2010 Nisan Anneleri Listemiz

jnazcım... evine geldiğinde yapıcaksın güncellemeleri ama canım ben şimdiden yaziim :)))

benim erkekim 20+6 da 391 gr. dı...

hıı bide ayse_denizy arkadaşımız 10 gün raporlu .. bana iletmemi istedi. onun bilgilerini de düzenlersen sevinirim cnm.. 21 cm. 380 gr.. haftasında ilerliyomuş cnm..

sağolasın şimdiden.. öpüyorum...

jnazcım bende artık listeye kayıt olayım dedim.oğluşumun beklenen doğum tarihi 17 nisan 16 haftalıkken 170 gr dı.haftaya cuma kontrolüm var.son durumu yazarım.teşekkürler şimdiden

Beni de ekleyin....
SAT:20 Temmuz
Tahmini Doğum:26 Nisan
Hamile Kalınan Kilo:50
Şuanki kilo:54

deneme

jnazcm mrh. cnm nasılsın , umarım iyisindir bebişin de iyidir arkadaşm inşallah.
cnm bu gün dr.umuza gittik oğluşumu da detaylı ultrasonda gördük,çok şükür sağlıklı bebişim.ama kerata yüzünü sakladı,burnunun ucunu görebildik renklide,çok uğraştık hareket değiştirsin diye ama olmadı( çikolatada yemiştim ama beyefendi hiç rahatını bozmadı,annesinin kuzusuuu
cnm yeni bilgilerimizi güncellersen çok sevinirim;
21+3
460gr
boyunu kesin söylemedi dr.umuz ama bacak boyu 22haftalıkmış.

jnazcım uzun zamandır giremedim bilgisayarım da problem vardı

Son gittiğimde ki bilgilerimi yazayım cnm;

En son 19+4 321 gr dı bebişim cinsiyeti: erkek

Ben de 5 kilo aldım cnm

Merhaba, listeye beni de eklerseniz senirim.
Hamiş kaldığım kilo: 63
Sat :13 Temmuz
Tahmini Doğum :20 Nisan
Güncel Not: 19. hafta 275 gr.

Merhabalar.. Beni de eklermisiniz listeye..
Sat: 17 Temmuz
Beklenen doğum tarihi: 23 Nisan
Hamiş kaldığım kilo: 49
Şimdiki kilo: 54
Güncel Bilgiler: 20+4 hafta- 410 gr

Jnaz cım nasılsın bayagıdır gırmıyordum nete bebıŞımın cınsıyetı kız sana zahmet eklersın canım ÖpÜyÖrum senı

merhabalar jnazcım
bebeğim 22+2 haftalık 500gr tahliller tertemiz malesef kendi tahminimdi kız ama erkek çıktı pipiyi gördük bide 77 kiloya düşmüşüm canım
notları güncellersen sevinirim canım sana zahmet

beni daha önce eklemiştin arkadaşım silmişsin rica etsem yeniden eklermisin
sat 9 temmuz ama doktorlar ultrasondan bir hafta küçük görüyorlar 16 dan hesap ediyorlar
yaş 23
tahmini doğum tarihi 22 nisan
cinsiyetimiz erkekmiş oğluşum olcakmış yeni öğrendik bunuda
62 kiloyla hamile kaldım şuanki kilom 67
21+2 günlüğüz

YAŞ SAT Tahmini D.T. Hamiş kaldığı kilo Cinsiyet
26 24 temmuz 30 nisan 49 kız:hulya:

benide ekleyin arkadaşlar uzun zamandır yazma fırsatı bulamamıştım..

merhaba arkadaşlar beni de ekleyin doğum 15 nisan gözüküyor sata göre gitmiyormşm ben 21+6 günlüğüm kızımız olucak 71 kiloydum şimdi 69 kiloya inmişim gerçi 65e düşmüştüm ilk 3 ay şimdi almaya başladım :) perşembe doktora gidicez ozaman boyu ile kilosunu yazarım. teşkkrler

jnazcım teşekkür ederim bilgilerimi eklemişsin:CüvCüv:

jnazcım bilgilerimi veriyom yaş 24 sat 2 temmuz 8 nisan 60 kg ile hamiş kaldım biri kız biri erkek ikizlerim 24+0

merhaba yine ben eklenmemişim üzüldüm yaş 26 sat :9 temmuz tahmini do: 15 nisan
hamiş kilo : 70 cinsiyet : kız notlarımız : 22+3 günlük 500gr 28 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…