2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm boşver rüyamda gördüm fln dersin yutturursun:):)

bakıyorum herkes şimdiden isim düşünmlere başlamıs:KK70:

benim aklımdaki kız isimleri berra, dila, efsa var
erkeklerde ise yağız seviyorum biara duha diye düşündüm ama sadece kuranda surenin ismi anlamını bilmioruz tam olarak sadece kusluk duasının adına deniyor vazgeçtik
yani yağız baskın cıkıyor ama onuda eşim istemior napıcim bilmiyorum vallaÇok üzgünüm çoook

:)))))) neyseki benim eşim kız olursa karışmıyo erkek olursa derman diye tutturdu -tatlicadiarzu- ne dediysem vazgeçiremedik yağız ismini ablam istiyo ben utku diyoru eşim derman her kafadan bi ses çıkıyo anlıycağın

günaydın kızlarrr
gününüz güzel geçsinopuyorumnanaktan
a.s.

günaydın herkes şulecim günaydın önceki gün yoktun merak ettik seni kötü bişey olmadı inşallah

günaydın herkes şulecim günaydın önceki gün yoktun merak ettik seni kötü bişey olmadı inşallah

dün burdaydım canım gelince söyledim de
bi önceki gün görümcem doğum yaptı hastanedeydim onun yanında
d
n bayağı kaynattık ya isim di kocaydı:uhm:

sabah sabah bi sen bi ben varız
sende erken başlıyosun işe heraldekaydirigubbakcemile

sabah kalkmak beni öldürüyo sabah 6,30 gibi kalkıyorum 8 de iş başıakannehir

kızlar günaydın.. nasılsınız bakem??
ben çok kötüyüm karnım çok kötü ağrıyor tüm gece yatamadım doğru dürüst. ayakta çok duramıyorum. sanki içimden pırtlayacakmış gibi geliyor yavrum... :sinifsinif:

sabah kalkmak beni öldürüyo sabah 6,30 gibi kalkıyorum 8 de iş başıakannehir
aynıyız bende 6,30 da kalkıp 8 de başlıyorum çok sinir bozucu bi durum bu bazen kalktığımda hava bile aydınlanmamış oluyo
ben çok kötüyüm karnım çok kötü ağrıyor tüm gece yatamadım doğru dürüst. ayakta çok duramıyorum. sanki içimden pırtlayacakmış gibi geliyor yavrum... :sinifsinif:

geçmiş olsun canım ilk başlarda benimde karnım çok ağrıyodu ama geçti seninkide geçer dinlenmeye çalış

günaydın kızlar ben de akşam kötü oldum doğru dürüst yiyemedim acıkıyorum sofraya oturunca da iştahım kaçıyo siz nasılsınız bu sabah

sesi senin kaç haftalık ki benim bir tarafıma sancı saplanıyo olluyomuş ama merak etme dün bir arkadaşım bebek rahmin en iç kısmına yerleşirmiş o yerleşirken de sancı yparmış o yerleşsin de sancıya dayanırız demi canım

günaydın kızlar ben de akşam kötü oldum doğru dürüst yiyemedim acıkıyorum sofraya oturunca da iştahım kaçıyo siz nasılsınız bu sabah

günaydın canım ben iyiyim çok şükür sadece biraz uykusuzum dün akşam annemlerde kaldıkda yerimi yadırgadım :1shok: tatlım az az da olsa ye kendini çok zorlama yemek için süt yoğurt meyve ye

sesi senin kaç haftalık ki benim bir tarafıma sancı saplanıyo olluyomuş ama merak etme dün bir arkadaşım bebek rahmin en iç kısmına yerleşirmiş o yerleşirken de sancı yparmış o yerleşsin de sancıya dayanırız demi canım

ya kızlar bende öyle şiddetli karın ağrıları olduki ben zaten hamile kaldığımı karın ağrımdan anladım çocuk yerleşiyo rahim genişliyo e burada olan kasılmaları da biz karın ağrısı olarak hissediyoruz merak etmeyin

günaydın canım ben iyiyim çok şükür sadece biraz uykusuzum dün akşam annemlerde kaldıkda yerimi yadırgadım :1shok: tatlım az az da olsa ye kendini çok zorlama yemek için süt yoğurt meyve ye
saol canım katı yemekleri yiyorum zaten uzun zamndır sulu çorba içiyorum sadece süt içemiyorumda meyve yiyorum canım bişey çekiyodu bir de akşamları ondan yiyorum ekşi seviyorum ben siz nasıl seviyosunuz

cuma günü gitmiştim doktora canım 8 haftalıksın dedi. kese 5 cm. bebişimin boyu ise 14 mm dedi.
sancıya dayanırım gıkımı bile çıkarmam yeterki yavruma bişey olmasın. :Saruboceq:

X