2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oh be şükür biri ses verdi nasılsın şulecim

sabah işe gelmek ve uykusuz kalmak dışında iyiyim:nazar:
bide tarkan dinliyorum iyi geldi normlade pek hayranı değilimdir ama bu sabah bi başka geldi sesi:kedi:

cuma günü gitmiştim doktora canım 8 haftalıksın dedi. kese 5 cm. bebişimin boyu ise 14 mm dedi.
sancıya dayanırım gıkımı bile çıkarmam yeterki yavruma bişey olmasın. :Saruboceq:
aynıyız ozaman gün farkı var aramızda canım maşlallah bebişine :nazar:

Günaydın kızlar.Ben rüyamda hamilelikle ilgili korkulu rüya gördüm.Karın ağrısıyla uyandım.Kastım sanırım kendimi.Hala etkisindeyim.Offffff :sinifsinif:

kızlar ya sabah sabah bana bişey oldu şimdi tarkanın ölürüm sana şarkısını dinliyorum bi acayip olsum son ses açıp bağıra çağıra bende söylemek istiyorum içimde bişeyler kımıldıyo:sm_cool:

Günaydın kızlar.Ben rüyamda hamilelikle ilgili korkulu rüya gördüm.Karın ağrısıyla uyandım.Kastım sanırım kendimi.Hala etkisindeyim.Offffff :sinifsinif:

görkemciğim canım
sen çok kafana takıyosun heralde sürekli böyle rüyalar görüyosun farkındamısın
geçenlerde de anlatmıştın ya hep kaçarmışsın rüyanda
bak bu kadar takma sonra rüyana giriyo benide çok etkiler rüyalarım bişeyimi taktın kafana bebeğinle ilgili:uhm:

görkemciğim canım
sen çok kafana takıyosun heralde sürekli böyle rüyalar görüyosun farkındamısın
geçenlerde de anlatmıştın ya hep kaçarmışsın rüyanda
bak bu kadar takma sonra rüyana giriyo benide çok etkiler rüyalarım bişeyimi taktın kafana bebeğinle ilgili:uhm:

Gece uykum kaçtı 3e kadar kitap okudum.Ona gerildim herhalde canım.Bebek dergileri okuyorum şimdi.Moralim düzelsin.Hep ilk 3 ay önemli diyolar ya onu da takıyorum galiba kafama.:bbo:

mide bulantım başladı 2-3 gündür, hala uyumaya devam :)))
cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım ... helecan doruktadelikafadulden

hadi inş. hayırlı haberler alırsın
benim 6.haftadan beri bulantılarım devam ediyo her sabah safra çıkartıyorum artık alıştım:sinifsinif:
ama uykusuzluk ona hala alışamadım:sinifsinif:

Kızlar aklınızda bulunsun, şimdi dergide son 8 haftada bebek hareketlerine çok dikkat edilmeli, azaldığında hekime başvurulmalı diyo

Gece uykum kaçtı 3e kadar kitap okudum.Ona gerildim herhalde canım.Bebek dergileri okuyorum şimdi.Moralim düzelsin.Hep ilk 3 ay önemli diyolar ya onu da takıyorum galiba kafama.:bbo:

canım benim ilk üç ay herşeyiyle önemli yani moralini iyi tutman lazım sen kendini daha çok üzüyosun hem bak ilk 3 ayı bitirmek üzereyiz ne kaldı şurda
hehe ben bitiridm sayılır hattananiknanik

hadi inş. hayırlı haberler alırsın
benim 6.haftadan beri bulantılarım devam ediyo her sabah safra çıkartıyorum artık alıştım:sinifsinif:
ama uykusuzluk ona hala alışamadım:sinifsinif:
Ben akşam 9da uyuyorum.Sabah 7ye kadar :kedi: Gözümü açamıyorum.Bazen işyerinde de uyku basıyo.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan bir gün daha büyüdük

Günaydın Dimples.Eveeeeet 1 gün daha büyüdük.9+1iz biz :lepi:

ya ben coştum bugun noluyo bana sositososito
kızlar tarkan dinleyin iyi geliyo ama hareketli şarkılarınıhihoyyyt

X