kızlar uykum geldi bebişim kesin bana çekecek o da uyuyor ben de neyse ben kaçıyorum görüşürüz biraz uyuyacağım
benim dr da 8-12 kiloyla bitirmeye çalışıcaz dedi ama bende 1-2 kilo adım sanırım 8+4 teyim bende erken ama fazla almayız umarım
Diline sağlık canım, çok sağol. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın, sağlıkla sürdürelim hamileliğimizi ve bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla. Amiiinn :Saruboceq:
Kelebek01 , çok teşekkür ederim , çok mutlu oldum :) Çok güzel olmış , eline sağlık ...
benim dr da 8-12 kiloyla bitirmeye çalışıcaz dedi ama bende 1-2 kilo adım sanırım 8+4 teyim bende erken ama fazla almayız umarım
Umarımmm...Ben dikkat etmeye çalıştım , şu an için kilo almadım ama son 3 aydan korkuyorumm...
Bazen düşünüyorum. Doğacaklar ve minnacık elleri ayakları olacak. Biz beslicez onları, yedircez, içircez, giydircez ve büyüyecekler. Ne kadar güzel bir duygu. Allah bize bunu yaşattığı için binlerce kez şükretmeliyiz. Bizim bebişlerimiz şimdi en güvenli yerdeler.
Ayy feci duygusalım...
nidah maşallah sübhanallah bebeğine . inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bende özledim bebeğimi çok güzel bir duygu bu
Nidahcım mşllh bebişine..Allah daha da büyüdügü halleri grmeyi nasip etsin inş...
hoşgeldin canımm sat yaş kilonu söyle dimoples senşi kaydetsin listemizeslm kızlar bende mayıs annesi olacagım inşallah hepimize
rabbim saglıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin inşallah..
slm kızlar bende mayıs annesi olacagım inşallah hepimize
rabbim saglıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin inşallah..
yanlışlık oldu