2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim demirim genelde düşüktür ama doktora göre normal sanırım bende birşey yiyemiyordum düne kadar ama öyle yada böyle geçti çok şükür yiyebiliyorum bir dahaki giidişimde demir hapı yazmasını isteyeceğim

herkes nerde ya çok tenha burası kızlaaar uyudunuz mu,,,,,hee anladım aşkı memnu var tabi,,,,,,,,,,,sayfamız aşkı memnu dizisi nedeniyle geçici olarak kullanım dışıdır ilgililere duyrulur delikafadulden

selşam ben de mayıs annesi olacam inşallah dr yatış verdiği için sık giremiyorum 23 ağustos satım kalbi atıyor bebişimin ama 2 gn kanamam oldu şimdide leke var çok korkuyorum ctsi kontrolüm var tekrar offfffffffffffff anlatamam duygularımı size 1. bebeğimide 7 hfatlıkken kaybetmiştim.6+4 günlük dua edin herkes bebeğini sağlıklı kucağına alsın

üzülme canım.sürekli dinlen ve çok hareket etme.şunu yapsam bişi olmaz deme.hiç birşey yapma .sürekli uzan ve dinlen.birde iyi beslen.herşey yoluna girer.dualarım seninle..birde bebişine felak ve nas surelerini oku bol bol :Saruboceq:

Kızlar doktor bana folic asit verdi bebeğin beyin gelişimi için kullanan var mı

kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor

canım üzülme ya ikili tarama tesitine neden istediki

Kızlar doktor bana folic asit verdi bebeğin beyin gelişimi için kullanan var mı
tatlım folic asit kullanmayan gebe yoktur bebek için çok faydalı olduğu için hamile kalmadan önce 3 ay kullanmak gerekiyo hatta gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
canım üzülme ya ikili tarama tesitine neden istediki
ikili tarama testi yatırmak mecbur çünkü yani bebek için mecbur zeka testi yapıyolar ense kalınlığına bakıyolar ve bi çok tahlil filan sanada yapılıcak 11-14 haftalar arasında yapılıyo. daha 3 li test var gerekirse 4 lü bile var

canım ağlayıpda daha fazla riske atma bebeğini heran herşey değişebiliyo ilk test normal çıkıp diğerleri kötü çıkabiliyo mesela heme koyverme kendini ama amniyosentez biraz riskli ya iyi araştır ve eğer kesin yapılması gerekiyo diyorlarsa da çok güvendiğin bi yerde yaptır.

canımcım lütfen üzme kendini bebişini düşün. sen üzülünce o da etkileniyor.
birşey çıkmaz inşallah sen içini ferah tut moralini yüksek tut. benim arkadaşımda da aynı sen gibi olmuştu. çok şükür hiç problem çıkmadı sonradan şimdi cin gibi kızı var .
bu arada lütfen arkadaşlar morallerimiz hep yüksek olsun hep olumlu düşünelim. en kötü anda bile hep güzel şeyler getirelim aklımıza ki bebişlerimiz iyi olsun. biz öyle olursak bebişlerimiz rahat dünyaya gelir mutlu bebişler ve insanlar olurlar. ama hep karamsar olursak mutsuz bireylerin temellerini atmış oluruz....

ya bu doktorlara baz<en sinir oluyorum
bişe y olmaz beray üzülme benim görümcemede ikili teste dov sendromu var dediler hemde &#37;30 gibi bi sonuçla neler çekti kız karnından su falan alıcaklardı hatta
şimdi maşaallah nur topu gibi bi oğlu var

Canım inşallah bişe olmaz, Allahım esirgesin. Zor bi durum anlıyorum. Dualarımız seninle olacak hiç merak etme. Allahın izniyle bunuda aşarız.

Aglama lütfen.Bebişinide üzme. Herşerde bir hayır vardır. Aklına kötü şeyler getirme. Güzel düşün güzel olsun. Bak buradaki birsürü anne adayıda sana bol bol dua edecek. Rabbim sıkıntılarını gidersin inşAllah

evde olan hanımlar kanald de doktorum programında birazdan canlı yayında epidural yöntemle dogumu gösterecek bilginize..

kızlar ben izliyorum doktorlar programını şu an normalmi sezeryan mı epudral falan
mutlaka izleyin tv yoksa netden izleyin
ben şimdi tv izleyeceğim çıkıyorum gelince anlatırım izlemeyenlere

canım ya inşallah önemli bişey değildir üzüntünü anlıyorum ama bebişlerimiz için güçlü olmamız lazım anne olacaz biz tatlım bizi annelerimiz zorluklarla nasıl mücadele ettilerse bizde bebişlerimiz için mücadele edicez ama güçlü bir şekilde hamilelerin duası makbul olurmuş dualarım seninle :Saruboceq:

günaydın kızlar ben grip oldum off
dikkat et canım kendine havalar çok yanıltıcı

hayırlı sabahlar hanımlar
günaydın

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
sanada canım hayırlı cumalar herkese de

günaydınnnmirmirmirmir
günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…