2010 Nisan Anneleri Listemiz

kusura bakmayın kızlaryaa kaç gündür nete girmeyince ihmal etmiş oldum sizide hemen eklemeleri ve değişiklikleri hazırlıyorum

cnm ne demek olur bazen öyle, sıkma canını. teşekkür ederim kaydettiğin için.öpüyorm hayırlı haftasonu geçirmen dileğiyle :1hug:

jnaz canım benim bilgilerim görünmüyor. belki kaybolmuştur tekrar veriim
yaş 29
sat. 18 temmuz
kilo 52
cins. kız
not. 17 artı 4

seyma88 SAT 5 temmuz--- Tahmini DT 10 nisan---- yas 21-- kilo 83-- cinsiyet kız & erkek 18+1
(87 ile hamile kaldım,3 haftada 10 kilo verdim 77'e indim.Şimdi almaya başladm 83 olmuşum :) )

Son düzenleme:
cnm ne demek olur bazen öyle, sıkma canını. teşekkür ederim kaydettiğin için.öpüyorm hayırlı haftasonu geçirmen dileğiyle :1hug:
sağolasın tatlımm
rica ederim ne demekk yerimseniben
seyma88 SAT 5 temmuz--- Tahmini DT 10 nisan---- yas 21-- kilo 83-- cinsiyet kız & erkek 18+1
(87 ile hamile kaldım,3 haftada 10 kilo verdim 77'e indim.Şimdi almaya başladm 83 olmuşum :) )

ekliyorum canım

Beni de ekler misinizz?hihoyyyt
SAT:24 Temmuz
Tahmini Doğum:30 Nisan
Hamile Kalınan Kilo:50
Şuanki kilo:54

a.s.

canım benimde bilgilerimi güncellermisin? 18. haftadayız. 195 gramız 22 cm iz. cinsiyetimiz kız.

jnazcım ben geldim perşembe günü doktordaydım 16+3tü şimdi 17+2 oldu üçlü test tertemiz çıktı cinsiyet yine yok kendini göstermedi herşeyi çok güzeldi bende 78 kiloya düşmüşüm ama bebeğim gayet sağlklı neyse benimde bilgilerimi yenilersen sevinirim

jnaz cnm benim kiloyu ekmememişsin sanırım :) 70 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 yim 20 hafta 3 günlük gözüküyor bebişim ultrasonda haftasına göre biraz büyük çıktı 433 gram

jnaz teyzesiii
benim kuzumun kız olduğu ortaya çıktııı
bi kere daha yazdık ama listeye talep çok olunca arada kaynadı herhalde :)
bizim bilgimizi de ekler misin??

bende nisan annesiyim kızlar..
önceki kilom:66
şimdiki kilom 74
18+1 haftalık bebişim
doğumum:14nisan 2010
cinsiyeti:Kız

jnaz cım merhaba canım ben de uzun süredir üyeyim ama aktif olarak yen katıldım bir sonraki sefere oğluşumla bizi de yazarsan çoook seviniriz. bugün itibariyle 17+2 haftalık anne yaşı 27.
şimdiden teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…