• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri Listemiz

Beni de ekleyin....
SAT:21 Temmuz
Tahmini Doğum:27 Nisan
Hamile Kalınan Kilo:60
Şuanki kilo:63

benimde oglum suanda 4,5 aylik bende hamile kalmadan öcen 52 kiloydum sonra hamile kaldim ilk 3ayim cok kötü gecti hep mide bulantisi kusma hep hastaneye gidiyordum cok rahatsiz oldum ve kilo verdim 48 kiloya düstüm bebegim 2 aylikken 49 kilo olmustum gecen gittim kontrolle 51 olmusum ama allah sükür bebegimin durumu iyi cok sükür benim bebegimde 20 nisanda dogacak allahin izniyle.

benide listeden cikartabilirsiniz arkadasim 4 aylik bebegimi oglumu umutumu kaybettim 20 gun once bana veda etti dusuk yasadim.melegim kanatlandi ve uctu.

jnazcım.. benim erkekimin yanındaki ihtimal yazısını silebilirsin cnımm.. bayram sonuna kalmadı kesinleşme... inş. değişmez sanırım bu saatten sonraa... :))))

benide listeden cikartabilirsiniz arkadasim 4 aylik bebegimi oglumu umutumu kaybettim 20 gun once bana veda etti dusuk yasadim.melegim kanatlandi ve uctu.

cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı sana.
düşük mü,4.ayda düşük yaşanıyormuymuş ki.3 aydan sonra düşük riski kalmaz diyor yaa dr.demek olabiiyormuş.

listeden çıkarılmışım galiba çok üzüldüm mafoldumben

GÜNAYDERCİM BİLDİĞİM KADARIYLA DAHA KİMSE LİSTEDEN ÇIKARILMADI SADECE HİÇ GİRMEYENLERİ SİLİP YENİ BİR LİSTE YAPSAK MI ONU KONUŞMUŞTUK ÖYLE BİLE OLSA LİSTEDE ADINI GÖREMEYEN HERKES EKLETEBİLECEKTİ ZATEN HİÇ ÜZÜLME TATLIM DAHA YENİ LİSTE BİLE YAPILMADI SADECE KONUŞULDUopuyorumnanaktan

Back