2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

selam kızlarrrrrrrrrrrrr fasulyemi gördümm Allahım kıpır kıpırdı oynuyoduu bugün kontrole gittik de teyzeleri resmini de koyim mii ayyyyyyyyyyyyyyy bambaşkla bi duygu bu yaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

:) ne güzel canım ...Hadi resminede bakalım :)

Gözün aydın canım, çok sevindim darısı yarın bana inşallah
evet resmini koyy :teytey:

ne mutlu sana canım çok sevindim senin bebiş hareketli maşallah benimki uykulu kıpırdamadı doktor teyzesine

1879.jpg

2cm olmuş boyu resmen oynuyoduu kafasını falan gördüm belli olmaya başlamış kızlar mucize bu yaa:asigim:

evet cnm aynen öyle aramızda tam bir ay var benim erken yumurtlama olduğu için böyle önden gidiyorum
ilk topiğe gelenlerdenim o yüzden bu topiği bırakamadım arkadaslarımda bırakmamı istemedi
ki görüceksin çoğu arkadasımız mayıs değil nisan annesi olucak
Canım tabiki bırakma topiği ve bizi:)) Ama merak ettim ben aramızda 1 ay olunca:))

nurem cnm benlede 3 hafta var aslında burdan çoğu kişi nisan sonu doğuracakkaydirigubbakcemile5
Evet canım hadi dedim ben Mayıs sonu, sen Mayıs başı olursun da, Beray tuhaf gelmişti bana:))

nurem allah kabul etsin kendini çok yorma sakın kaç aylık evli oldun bakalım.
Amin canım:))
Ben 3,5 aylık evliyim daha.

Canım ne güzel bir de ben görseydim. Benimki çok küçük daha yaa:KK43:( Ama büyür inşallah....
Sana da hayırlı olsun bitanem. Resmini bekliyoruz:)):lepi:

sağolun canlarımm yaa nasıl heyecanlandım gözlerim dolduu hepimizn bebişini korusun Rabbim . doktor demir eksikliği içn bi ilaç yazdı bana ya bide b vitamini yazdı. folik asiti de bıraktım. test falan istemedi 1 ay sonra dedi.

bu arada 3 kilo almışım hızlı alıyomuşum kilo dikkat etmelisin dedikaydirigubbakcemile

X