• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri Listemiz

jnaz ellerine saglik, benide eklermisin acaba?
ilayda26-- SAT 25 haziran--- Tahmini DT 9 nisan---- yas 28-- kilo 72 -- cinsiyeti belli degil--- Günceleme 17+3

Simdiden tsklerrr

jnaz ellerine saglik, benide eklermisin acaba?
ilayda26-- SAT 25 haziran--- Tahmini DT 9 nisan---- yas 28-- kilo 72 -- cinsiyeti belli degil--- Günceleme 17+3

Simdiden tsklerrr
sağol canım ekledim bilekaydirigubbakcemile5
jnaz bizide eklermisin listeye 28 haziran son adet ilk gunu 4 nisan muhtemel dogum tarihi , cinsiyet tahmini hala yok 16+6

tesekkurler simdiden .
rica ederim canım ekledim kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar benide eklermisiniz yaş 23 sat 9 temmuz ihtimal doğum t.15 nisan 62 kiloyla başladım ense kalınlığını bilmiyorum cinsiyetide belli değil
ekledim canım kaydirigubbakcemile5

canım benimkinin yanınada ense kalınlığı normal yazabilirmisin en son bilgim bu

jnaz beni de eklersen sevinirim.

murhan-- SAT 5 temmuz--- Tahmini DT 10 nisan---- yas 28-- kilo 54 -- cinsiyet erkek

selam kızlar bugün 17 haftalık olduk ve cinsiyeti öğrendim erkek bebişim olcak.200 gr henüz.beklenen doğum tarihim 10 nisan.listeye beni de eklerseniz sevinirim:)

günaydın. uzun zamandır yazmıyodum. bebişimin cinsiyeti belli oldu. kızım olacak nasip olursa. zemuszemus
merhaba canım hayırlı olsun kızımız

selam kızlar bugün 17 haftalık olduk ve cinsiyeti öğrendim erkek bebişim olcak.200 gr henüz.beklenen doğum tarihim 10 nisan.listeye beni de eklerseniz sevinirim:)

elifçim bütün bilgilerini tam olarak verir misin

canım bizim bebiş süpriz yaptı kız çıktı değiştirde alınmasın kızım :)))

tamam canım.SAT 6:TEMMUZ tahmini DT:10 NıSAN YAŞ:28 KıLO:64 CıNSıYET ERKEK VE 17 HAFTALIK ŞıMDıDEN TEŞEKKÜR EDERıM JNAZCIM:)

benimkinde bir yanlış lık olmuş ben yanlış yazmışım 24 temmuz sat tarihi doğum 30 nisan çıkıyor sata göre cinsiyetide büyük ihtimal kız dedi doktor jnaz zahmet olmassa değiştirirmisin

slm jnazcım... %90 kıs dedi doktorumuz ekleyersen sevinirim. Kızlarımız artıyo galiba bu aradaopuyorumnanaktan

jnaz cım... benim bilgilerimi de günceller misin şekerim...

bugün gittik dr.a... 17+0 çıktık ultrasonda :))

güncel not..... 17+0'da 232 gr. erkek (inş. değişmezse :))

jnaz cğım a.s. cnm beni de eklermisin rica etsem; :CüvCüv:

yaş 29
sat 8 temmuz
tahmini d.t 14 nisan
hamiş kalınan kilo 63,5
cinsiyet erkek
güncel 16+5 180 gr :nazar:
şimdiden teşekkür ederimm

jnazcımmmm 18+5 de kesin erkek ve 280 gr nur topu gibi bir oğluş listeye girmek için seni bekliyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kusura bakmayın kızlaryaa kaç gündür nete girmeyince ihmal etmiş oldum sizide hemen eklemeleri ve değişiklikleri hazırlıyorum

Back