- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
KELEBEK sanki içimi okudun mavi yapmışsın birde ben maviyi çok severim ve bir de içimdeki his bebişimin erkek olacağını söylüyor erkeğede mavi gider kalbimi okudun vallahi
6.hissim çoookk kuvvetlidir canım :içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KELEBEK sanki içimi okudun mavi yapmışsın birde ben maviyi çok severim ve bir de içimdeki his bebişimin erkek olacağını söylüyor erkeğede mavi gider kalbimi okudun vallahi
6.hissim çoookk kuvvetlidir canım :içelim:
Geldim kızlar.Nasılsınız
selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis
selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis
Herkese merabaaaa
Herkese merabaaaa
Canım tabiki bırakma topiği ve bizi:)) Ama merak ettim ben aramızda 1 ay olunca:))evet cnm aynen öyle aramızda tam bir ay var benim erken yumurtlama olduğu için böyle önden gidiyorum
ilk topiğe gelenlerdenim o yüzden bu topiği bırakamadım arkadaslarımda bırakmamı istemedi
ki görüceksin çoğu arkadasımız mayıs değil nisan annesi olucak
Evet canım hadi dedim ben Mayıs sonu, sen Mayıs başı olursun da, Beray tuhaf gelmişti bana:))nurem cnm benlede 3 hafta var aslında burdan çoğu kişi nisan sonu doğuracakkaydirigubbakcemile5
Amin canım:))nurem allah kabul etsin kendini çok yorma sakın kaç aylık evli oldun bakalım.
Canım ne güzel bir de ben görseydim. Benimki çok küçük daha yaa( Ama büyür inşallah....selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis
Sağol canımm , iyi gidiyor şimdilik ...Sen nasılsın canımm ?
merhaba canım hoşgeldin, nasıl gidiyor?
2cm olmuş boyu resmen oynuyoduu kafasını falan gördüm belli olmaya başlamış kızlar mucize bu yaa:asigim:
hoşbulduk tatlım :)hoşgeldin canım
2cm olmuş boyu resmen oynuyoduu kafasını falan gördüm belli olmaya başlamış kızlar mucize bu yaa:asigim:
Kocaman olmuş bebişin :) MaşaallahBende yarın gidicem bebişimi görmeye :)