2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kelebek01 , canım bebişlerimizin kaç haftalık olduğunu gösteren şeyi (adını bilmiyorum valla :)) nereden yapıyosun , bir deneyeyim bende ...

Sağol canımm , iyi gidiyor şimdilik ...Sen nasılsın canımm ?

bende iyi sayılırım sağol, 7+3 üm bugün, geçen hafta kanamam olmuştu ama bebeğin kalp atımını duymuştuk, yarın yine kontrolüm var yüreğim ağzımda bekliyorum valla, inşallah yarın bende mutlu haberlerle çıkarım doktordan.

yaa kızlar ben 24 ekime kadar nasıl beklicem özlüyorum bebişimi ve benimki uykulu olduğu için hareketlerini göremedik daha doktora gitmeden önce ne yeyim hareketlenmesi için ...bilen var mı

Canım kilo olayı kendiliğinden oluyo valla...Kimisi 30 kiloya kadar alıyo , kimiside 10 kilo ...İnşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo alırız...

Canım bir problem yoktur merak etme , yarın güzel haberlerini bekliyoruz...İğne kullanıyordun değilmi canım ?

Pregnology: Pregnancy dates and numbers adresinden yapılıyo, anlatılması biraz uzun istersen sende bebeğinin doğum tarihini ver sanada yapim
Ayy çok sevinirim vaktini almayacaksa ... Benim son adet 11 ağustos ...Beklenen doğum tarihi 18 mayıs...Şu an 8+2 yim...
Birde takvimin başında bir yazı varya , eğer isteğe bağlıysa benimki '' Sağlıkla gel Bebeğim'' olabilir mi?

yaa kızlar ben 24 ekime kadar nasıl beklicem özlüyorum bebişimi ve benimki uykulu olduğu için hareketlerini göremedik daha doktora gitmeden önce ne yeyim hareketlenmesi için ...bilen var mı

vala bilmiyorum canım bizimki baya oynaktı:) karnım açtı ondan mı acababenneyaptımki

canım bak göreceksin bebişin gayet sağlıklı hiç birşeyi yok bebişinin annesi yarın kalp atışını duy da bir rahat et annesi Allaha emanet bebişlerimizi biz iğnedaşların işi daha zor hergün bebişlerimiz için iğne vuruluyoruz ama değer dimi

Canım kilo olayı kendiliğinden oluyo valla...Kimisi 30 kiloya kadar alıyo , kimiside 10 kilo ...İnşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo alırız...

öyle canım ya doktor diyo 10 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum. keşkee dedim.. ablam 20 kilo almıştı. benim bünya müsait kiloya:bbo:

kızlar uykum geldi bebişim kesin bana çekecek o da uyuyor ben de neyse ben kaçıyorum görüşürüz biraz uyuyacağım

Diline sağlık canım, çok sağol. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın, sağlıkla sürdürelim hamileliğimizi ve bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla. Amiiinn :Saruboceq:

Kelebek01 , çok teşekkür ederim , çok mutlu oldum :) Çok güzel olmış , eline sağlık ...

selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis
gözün aydın canımm

2cm olmuş boyu resmen oynuyoduu kafasını falan gördüm belli olmaya başlamış kızlar mucize bu yaa:asigim:
Allahım mucize gibi

ben de özledim bebişimi 20 sind kontrolüm:sinifsinif:

Arkadaşlar , biradan gelicem , yemek işini halledeyim hemen , akşama kocacığım aç kalmasın vede bebişimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…