2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, sonunda topiğe gelebildim. Hayırlısıyla ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Bebeğimin kalp atışlarını gördüm bugün Allah'a şükür. Listeye beni de ekler misiniz? Sat 17 Ağustos, yaşım 27, kilo 55 başka bilgiye gerek var mı? Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah.

hoşgeldin canım bu bilgilerini dimples arkadaşımıza mesaj at listeye ekler canım...

Merhaba kızlar, sonunda topiğe gelebildim. Hayırlısıyla ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Bebeğimin kalp atışlarını gördüm bugün Allah'a şükür. Listeye beni de ekler misiniz? Sat 17 Ağustos, yaşım 27, kilo 55 başka bilgiye gerek var mı? Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah.

hayırlı olsun canım bebişin, benimle satın aynı sonunda günü benle aynı biri geldi topiğe çok sevindim.

hoşgeldin şeker, zemuszemus yarın büyük gün ikimizinde randevusu var, inşallah ertesi gün hayırlı haberlerle döneriz. Senin kaçta randevu? benim akşam 18.40 da
evet yarın büyük gün, benimkide 4:30 da hadi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:

hoşgeldin canımopuyorumnanaktana.s.
hoşbulduk cicim kaydirigubbakcemile5

aa bişey sorucam misafire kapalı bile olsa siteye üye kişiler giripte okuyabiliyormu ben sadece panele kayıtlı olanlar okuyabiliyor sanıyodum:uhm:

okuyabilir bence, yani cinsellik buluşma topicleri de öyle mesela, üye olanlara açık, misafirlere kapalı

iyi akşamlar herkeze bilgisayar başında uyuya kalmışım yazdıklarınızı okurken mirmirmirmir

canım her hamilelere ilaç veriyorlarmı ?

iyi akşmalar ne güzel valla keşke bende uyuyabilsem
evet canım ilk zaten öğrenir öğrenmez folik asit veriyolar sonra vitamin kan ilacı falan filan diyo devam ediyo

şulecim bir hafta önce ben elevite başladım zaten içiyorum. arkadaşlar iyi dilekleriniz için tesekkürler bu forumdaa adım adım bebeğimize yaklaşmak endişe ve mutlulukları sizinle paylaşmak mükemmel bir duyğu yalnız olmadığımı bilmek iyiki varsınız öpüyorum sizi göbekdaşlar. bende yavaş yavaş çıkıyorum. kendinize ve canlarınıza iyi bakın.

canım yalnız değiliz evet bu güzel bir duygu gerçekten inşallah ilerde tanışırız da bebişlerimizle....görüşürüz canım iyi akşamlar

canım yalnız değiliz evet bu güzel bir duygu gerçekten inşallah ilerde tanışırız da bebişlerimizle....görüşürüz canım iyi akşamlar

canım benim görümcemde üye buraya ama o nişanlandığında üye olmuştu yani 3 senelik falan üye onlar bebkleri doğduğunda buluşmuşlardı hatta geçenlerde topikten arkadaşları evine gelmişlerdi bayağı ilerletti onlar:enbuyukkk:

_BERAY_ senin kaç gün erken döllenme olmuş normalde satımız aynı ama senin bebiş daha büyük sanırım

hoşgeldin bebğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah
a.s.
Çok teşekkür ederim, hepimizin bebekleri hayırlı olur inşallah.
hoşgeldin canım bu bilgilerini dimples arkadaşımıza mesaj at listeye ekler canım...
Hoşbulduk canım hemen atıyorum.

hayırlı olsun canım bebişin, benimle satın aynı sonunda günü benle aynı biri geldi topiğe çok sevindim.

Teşekkür ederim canım, demek satımız aynı, ben de sevindim. Görüşmek üzere.

canım benim görümcemde üye buraya ama o nişanlandığında üye olmuştu yani 3 senelik falan üye onlar bebkleri doğduğunda buluşmuşlardı hatta geçenlerde topikten arkadaşları evine gelmişlerdi bayağı ilerletti onlar:enbuyukkk:

ne güzel canım yaa inşallah bizimde öyle olur ne de güzel olur bebiş gezmeyine gider geliriz di mi

kızlar iyi akşamlar ben de kaçıyorum. bu akşam aşkı memnu var onu izlicem. uyuyakalmazsam tabiii öptüldünüz..

kızlar benimde mesai bitiyo yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
iyi akşamlar:eek:

kızlar benimde mesai bitiyo yavaş yavaş hazırlanayım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
iyi akşamlar:eek:

Kızlar yine midem bulanmaya başladı yaa:KK43:( Çıkıyorum ben de yarın ben gelemeyebilirim. Evde temizlik yapıcaz annemle. Cumartesi kuran okutacaz da hazırlık işte:KK43: ışe de gelemicem:)

iyi akşmalar ne güzel valla keşke bende uyuyabilsem
evet canım ilk zaten öğrenir öğrenmez folik asit veriyolar sonra vitamin kan ilacı falan filan diyo devam ediyo

ben çok uyuyorum günün çoğu uykuyla geçiyor mirmirmirmir

bana dr ilaç vermedi ikili test içinde 1 ay sonra gel dedi yani bu ayın 28 de ama bebek sağlıklı dedi ondan mı acaba vermedi ?:uhm:

X