2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

beraycım sakın kendini üzme canım bebekte etkilenmesin inşallah bir problem çıkmaz..
dualarımız seninle

ama tam beşik deil yanında çekmeceleri olan ufak bi eklentisi var ve bu çekmecenin üstünde bebğin altını degiştirme yeride var. ayrıca uyku tulumu fln hepsi içinde dahil..aslında banada pahalı geldi ama annem alıcak bizde kızın çeyizi gibi görülür beşik annem olsun alırım diyor bende alma deemedim dogrusu:KK70: :teytey:
canım belis diye marka var onun beşiklerini incele istersen büyüyen beşik kastediyorum ben de seninki pahalı geldi zaten zamanımız var daha paylaşırız bilgilerimizi

yaprak sarma selam canımmm

ben de yemekten geldim yine kaynatmışsınız bissürüüakannehir

bebek mobilyasından bahsedenler olmuş bende takım değil şimdilik beşik tarzı bişey düşünyorum hatta park yatak tarzında ama bakalım tabi erken daha hayırlısı.

park yatak ablamda vardı memur olduklarından geziyolar sabit bişey almak istememişlerdi evler genelde küçük oluyodu gittikleri yerlerde ama kullanmadı fazla bebek 1 yaşında artık yatmıyo içinde kullanan başkası varsa sor istersen

kızlar...inanmıyorummm...KAzen Temmuz 2010 anneleri topicini de açmış....eskiyoruzz artıkkkopuyorumnanaktan

kızlar b vitamini ve demir eksikliği için falan ilaç başlayan oldu mu doktor niye verdi bana ya folik asit bitince kurtulcam sanmıştım:mymeka:

park yatak ablamda vardı memur olduklarından geziyolar sabit bişey almak istememişlerdi evler genelde küçük oluyodu gittikleri yerlerde ama kullanmadı fazla bebek 1 yaşında artık yatmıyo içinde kullanan başkası varsa sor istersen
park yataklarda anlamadığım şey oyun parkıymış alt tarafı yatağı kaldırıpta mı oyun parkı gibi kullanılıyo ben de büyüyen beşik düşünüyorum kullanışlı geliyo ama bakalım zaman ne gösterecek

hmm netten inceledim kullanışlı geldi ama araştırmak lazımCADIARZU

kızlar b vitamini ve demir eksikliği için falan ilaç başlayan oldu mu doktor niye verdi bana ya folik asit bitince kurtulcam sanmıştım:mymeka:

canım banada decavit diye bi vitamin ilacı bide kan ilacı verdi ama kan hapına haftaya başlicam

hem düşük için ilaç alıyorum. hemde elevit vitamin kullanıyorum. ne yani hamilelik sonuna kadar ilaçmı kullanacgız

sanki göz kapaklarımın üstünde bi ağırlık var zor açık tutuyorummirmirmirmir
midemde çok kötü hala tarif edemediğim bişeyler oluyo :bbo:

hem düşük için ilaç alıyorum. hemde elevit vitamin kullanıyorum. ne yani hamilelik sonuna kadar ilaçmı kullanacgız
bana doktorum vitamini doğuma kadar kullancaksın dedi testlerimi haftaya yaptıracağım bakalım inşallah iyidir sonuçlarım

kızlar bu mideme ne yapabilirm ya süt içsem iyi gelirmi:sinifsinif:

bide daha yemek yiyeli 2 saat oldu ve karnımm açıktı ya :kedi:
5 aylık hamile gibi karnım var ya sıkıldım ama ben yaaamafoldumben

ben şimdiden zayıflara özenmeye başladım
popom küçücük yanlarım ve karnım çıkınca sanki belden yukarıma şişme balon oturtmuşlar gibi oldum
ben çok çirkinleştim ya 3 ayda 5 kilo aldım ve almaya devam ediyorummafoldumben

bide daha yemek yiyeli 2 saat oldu ve karnımm açıktı ya :kedi:
5 aylık hamile gibi karnım var ya sıkıldım ama ben yaaamafoldumben

canım karnınla gurur duymalısın orda senin miniğin var bende sık acıkıyorum ama yine yiyemiyorum bugün biraz bulantım var geçti derken başladı yine,,,,

ekşime yanma varsa maden suyu iç

sade maden suyu içemiyorum
benim zaten hamile klamdan önce de midem problemliydi ne yesem hem şişkinlik yapıyo hemde çok rahatsız ediyo ağzıma geliyo sürekli şimdi hamilelikte kat kat arttı artık su bile içtiğimde şişiyorum ve midem kötü oluyo

canım karnınla gurur duymalısın orda senin miniğin var bende sık acıkıyorum ama yine yiyemiyorum bugün biraz bulantım var geçti derken başladı yine,,,,

işte o hala minik benim karnım kocaman daha 3,5 cm hadi bu hafta 5 cm olsun daha baş parmağım kadra ama ben beş kilo aldım ya:eek:lmaz:

X