biraz zor bi ihtimal ama senin haftanda baya ileri baksana anacım bebekler iyice hareketleniyomuş olabilirde yani
sen öyle diyosan :CüvCüv:
cnm benim yarın 3 ay bitiyor nasipse evet benim erken döllenme_BERAY_ senin kaç gün erken döllenme olmuş normalde satımız aynı ama senin bebiş daha büyük sanırım
bilmiyorumki şekercim normalde sanırım en erken15.haftada tecrübeli anneler anlayabiliyormuş bebiş hareketlerini ama ben bir istisna olabilirmiyim acaba delikafadulden
cnm benim yarın 3 ay bitiyor nasipse evet benim erken döllenme
sağol cnm ama tehlike risk her zaman var bizler içinmaşallah bayağı erken döllenmiş o zaman senin bebiş tehlikeli deönemi atlattın sayılır canım Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
sağol cnm ama tehlike risk her zaman var bizler için
allah kötü kader yazmamıs olsun rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inş
xara cnm hoşgeldin aramıza listeye ekledim senide 29. sayadan bakabilirsin
Kızlar bazen ben direk mayıs anneleri bölümüne girip geçmişi okumaya dalıyorum...Sonra bişeyler yazayım derken , bir bakmışım giriş yapmamışım...Bazen misafir olarak görünüyor olabilirim...Rahatsız olan arkadaşlar için söylüyorum , belkide dalgınlıkla giriş yapmayan geçmişi okuyan başka arkadaşlarda vardır...İçiniz rahat olsun kızlaaarrrrr , boşveriiiiinnnn...
kızlar bana doktorum vitamin ve demir ilacı vermedi daha başlamam gerekmiyor mu artık
ben çok uyuyorum günün çoğu uykuyla geçiyor mirmirmirmir
bana dr ilaç vermedi ikili test içinde 1 ay sonra gel dedi yani bu ayın 28 de ama bebek sağlıklı dedi ondan mı acaba vermedi ?:uhm:
hüşgeldin canım banada folik asit dışında bişey vermedi 2 kasımda gidicem 2li test için ama bildiğim kadarıyla ilk 3 ay ihtiyacın yoksa vermiyolar test yapıyolar ya zaten orda çıkar vitamin eksikliğin varsa
hayırlı akşamlar sende bebişe iyi bak canım :CüvCüv:herkese iyi akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlere çoook iyi bakın
mrh kızlar ben herzaman gıremıorum bızım baglantıda sorun var bende mayıs annesı olcam ınsallaa ama dun kahverengı bır akıntım geldı buarada 8 haftalık hamıleyımm.. dun alısverıs cıktım bıraz yoruldum ondan olabılır sanırım doktorumu aradım ondandır kesın dedı... progestan ılacına devam et dedı korkuorummmmmm kızlar