2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biraz zor bi ihtimal ama senin haftanda baya ileri baksana anacım bebekler iyice hareketleniyomuş olabilirde yani
sen öyle diyosan :CüvCüv:

bilmiyorumki şekercim normalde sanırım en erken15.haftada tecrübeli anneler anlayabiliyormuş bebiş hareketlerini ama ben bir istisna olabilirmiyim acaba delikafadulden

bilmiyorumki şekercim normalde sanırım en erken15.haftada tecrübeli anneler anlayabiliyormuş bebiş hareketlerini ama ben bir istisna olabilirmiyim acaba delikafadulden

olabilir canım niye olmasın, ben iki hamileliğimde de seğirme şeklinde hep hissetim hamile olduğumu banada annem demişti.

maşallah bayağı erken döllenmiş o zaman senin bebiş tehlikeli deönemi atlattın sayılır canım Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
sağol cnm ama tehlike risk her zaman var bizler için
allah kötü kader yazmamıs olsun rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inş

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
bebişlerinize iyi bakın

Kızlar bazen ben direk mayıs anneleri bölümüne girip geçmişi okumaya dalıyorum...Sonra bişeyler yazayım derken , bir bakmışım giriş yapmamışım...Bazen misafir olarak görünüyor olabilirim...Rahatsız olan arkadaşlar için söylüyorum , belkide dalgınlıkla giriş yapmayan geçmişi okuyan başka arkadaşlarda vardır...İçiniz rahat olsun kızlaaarrrrr , boşveriiiiinnnn...

Bende katılıyorum, o misafirlerin bi çoğu giriş yapmayan mayıs anneleri diye düşünüyorum, kim okuyup ne yapsın, hı kaldıki misafire kapattık diyelim çok zor bişe değil kk ya üye olupta bunları okumak, bence de takmayın ya

kızlar bana doktorum vitamin ve demir ilacı vermedi daha başlamam gerekmiyor mu artık

ihtiyacın yoksa vermez zaten daha erken bence bugün arkadaşım gitti dr a onun bulntısı çok diye vermişti bişey yemiyodu çünkü şimdi kesmiş,ilk 3 ay mümkün olduğunda doğal beslenmek gerekiyomuş kimyasal herşey yasak

ben çok uyuyorum günün çoğu uykuyla geçiyor mirmirmirmir

bana dr ilaç vermedi ikili test içinde 1 ay sonra gel dedi yani bu ayın 28 de ama bebek sağlıklı dedi ondan mı acaba vermedi ?:uhm:

hüşgeldin canım banada folik asit dışında bişey vermedi 2 kasımda gidicem 2li test için ama bildiğim kadarıyla ilk 3 ay ihtiyacın yoksa vermiyolar test yapıyolar ya zaten orda çıkar vitamin eksikliğin varsa

herkese iyi akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlere çoook iyi bakın

benimde ihtiyacım olmasın diye ne gerekiyorsa yemeye çalışıyorum ablam ilk oglunda vitamin vermiş dr bebek kilo alınca dogum zor olmuş ikincide kullanmamış o ilki kadar zor olmamış ben normal dogum istediğim için sağlıklı olsun ama fazla tosun olmasın istiyorum

mrh kızlar ben herzaman gıremıorum bızım baglantıda sorun var bende mayıs annesı olcam ınsallaa ama dun kahverengı bır akıntım geldı buarada 8 haftalık hamıleyımm.. dun alısverıs cıktım bıraz yoruldum ondan olabılır sanırım doktorumu aradım ondandır kesın dedı... progestan ılacına devam et dedı korkuorummmmmm kızlar

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…