2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bilmiyorum cnm ama dr'un dediğine göre 2'5 ve 3 ten sonrası sanırsam iyi değilmiş

aaaa berayyy
ya ben bugun yoğunum ara ara fırsat buluyorum da senin bebeği gördüm maşaallah
ayy çok tuhaf oldum ya
bende ayın 17 sinde gidicem Allah izin verirse 2 li teste benimde geçen gittiğimde dr 10+5 demişti yani şu anda 11+4 olmam gerek doktorum söylediğine göre
ama sen testi yaptırmışın acaba bana geçmi söyledi 12+5 olucam teste gittiğimde:uhm:

mrb annişler...
bebişlerimizin resimlerini gördüm maşalllah nazarlardan korusun rabbim

cnm bildiğim kadarıyla 11 ve 13.haftalar arasında oluyor

geç değil canım korkma 11-14 arası biliyorum

bende 11-14 arası biliyorum geç değil merak etme

nidahcım beraycım maaşallah bebişlerinizeeee kırkbir kere!! beray ne kocaman olmuş kız o öleee bulana bulana büyütmüşsün kızz maaşallah. ay darısı hepsimize. 9. haftadan itibaren hepten canlanıolar namıssıslar ama doktor randevuma daha çoookkk varrr oynadığını göremicem daha, :çok üzgünüm:eve bi ultrason cihazı almazsam iyidir valla, hergün gel dese doktor her gün gidesim var. :roflol::roflol::roflol:

işim olur kaynatırsınız buraları nerdesiniz ya canım sıkılıyo 10merve, Aymina, KK Pro Üyedimples, elvoscan, gulayy85, nostok, NSA, suleYukselNizam, TIFF, _BERAY_

kaydirigubbakcemile5

işim olur kaynatırsınız buraları nerdesiniz ya canım sıkılıyo 10merve, Aymina, KK Pro Üyedimples, elvoscan, gulayy85, nostok, NSA, suleYukselNizam, TIFF, _BERAY_

valla bugun ben yoğunum bi bakıyorum tam birine cvp yazıcam bi iş çıkıyo kalıyo yine öle:1shok:

rica ederim canım güle güle kullan.
kaydirigubbakcemile5
Sağol tatlımm , diğer yaptığın renge bakıcam şimdi :)

Canım bende düzenli yürüyüş yapmayı düşünüyorum , henüz başlayamadım 12. haftadan itibaren inşaallah aksatmicam...45 dk günde....

slm kızlar bende mayıs annesi olacagım inşallah hepimize
rabbim saglıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin inşallah..
HAYIRLI OLSUN TATLIM , SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI DİLİYORUM...

[/URL][/IMG]

11+4 günlük bebeğim
Canım maşaallah bebişine Bebişlerimiz gerçekten çok hızlı büyüyor...

Kelebek01 bu renk kalsın , ikinci yaptığın yani...yeşil renk kıza da gider erkeğede :) Çokkkk sağollll , öptüm kocamannn:)

Kızlar ben dün Adıvar'a mesaj atmıştım.Bu puan için açılan konular ve konumuzun misafire kapatılması için.Konulara bişey yapamıyolarmış ama misafire kapatmayı Kazen'den isteyebilirsiniz demiş.Ne dersiniz?Benden başka rahatsız olan var mı?Kapatılmasını isteyelim mi?

Ayy bunları gördükçe heyecanlanıyorum. Ben daha bekleyeceğim yaa( En küçük bebiş benimki sanırım burda:))

Canım bencede kapatılsın. Belki de erkekler giriyodur. İmza mı toplucaz şimdi:))

canım sana katılıyorum
ama şu var ben mesela önce topiğe bi göz attım misafir olarak sonra kaydoldum böyle yapan arkadaşlar varmıdır hala daha doğrusu hala mayıs annesi kaldımı bu tarihten sonra artık haziran annesi olurlar demi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…