2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

volkan531.th.jpg
[/URL][/IMG]

11+4 günlük bebeğim
:nazar:oy maşallh bebişine büyütmüşsüüz siz ya 41 kere maşallaah canım

berayım ben göremedim resmini çıkarttın mı yoksa

beray ayy maaşallah kocaman olmuş Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

maşallah beray büyümüş bebeğin.tarama zamanın yaklaşmş taramanı ne zaman yaptıracaksın canım

ne güzel peki nelere baktılar sadece ultrasonla mı incelediler yoksa kan tahlili de var mı benim doktorum ankarada ben batmandayım bu tarama çok önemli mutlaka gel diyorda o yüzden soruyorum

ne güzel peki nelere baktılar sadece ultrasonla mı incelediler yoksa kan tahlili de var mı benim doktorum ankarada ben batmandayım bu tarama çok önemli mutlaka gel diyorda o yüzden soruyorum
ense kalınlığı bacakları kolları parmakları kalbi midesi ve kan tahlili
tarama testinin sonucu bu akşam 5'te çıkıcakmış şimdi söylediler

beraycım maşallah bebişine. sağlıkla kucağına da alırsın iinşallah... :nazar: kan testimi yaptırdım demiştin. peki ulturasondan ense kal. ölçümü falan yapmışmıydı.

inşallah tüm sonuçlarımız sonuna kadar iyi gelir canım

hımm ultrasonla da ölçtüler demekki. 5.30da sonuçlarını bekliyoruz ozaman hayırlsıylaaa. :)

volkan531.th.jpg
[/URL][/IMG]

11+4 günlük bebeğim

Maaşallah bebişine :nazar: Cumartesi bende gideceğim dr'a çok sabırsızlanıyorum. Çabucak geçse şu iki gün...

ense kalınlığı bacakları kolları parmakları kalbi midesi ve kan tahlili
tarama testinin sonucu bu akşam 5'te çıkıcakmış şimdi söylediler

Hadi bakalım hayırlısı. İlk tarama testi senden sanırım. İnşallah tertemiz neticelerini alırsın.

Maaşallah bebişine :nazar: Cumartesi bende gideceğim dr'a çok sabırsızlanıyorum. Çabucak geçse şu iki gün...

Hadi bakalım hayırlısı. İlk tarama testi senden sanırım. İnşallah tertemiz neticelerini alırsın.
amin inş darısı basınıza inş

X