacı dinlenmek,bir de ıhlamur falan iç,:teselli:

canım benim şirkette tek başımayım kapatıp gitmem mümkün değil.. ıhlamur içeyim.. rabbim sen şifa ver fena oldum yaaasenağlama

canım hemen izin al eve git :teselli:

kızım sende bulup ta bunama :mymeka:
senin yerinde olmak için neler vermezdim midem bulanıyo uyukum var ama ben işteyim benneyaptımki

canım hemen izin al eve git :teselli:

kızım sende bulup ta bunama :mymeka:
senin yerinde olmak için neler vermezdim midem bulanıyo uyukum var ama ben işteyim benneyaptımki

julicim izin almam imkansız izin alcak kimse yok şirkette tek başımayım, yarın gelmicem ama... senin 9 hafta mı oldu maaşallahh gülüm benim..

öyle deme canım yaa tamam bulantı filan istemiyorum ama kasıklarımda batma olurdu ani bi hareket yapsam bişey batardı ozaman hissederdim orda derdim.şimdi olmuyo unutuyorumda yatakta zaten yüz üstü yatıyorum önce agrı olurdu dönerdim şimdi yok bazen aniden yatarken kalkıyorum basamakları zıplıyorum unutuyorum cünkü

julicim izin almam imkansız izin alcak kimse yok şirkette tek başımayım, yarın gelmicem ama... senin 9 hafta mı oldu maaşallahh gülüm benim..
hee ya 9 hafta olduk teyzesi :CüvCüv:

canım bunlar cok normal sen boşu boşuna der arıyorsun illa ağrı olcak diye bişi yok
gelir gecer ben hafta sonu turp gibiydim her işimi yaptım ettim ama 3 gün sonra değiştim dur bakalım daha yolun basındasın bulantılar 6-7 haftadan sonra azar zaten

bişi olmaz canım benim bendede hiçbi belirti yok, ilk defa bugün çıkardım oda gripten olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…