bende bilmiyorum cnm ama dr'un dediğine göre 2'5 ve 3 ten sonrası sanırsam iyi değilmiş2 nedemek miş peki
iyi o zaman senin bebişin sağıklı darısı bizim bbişlerimize inşallahbende bilmiyorum cnm ama dr'un dediğine göre 2'5 ve 3 ten sonrası sanırsam iyi değilmiş
bende bilmiyorum cnm ama dr'un dediğine göre 2'5 ve 3 ten sonrası sanırsam iyi değilmiş
bende bilmiyorum cnm ama dr'un dediğine göre 2'5 ve 3 ten sonrası sanırsam iyi değilmiş
cnm bildiğim kadarıyla 11 ve 13.haftalar arasında oluyoraaaa berayyy
ya ben bugun yoğunum ara ara fırsat buluyorum da senin bebeği gördüm maşaallah
ayy çok tuhaf oldum ya
bende ayın 17 sinde gidicem Allah izin verirse 2 li teste benimde geçen gittiğimde dr 10+5 demişti yani şu anda 11+4 olmam gerek doktorum söylediğine göre
ama sen testi yaptırmışın acaba bana geçmi söyledi 12+5 olucam teste gittiğimde:uhm:
geç değil canım korkma 11-14 arası biliyorumaaaa berayyy
ayy çok tuhaf oldum ya
bende ayın 17 sinde gidicem Allah izin verirse 2 li teste benimde geçen gittiğimde dr 10+5 demişti yani şu anda 11+4 olmam gerek doktorum söylediğine göre
ama sen testi yaptırmışın acaba bana geçmi söyledi 12+5 olucam teste gittiğimde:uhm:
aaaa berayyy
ayy çok tuhaf oldum ya
nidahcım beraycım maaşallah bebişlerinizeeee kırkbir kere!!beray ne kocaman olmuş kız o öleee bulana bulana büyütmüşsün kızz maaşallah. ay darısı hepsimize. 9. haftadan itibaren hepten canlanıolar namıssıslar ama doktor randevuma daha çoookkk varrr oynadığını göremicem daha, :çok üzgünüm:eve bi ultrason cihazı almazsam iyidir valla, hergün gel dese doktor her gün gidesim var. :roflol::roflol::roflol:
işim olur kaynatırsınız buraları nerdesiniz ya canım sıkılıyo 10merve, Aymina, KK Pro Üyedimples, elvoscan, gulayy85, nostok, NSA, suleYukselNizam, TIFF, _BERAY_
Sağol tatlımm , diğer yaptığın renge bakıcam şimdi :)
rica ederim canım güle güle kullan. kaydirigubbakcemile5
Canım bende düzenli yürüyüş yapmayı düşünüyorum , henüz başlayamadımvalla ben dikkat etmedim galiba az yiyodum şimdi bebek yüzünden yemediğim şeyleride yemeye çalışıyorum vitamin falan kullanmıyorum çünkü ondan oldu sanırım bide ilk 3ay hareketlerimi kısıtladım zaten egzersiz programı vercekmiş dr önceden plates yapıyodm ara verdim 4.aydan sonra devam edersem hamileler için olana tabi daha sağlıklı büyüyücek bebişim inşallah
HAYIRLI OLSUN TATLIM , SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DİLİYORUM...slm kızlar bende mayıs annesi olacagım inşallah hepimize
rabbim saglıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin inşallah..
[/URL][/IMG]
11+4 günlük bebeğim
Kızlar ben dün Adıvar'a mesaj atmıştım.Bu puan için açılan konular ve konumuzun misafire kapatılması için.Konulara bişey yapamıyolarmış ama misafire kapatmayı Kazen'den isteyebilirsiniz demiş.Ne dersiniz?Benden başka rahatsız olan var mı?Kapatılmasını isteyelim mi?
Kızlar ben dün Adıvar'a mesaj atmıştım.Bu puan için açılan konular ve konumuzun misafire kapatılması için.Konulara bişey yapamıyolarmış ama misafire kapatmayı Kazen'den isteyebilirsiniz demiş.Ne dersiniz?Benden başka rahatsız olan var mı?Kapatılmasını isteyelim mi?