2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benim dr da 8-12 kiloyla bitirmeye çalışıcaz dedi ama bende 1-2 kilo adım sanırım 8+4 teyim bende erken ama fazla almayız umarım

Umarımmm...Ben dikkat etmeye çalıştım , şu an için kilo almadım ama son 3 aydan korkuyorumm...

Diline sağlık canım, çok sağol. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın, sağlıkla sürdürelim hamileliğimizi ve bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla. Amiiinn :Saruboceq:

aminn kelebek inş canım. :1hug:

benim dr da 8-12 kiloyla bitirmeye çalışıcaz dedi ama bende 1-2 kilo adım sanırım 8+4 teyim bende erken ama fazla almayız umarım

ya vala kilo artışı için erken dedi bana. oysa ne abur cubur yiyiorum ne hamur işi:umursamaz: inş fazla almayız canım:bbo:

Bazen düşünüyorum. Doğacaklar ve minnacık elleri ayakları olacak. Biz beslicez onları, yedircez, içircez, giydircez ve büyüyecekler. Ne kadar güzel bir duygu. Allah bize bunu yaşattığı için binlerce kez şükretmeliyiz. Bizim bebişlerimiz şimdi en güvenli yerdeler.
Ayy feci duygusalım...

Umarımmm...Ben dikkat etmeye çalıştım , şu an için kilo almadım ama son 3 aydan korkuyorumm...

valla ben dikkat etmedim galiba az yiyodum şimdi bebek yüzünden yemediğim şeyleride yemeye çalışıyorum vitamin falan kullanmıyorum çünkü ondan oldu sanırım bide ilk 3ay hareketlerimi kısıtladım zaten egzersiz programı vercekmiş dr önceden plates yapıyodm ara verdim 4.aydan sonra devam edersem hamileler için olana tabi daha sağlıklı büyüyücek bebişim inşallah

nidah maşallah sübhanallah bebeğine . inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bende özledim bebeğimi çok güzel bir duygu bu

Bazen düşünüyorum. Doğacaklar ve minnacık elleri ayakları olacak. Biz beslicez onları, yedircez, içircez, giydircez ve büyüyecekler. Ne kadar güzel bir duygu. Allah bize bunu yaşattığı için binlerce kez şükretmeliyiz. Bizim bebişlerimiz şimdi en güvenli yerdeler.
Ayy feci duygusalım...

ayy vala bende bugün tramvaya biniyorum gözlerim dolu doluu.. aklım başımda değil sanki elim karnımda "bebeğim" diye diye yürüdüm yollarda:))
ne güzel ne başmbaşka bi duygu Allah ım..inş sağlıkla kucağımıza da alırız..

nidah maşallah sübhanallah bebeğine . inşallah sağlıkla dünyaya getiririz bende özledim bebeğimi çok güzel bir duygu bu

sağol canım inş aminn.. özlenmezmii bende şimdiden ösledimmkaydirigubbakcemile2

Nidahcım mşllh bebişine..Allah daha da büyüdügü halleri grmeyi nasip etsin inş...

slm kızlar bende mayıs annesi olacagım inşallah hepimize
rabbim saglıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin inşallah..

benim kilomda 67,5 di doktorda tartıldığımda ama zayıfladım gibi geliyo iştahsızım çünkü

Nidah maşallah bebişine.Kolları kafası belli.Bne bugün yoğunum.Bakıp çıkıyorum kızlar

volkan531.th.jpg
[/URL][/IMG]

11+4 günlük bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:
X