canım belis diye marka var onun beşiklerini incele istersen büyüyen beşik kastediyorum ben de seninki pahalı geldi zaten zamanımız var daha paylaşırız bilgilerimiziama tam beşik deil yanında çekmeceleri olan ufak bi eklentisi var ve bu çekmecenin üstünde bebğin altını degiştirme yeride var. ayrıca uyku tulumu fln hepsi içinde dahil..aslında banada pahalı geldi ama annem alıcak bizde kızın çeyizi gibi görülür beşik annem olsun alırım diyor bende alma deemedim dogrusu:teytey:
yaprak sarma selam canımmm
ben de yemekten geldim yine kaynatmışsınız bissürüüakannehir
bebek mobilyasından bahsedenler olmuş bende takım değil şimdilik beşik tarzı bişey düşünyorum hatta park yatak tarzında ama bakalım tabi erken daha hayırlısı.
kızlar...inanmıyorummm...KAzen Temmuz 2010 anneleri topicini de açmış....eskiyoruzz artıkkkopuyorumnanaktan
park yataklarda anlamadığım şey oyun parkıymış alt tarafı yatağı kaldırıpta mı oyun parkı gibi kullanılıyo ben de büyüyen beşik düşünüyorum kullanışlı geliyo ama bakalım zaman ne gösterecekpark yatak ablamda vardı memur olduklarından geziyolar sabit bişey almak istememişlerdi evler genelde küçük oluyodu gittikleri yerlerde ama kullanmadı fazla bebek 1 yaşında artık yatmıyo içinde kullanan başkası varsa sor istersen
park yatak ablamda vardı memur olduklarından geziyolar sabit bişey almak istememişlerdi evler genelde küçük oluyodu gittikleri yerlerde ama kullanmadı fazla bebek 1 yaşında artık yatmıyo içinde kullanan başkası varsa sor istersen
kızlar b vitamini ve demir eksikliği için falan ilaç başlayan oldu mu doktor niye verdi bana ya folik asit bitince kurtulcam sanmıştım:mymeka:
kızlar b vitamini ve demir eksikliği için falan ilaç başlayan oldu mu doktor niye verdi bana ya folik asit bitince kurtulcam sanmıştım:mymeka:
hem düşük için ilaç alıyorum. hemde elevit vitamin kullanıyorum. ne yani hamilelik sonuna kadar ilaçmı kullanacgız
bana doktorum vitamini doğuma kadar kullancaksın dedi testlerimi haftaya yaptıracağım bakalım inşallah iyidir sonuçlarımhem düşük için ilaç alıyorum. hemde elevit vitamin kullanıyorum. ne yani hamilelik sonuna kadar ilaçmı kullanacgız
kızlar bu mideme ne yapabilirm ya süt içsem iyi gelirmi:sinifsinif:
kızlar bu mideme ne yapabilirm ya süt içsem iyi gelirmi:sinifsinif:
bide daha yemek yiyeli 2 saat oldu ve karnımm açıktı ya :kedi:
5 aylık hamile gibi karnım var ya sıkıldım ama ben yaaamafoldumben
ekşime yanma varsa maden suyu iç
canım karnınla gurur duymalısın orda senin miniğin var bende sık acıkıyorum ama yine yiyemiyorum bugün biraz bulantım var geçti derken başladı yine,,,,