2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dora nasıl sizce erkek ismi kız isimlerinden de alya nisa gubse ?

allah iyiliğini versin nurem kocam bir alem gerçekten duru ya hacı şakır ha. erkekler böyle işte bişey beğenmiyorlar.

ya ne çok yazmışsınız çok yorgunum okuyamadım önce yazılanları kaç gündür doğru dürüst giremiyorum çalışmktan merak ediyorum yazılanlaı heyecaanları pylaşmak çok güzel

kızlar bende oldum olası erkek ismi olarak Kerim i istedim. Hatta evlenirken bile kamereya demişim kerimin annnesiyle babası evleniyor diye sonra izlerken çok utandım herkesin içnde ama napim çok seviyorum şimdi ise kocam ısrarla istemiyor okulda çok dalga geçerler diye önüne isim eklerim ama yinede koyarım o ismi diyorum didişiyoruz ha bire en sonunda kız olur inş. dedi benle başa çıkamayınca .lülülülülülü

ne zor bu işler yaa bizim beğendiğimizi onşlar beğenmiyor onlarınkini bizz hele dışardan mudahaledeee allah muhafazaaa lmaz:

Kızlar ben kaçarrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

ben de eşime hangi ismi söylesem beğenmiyor...bi tek kızm ismi olarak evlendiğizden beri kız olursa adı zeynep olsun diye sürekli söylüyordu....bakalım ne olacak....erkek olursa da alperen olsun diye dalga geçiyor...ben de erkek olursa babamın adını koyacam diyorum....ona da hiç gelemiyor....

herkese merhaba kızlar nasılsınız:)
bugün yoktum yeni girebildim okuyabildiğim kadar sayfa okudum ama çok yazmışsınız sohbet koyu valla hepsini bitiremedim :)
isim düşünmeye başladı herkes dimi bizimde çevremizde bir sürü öneri var şunu koyun bu güzel diye ama bizde henüz bi karar yok
ben erkek isimlerinde yağız ve yiğiti beğeniyorum açıkçası hiç aklımda yoktu ama ikisinide rüyamda gördüm ben sonrada hoşuma gitti bakalım ne olcak

Kerim Allah'ın isimlerinden biri bildiğim kadarıyla.Allah'ın isimlerini koyarken önüne abdül eklerler.Abdül Kerim yani Allah'ın kulu anlamında.Sen bilirsin ama Allah'ın ismini vermek iyi olmaz bence.Göbek adını Abdül Kerim koysan mesela?

kızlar tubatuba dan haberi olan varmı bayadır yok ortalardaa iidir inşallahh :Saruboceq:

ne kadar doğru bilmiyorum ama insan ismiyle çağrılırmış ölünce çocuklarımıza müslan ismi koyma bizim borçumuzmuş kızlar birde isme göre şekil alırmış kişi o yüzden dikkat edelim seçtiklerimize benim fikrim tabi bu

evet tubatuba bayağıdır girmiyor...inşallah önemli bir şeyi yoktur....

inşallah sağlıkla dünya ya gelirse yavrum. kız olursa aslı başak istiyorum. aslı kayınvalidemin ismi. onun 2 oğlu var. kızı yok malesef. ve kız istiyormuş zamanında hatta hep kız kıyafetleri alırmış. başak ismi ise eşimin kuzeninin adı. onu çok ama çok seviyorum ben.
erkek olursa eşim hep deniz özer istiyordu ilk çıktığımız gün bile bunu söyledi.bende isteğine saygı duydum.
kısacası isimler böyle. bu arada kızlar ben arkadaşlarımdan duydum hani nur gibi anlamları büyük olan isimleri tek koymayın diyorlar çocuk sıkıntı çekermiş. bir de veeceğiniz isim kiminse çocukun huyu suyu ona benzermiş. yani verdiğiniz isim çok etkili oluyor çocuk için ... :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…