cnm boşver rüyamda gördüm fln dersin yutturursun:):)
bakıyorum herkes şimdiden isim düşünmlere başlamıs
benim aklımdaki kız isimleri berra, dila, efsa var
erkeklerde ise yağız seviyorum biara duha diye düşündüm ama sadece kuranda surenin ismi anlamını bilmioruz tam olarak sadece kusluk duasının adına deniyor vazgeçtik
yani yağız baskın cıkıyor ama onuda eşim istemior napıcim bilmiyorum vallaÇok üzgünüm çoook
günaydın herkes şulecim günaydın önceki gün yoktun merak ettik seni kötü bişey olmadı inşallah
ben bi kahvaltı yapıp gelim tatlım
aynıyız bende 6,30 da kalkıp 8 de başlıyorum çok sinir bozucu bi durum bu bazen kalktığımda hava bile aydınlanmamış oluyosabah kalkmak beni öldürüyo sabah 6,30 gibi kalkıyorum 8 de iş başıakannehir
kızlar günaydın.. nasılsınız bakem??
ben çok kötüyüm karnım çok kötü ağrıyor tüm gece yatamadım doğru dürüst. ayakta çok duramıyorum. sanki içimden pırtlayacakmış gibi geliyor yavrum... :sinifsinif:
sesi senin kaç haftalık ki benim bir tarafıma sancı saplanıyo olluyomuş ama merak etme dün bir arkadaşım bebek rahmin en iç kısmına yerleşirmiş o yerleşirken de sancı yparmış o yerleşsin de sancıya dayanırız demi canımkızlar günaydın.. nasılsınız bakem??
ben çok kötüyüm karnım çok kötü ağrıyor tüm gece yatamadım doğru dürüst. ayakta çok duramıyorum. sanki içimden pırtlayacakmış gibi geliyor yavrum... :sinifsinif:
günaydın kızlar ben de akşam kötü oldum doğru dürüst yiyemedim acıkıyorum sofraya oturunca da iştahım kaçıyo siz nasılsınız bu sabah
sesi senin kaç haftalık ki benim bir tarafıma sancı saplanıyo olluyomuş ama merak etme dün bir arkadaşım bebek rahmin en iç kısmına yerleşirmiş o yerleşirken de sancı yparmış o yerleşsin de sancıya dayanırız demi canım
saol canım katı yemekleri yiyorum zaten uzun zamndır sulu çorba içiyorum sadece süt içemiyorumda meyve yiyorum canım bişey çekiyodu bir de akşamları ondan yiyorum ekşi seviyorum ben siz nasıl seviyosunuzgünaydın canım ben iyiyim çok şükür sadece biraz uykusuzum dün akşam annemlerde kaldıkda yerimi yadırgadım :1shok: tatlım az az da olsa ye kendini çok zorlama yemek için süt yoğurt meyve ye
kızlar kahvaltımı yapıyonuz niye ses yok
oh be şükür biri ses verdi nasılsın şulecimben yaptım geldimcokacimcoook
sesi senin kaç haftalık ki benim bir tarafıma sancı saplanıyo olluyomuş ama merak etme dün bir arkadaşım bebek rahmin en iç kısmına yerleşirmiş o yerleşirken de sancı yparmış o yerleşsin de sancıya dayanırız demi canım