Sağol canımm , iyi gidiyor şimdilik ...Sen nasılsın canımm ?
Canım kilo olayı kendiliğinden oluyo valla...Kimisi 30 kiloya kadar alıyo , kimiside 10 kilo ...İnşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo alırız...sağolun canlarımm yaa nasıl heyecanlandım gözlerim dolduu hepimizn bebişini korusun Rabbim . doktor demir eksikliği içn bi ilaç yazdı bana ya bide b vitamini yazdı. folik asiti de bıraktım. test falan istemedi 1 ay sonra dedi.
bu arada 3 kilo almışım hızlı alıyomuşum kilo dikkat etmelisin dedikaydirigubbakcemile
Kelebek01 , canım bebişlerimizin kaç haftalık olduğunu gösteren şeyi (adını bilmiyorum valla :)) nereden yapıyosun , bir deneyeyim bende ...
Canım bir problem yoktur merak etme , yarın güzel haberlerini bekliyoruz...İğne kullanıyordun değilmi canım ?
bende iyi sayılırım sağol, 7+3 üm bugün, geçen hafta kanamam olmuştu ama bebeğin kalp atımını duymuştuk, yarın yine kontrolüm var yüreğim ağzımda bekliyorum valla, inşallah yarın bende mutlu haberlerle çıkarım doktordan.
Canım bir problem yoktur merak etme , yarın güzel haberlerini bekliyoruz...İğne kullanıyordun değilmi canım ?
Ayy çok sevinirim vaktini almayacaksa ... Benim son adet 11 ağustos ...Beklenen doğum tarihi 18 mayıs...Şu an 8+2 yim...
Pregnology: Pregnancy dates and numbers adresinden yapılıyo, anlatılması biraz uzun istersen sende bebeğinin doğum tarihini ver sanada yapim
yaa kızlar ben 24 ekime kadar nasıl beklicem özlüyorum bebişimi ve benimki uykulu olduğu için hareketlerini göremedik daha doktora gitmeden önce ne yeyim hareketlenmesi için ...bilen var mı
bende iyi sayılırım sağol, 7+3 üm bugün, geçen hafta kanamam olmuştu ama bebeğin kalp atımını duymuştuk, yarın yine kontrolüm var yüreğim ağzımda bekliyorum valla, inşallah yarın bende mutlu haberlerle çıkarım doktordan.
Benimki 0,3 fraxiparine...pregnology.com adres.
Sağol canım, evet canım kullanıyorum hergün İnnohep 0,35,
Canım kilo olayı kendiliğinden oluyo valla...Kimisi 30 kiloya kadar alıyo , kimiside 10 kilo ...İnşaallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kilo alırız...
vala bilmiyorum canım bizimki baya oynaktı:) karnım açtı ondan mı acababenneyaptımki
Bende müsaitim kilo almaya...Bari 12 kiloyla bitrsek :)
öyle canım ya doktor diyo 10 kiloyla bitirmeyi hedefliyorum. keşkee dedim.. ablam 20 kilo almıştı. benim bünya müsait kiloya:bbo:
canım bak göreceksin bebişin gayet sağlıklı hiç birşeyi yok bebişinin annesi yarın kalp atışını duy da bir rahat et annesi Allaha emanet bebişlerimizi biz iğnedaşların işi daha zor hergün bebişlerimiz için iğne vuruluyoruz ama değer dimi
gözün aydın canımmselam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis
Allahım mucize gibi
2cm olmuş boyu resmen oynuyoduu kafasını falan gördüm belli olmaya başlamış kızlar mucize bu yaa:asigim:
ben de özledim bebişimi 20 sind kontrolüm:sinifsinif:yaa kızlar ben 24 ekime kadar nasıl beklicem özlüyorum bebişimi ve benimki uykulu olduğu için hareketlerini göremedik daha doktora gitmeden önce ne yeyim hareketlenmesi için ...bilen var mı
Bende müsaitim kilo almaya...Bari 12 kiloyla bitrsek :)