2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkes yavaş yavaş çıkıyor sanırım...

kızlar bende çıkıyorum artık gün bitti yine size mutlu akşamlar çok kaynatmayın sabah çok zor oluyor okuması sizi okurken yazamayorum valla. Yarın benim kontrol var bakalım benim yavrum sağlıklı mı.Öpüldünüz göbekdaşlar.....

kızlar bende çıkıyorum artık gün bitti yine size mutlu akşamlar çok kaynatmayın sabah çok zor oluyor okuması sizi okurken yazamayorum valla. Yarın benim kontrol var bakalım benim yavrum sağlıklı mı.Öpüldünüz göbekdaşlar.....

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

selam kızlar hastaneden geldim bebeğim iyi çok şükür 2 cm olmuş yanlız 8 haftalık görünüyo doktor geç döllenme olabilir takma kafana dedi

ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar sonra yine gelirim....

selma gözün aydın...ben de cumartesi gidecem dr.a bakalım ne olacak bakalım...inşallah büyümüştür bebişim...

neyse kızlar yarın görüşürüz bugün herkes çok sessiz kendinize iyi bakın

selam kızlar hastaneden geldim bebeğim iyi çok şükür 2 cm olmuş yanlız 8 haftalık görünüyo doktor geç döllenme olabilir takma kafana dedi

gözün aydın selmacım, progestana devammı? kullanıyodun dimi sen yanlış hatırlamıyorum

selam kızlar gıremıyorum hıc ya
valla ozledım sızı ama bulantılar fena
dımlescım kalp atısını duydum ben soylemısmıydım

kızlar doktorumun verdiği ilaçları aldımda biri demir ilacıymış tüp içinde içilecek bööööööööö oldum görünce

Meraba arkadaşlar , Nasılsınız ? Yeni sayfamız hayırlı olsun :)
Ben 8+1 im bugün , çok şükür mide bulantılarım başlamadı...Ama yorgunluk ve uyku hali çok :KK43:
Bu cuma , dayanamayıp bebişimi görmeye gidicem , inşaallah her şey yolundadır...

gözün aydın selmacım, progestana devammı? kullanıyodun dimi sen yanlış hatırlamıyorum
evet tatlım kullanıyodum doktor 12. haftaya kadar devam et dedi
ne kadar çok isim muhabbeti olmuş. ben kızım olursa duru koymayı düşünüyorum erkekte eren, yağız,kuzey,rüzgar isimlerini beğeniyorum tabii eşim koycakta ne bilmiyorum :ecrin_bebek:
duru yu bende istiyorum duru nisan selen erkek olursa da eşim koyucak
Meraba arkadaşlar , Nasılsınız ? Yeni sayfamız hayırlı olsun :)
Ben 8+1 im bugün , çok şükür mide bulantılarım başlamadı...Ama yorgunluk ve uyku hali çok :KK43:
Bu cuma , dayanamayıp bebişimi görmeye gidicem , inşaallah her şey yolundadır...

inşallah canım ne güzel işte bırak bulanmasın miden arkadaşlar çok çekiyo valla mide bulantısından

Ayy ben de eşime dedim Duru ismini, ben çok beğenmiştim. İlk dediği şey yok Hacı Şakir oldu:))) Benim kızım sabun mu dedi yaaa:KK43:((
Hiç bir ismi beğendiremiyorum. Defne diyorum kaba diyo. Amann ne yapacaksak... Bir de sanki kız olacak:)))
Bi de abrek ismi ibrik gibi yaa... Ben hiç beğenmedim valla...

cnm boşver rüyamda gördüm fln dersin yutturursun:):)

bakıyorum herkes şimdiden isim düşünmlere başlamıs:KK70:

benim aklımdaki kız isimleri berra, dila, efsa var
erkeklerde ise yağız seviyorum biara duha diye düşündüm ama sadece kuranda surenin ismi anlamını bilmioruz tam olarak sadece kusluk duasının adına deniyor vazgeçtik
yani yağız baskın cıkıyor ama onuda eşim istemior napıcim bilmiyorum vallaÇok üzgünüm çoook

X