canım ben c.tesi gittiğimde dr bana 10+5 dedi ve vitamin ilacını verdi kan ilacınıda 2 hafta sonra başla dedi
bence o misafirler genelde giriş yapmadan giren kişiler, erkeklerin merak edeceği bi topic değil ki burası, napsınlar bulantımıza aşermemize meraklı olan varsa buyursun okusun, ben rahatsız olmuyorum şahsen, ama istiyorsanız, rahatsız oluyorsanız tabiki kapatılabilir
HAyırlı olsun canım.Benim daha 2 - 3 hafta var gitmeme.Hareketlendiğini görmek güzeldir.
Kelebek senin ikiz durumun ne oldu?Ne zaman öğreniceksin?
aa bişey sorucam misafire kapalı bile olsa siteye üye kişiler giripte okuyabiliyormu ben sadece panele kayıtlı olanlar okuyabiliyor sanıyodum:uhm:
sağol canım bana da bir dahaki gidişimde verir heralde sana elevit mi verdi doktorun
iyi akşamlar canım:teytey:Benim takıldığım konu misafir.Neden yani.Mayıs annelerinin ne yazıştığını niçin merak edip girersin ki?He sen de mayıs annesiysen üye olur katılırsın.Ama sürekli 1 misafir var.Ben Kazen'e mesaj attım.Siz bilirsiniz.İsteyen varsa atsın.Çıkıyorum kızlar.İyi akşamlar.Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
yok ya decavit diye bi ilaç verdi herkes elevit veriyo benimki decavit verdi :1shok:
bi dahaki gittiğimde sorucam ama eleviti
Benim takıldığım konu misafir.Neden yani.Mayıs annelerinin ne yazıştığını niçin merak edip girersin ki?He sen de mayıs annesiysen üye olur katılırsın.Ama sürekli 1 misafir var.Ben Kazen'e mesaj attım.Siz bilirsiniz.İsteyen varsa atsın.Çıkıyorum kızlar.İyi akşamlar.Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
sağol cnm benim aynen bulana bulana büyüttük çok şükür maşallah sübhanallahnidahcım beraycım maaşallah bebişlerinizeeee kırkbir kere!!beray ne kocaman olmuş kız o öleee bulana bulana büyütmüşsün kızz maaşallah. ay darısı hepsimize. 9. haftadan itibaren hepten canlanıolar namıssıslar ama doktor randevuma daha çoookkk varrr oynadığını göremicem daha, :çok üzgünüm:eve bi ultrason cihazı almazsam iyidir valla, hergün gel dese doktor her gün gidesim var. :roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar
yok ya decavit diye bi ilaç verdi herkes elevit veriyo benimki decavit verdi :1shok:
bi dahaki gittiğimde sorucam ama eleviti
Merhaba kızlar, sonunda topiğe gelebildim. Hayırlısıyla ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Bebeğimin kalp atışlarını gördüm bugün Allah'a şükür. Listeye beni de ekler misiniz? Sat 17 Ağustos, yaşım 27, kilo 55 başka bilgiye gerek var mı? Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inşallah.