2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar gördüm sonunda bebeğimi çok şükür sağlıklıymış.dr. kan ilacı verdi banada oldum olası benim kanım düşüktü zaten iyi oldu. Birde akıntım vardı 12 haftada kullanmak için 3 lü fitil yazdı. onun dışında benim ufaklık 2,70 cm olmuş. kalbı dk da 168 atıyor dedi dr. kediden çiğ etlerden ve yıkanmamış dışarıdan sebze ve meyvelerden uzak dur dedi. soda içebilirsin ama günde bir tane olsunmuş, çatlak kremini sormayı unuttum ama pzt annemi muayene ettiricem dr. o zaman sorucam.Burdaki arkadaşlara daha önce lierac diye bir krem vermiş bakalım heralde banada aynısını verir.bebişim hareketliydi biz usg ile bakarken elleri başı ayakları netleşmiş artık. Sağlıklı olması en güzeli. Darısı hepinizin başına.

kızlarrr çok uyumuşum uyuyup uyanıp yine size katılıyorum bağımlılık oldu vallahi

gözün aydın canım ben de bebişmi özledim

hadi gözün aydın
bana kan ilacını 2 hafta sonra başla dedi yani 13 haftalıkken decavit diye bi vitamin hapı verdi sana vitamin vermedimi?:uhm:

Kalmamıştır bence.İsteyenler Kazen'e mesaj atsın madem.

canım çok sevindim sen de gördün bebişini ne güzel maşallah

Gözün aydın canım Allah esirgesin bebeğini hep mutlu haberlerini duyalım inşallah
maşallah bebişine

kızlar bana doktorum vitamin ve demir ilacı vermedi daha başlamam gerekmiyor mu artık

HAyırlı olsun canım.Benim daha 2 - 3 hafta var gitmeme.Hareketlendiğini görmek güzeldir.
Kelebek senin ikiz durumun ne oldu?Ne zaman öğreniceksin?

şule banada öyle başlıcaktı ama madem kanın düşük 12,haftaya kadar iyice kanını düşürmesin baştan önlemi alalım dedi dr. ben eskiden beri ara ara demir ilacı içerdim zaten oldum olası üşürüm ve hematolağa da görünmüştüm belli bişeydi zaten vereceği ilacı.

hımm anladım tatlım
vitamin ilacı vermedimi:uhm:

bence o misafirler genelde giriş yapmadan giren kişiler, erkeklerin merak edeceği bi topic değil ki burası, napsınlar bulantımıza aşermemize meraklı olan varsa buyursun okusun, ben rahatsız olmuyorum şahsen, ama istiyorsanız, rahatsız oluyorsanız tabiki kapatılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…