2010 Nisan Anneleri Listemiz

kızlar benim bilgileride ekleyin cinsiyeti kız ense kalınlığını falan bilmiyorum ama herşey normal dedi dr.

Yas:22 - SaT:7 Temmuz - Tahmini D.T :13 Nisan - cinsiyeti henüz belli degil ense kalinliginida bilmiorum ögrenince yazarim.. tsklerr

ooooo ne kadar uzun olmuş girmeyeli.. listemiz de olmuş artık! ne güzel eline sağlık jnazcım. beni de eklersen sevinirim. yaş 28 sat 8 temmuz tahmini d.t.14 temmuz 63.5 le hamile kaldım cinsiyet belli değil.13+3 de 8 cm di teşekkür ederim:ecrin_bebek:

benide eklermisin sana zahmet.yaş 27 sat 19 temmuz muhtemel doğum 29 nisan ense kalınlığını bilmiyorum cnm sevgiler.

ellerine sağlık ama ben de listeye girmek istiyorum
yaş 35 kilo 54 idi bir zamanlar sat 20 temmuz doğum da 23 nisan doktor tahmini erkek beni de alırsan sevinirim

canım ya beni de ekleyin sat 6 temmuz yaş 27 tdt 12 nisan kilom 59 ikili test nyaptırdım sonuç normal dedi doktor

canım benim bilgilerimide eklermisin
sat- 18 temmuz
kilo-54
t.doğum-25 mart
cinsiyet - %75 kız
yaş 29
not- 14+2 günler geçmek bilmiyorr :)

benide eklermisin sana zahmet.yaş 27 sat 19 temmuz muhtemel doğum 29 nisan ense kalınlığını bilmiyorum cnm sevgiler.

beni de unutmayın.13+3 erkek
tahmn doğm 24 nisan

ellerine sağlık ama ben de listeye girmek istiyorum
yaş 35 kilo 54 idi bir zamanlar sat 20 temmuz doğum da 23 nisan doktor tahmini erkek beni de alırsan sevinirim

benide ekleyin sat 27 temmuz yaş 29 kilo 57 doğum 20 nisan diyor doktor sat göre 31 nisan

canım ya beni de ekleyin sat 6 temmuz yaş 27 tdt 12 nisan kilom 59 ikili test nyaptırdım sonuç normal dedi doktor

canım benim bilgilerimide eklermisin
sat- 18 temmuz
kilo-54
t.doğum-25 mart
cinsiyet - %75 kız
yaş 29
not- 14+2 günler geçmek bilmiyorr :)

hepinizi ekliyorum arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

canım benimde bilgilerimiz güncellermisinn

sat 01 temmuz ( sonunda yakaladık :)))) )
130 gr 16+2 de

arkadaşlar benide eklermisiniz yaş 23 sat 9 temmuz ihtimal doğum t.15 nisan 62 kiloyla başladım ense kalınlığını bilmiyorum cinsiyetide belli değil

jnaz bizide eklermisin listeye 28 haziran son adet ilk gunu 4 nisan muhtemel dogum tarihi , cinsiyet tahmini hala yok 16+6

tesekkurler simdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…