ihtiyacın yoksa vermez zaten daha erken bence bugün arkadaşım gitti dr a onun bulntısı çok diye vermişti bişey yemiyodu çünkü şimdi kesmiş,ilk 3 ay mümkün olduğunda doğal beslenmek gerekiyomuş kimyasal herşey yasak
selşam ben de mayıs annesi olacam inşallah dr yatış verdiği için sık giremiyorum 23 ağustos satım kalbi atıyor bebişimin ama 2 gn kanamam oldu şimdide leke var çok korkuyorum ctsi kontrolüm var tekrar offfffffffffffff anlatamam duygularımı size 1. bebeğimide 7 hfatlıkken kaybetmiştim.6+4 günlük dua edin herkes bebeğini sağlıklı kucağına alsın
tatlım folic asit kullanmayan gebe yoktur bebek için çok faydalı olduğu için hamile kalmadan önce 3 ay kullanmak gerekiyo hatta gönül rahatlığıyla kullanabilirsinKızlar doktor bana folic asit verdi bebeğin beyin gelişimi için kullanan var mı
ikili tarama testi yatırmak mecbur çünkü yani bebek için mecbur zeka testi yapıyolar ense kalınlığına bakıyolar ve bi çok tahlil filan sanada yapılıcak 11-14 haftalar arasında yapılıyo. daha 3 li test var gerekirse 4 lü bile varcanım üzülme ya ikili tarama tesitine neden istediki
kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
canım ya inşallah önemli bişey değildir üzüntünü anlıyorum ama bebişlerimiz için güçlü olmamız lazım anne olacaz biz tatlım bizi annelerimiz zorluklarla nasıl mücadele ettilerse bizde bebişlerimiz için mücadele edicez ama güçlü bir şekilde hamilelerin duası makbul olurmuş dualarım seninle :Saruboceq:kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
dikkat et canım kendine havalar çok yanıltıcıgünaydın kızlar ben grip oldum off
günaydınhayırlı sabahlar hanımlar
sanada canım hayırlı cumalar herkese degünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
günaydınngünaydınnnmirmirmirmir