amin cnm cümlemizin büyüdü teyzesi
resmin üzerine tıklayınca büyük olarak açıldı,
canım kırkbirkere maşallahkoca bebek olmuş kız bu çok tatlı
Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.
[/URL][/IMG]
11+4 günlük bebeğim
sağol teyzesi inş heimizin bebişleri böyle kocaman olurBeray maşallah bebeişine.Kocaman olmuş
sağol cnm benim darısı tüm bebişlerin basına inşoy maşallh bebişine büyütmüşsüüz siz ya 41 kere maşallaah canım
amin cnm cümlemize nasip etsinberay ayy maaşallah kocaman olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
amin cnm inş hepimiz önümüzdeki hafta kısmetse seninkide böyle olucak inşyerimmmmm ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaa melek melek bu ne kadar büyümüşşş sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
dün yapıldı cnmmaşallah beray büyümüş bebeğin.tarama zamanın yaklaşmş taramanı ne zaman yaptıracaksın canım
ense kalınlığı bacakları kolları parmakları kalbi midesi ve kan tahliline güzel peki nelere baktılar sadece ultrasonla mı incelediler yoksa kan tahlili de var mı benim doktorum ankarada ben batmandayım bu tarama çok önemli mutlaka gel diyorda o yüzden soruyorum
yapıldı cnm 2 çıktı dedi drberaycım maşallah bebişine. sağlıkla kucağına da alırsın iinşallah...kan testimi yaptırdım demiştin. peki ulturasondan ense kal. ölçümü falan yapmışmıydı.
[/URL][/IMG]
11+4 günlük bebeğim
ense kalınlığı bacakları kolları parmakları kalbi midesi ve kan tahlili
tarama testinin sonucu bu akşam 5'te çıkıcakmış şimdi söylediler
amin inş darısı basınıza inşMaaşallah bebişineCumartesi bende gideceğim dr'a çok sabırsızlanıyorum. Çabucak geçse şu iki gün...
Hadi bakalım hayırlısı. İlk tarama testi senden sanırım. İnşallah tertemiz neticelerini alırsın.