2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

abrek çok ilginç bir isim hiç duymadım anlamı neymiş acaba..

ne demekmişki o kadar karizmatik olsun alınma ama bi tuhaf geldi bana

Colerko kızma ama abrek çok tuhaf isim.Benimki de erkek olursa Kartal istedi.Koyu Bjk'liyiz.Çok asil isimmiş.Düşünsene kartal kalkar dal sarkar :roflol:

benimki kız olursa rümeysa yada rüveyda olsun diyodu valla anlamı çok güzelde olsa kulağa tuhaf geliyo ayşe koyarım ondan bin kat iyi sizinki gene asalet düşünüyomuş inşallah kızım olmaz diyesim geldi valla öyle diyince gerçi koydurmam zorlasada ama yinede siniri bozuluyo insanın

bende erkek olursa yavuz istiyorum kızlar eşimde biliyodu yavuz istediğimi muhammet yavuz koyucaz Allah izin verirse tabi oğlumuz olursa

Colerko kızma ama abrek çok tuhaf isim.Benimki de erkek olursa Kartal istedi.Koyu Bjk'liyiz.Çok asil isimmiş.Düşünsene kartal kalkar dal sarkar :roflol:
:roflol::roflol:İlahi Schatzi....

Benim de kız olursa adı Hira olcakmışş...Görümcem koyduu...

Tabi ben de doğurduğum bebeğe başkasının isim koymasına izin verecek göz var mıı:1ninca: Yoookkkk:icecream:

ben de şu maydanoz konusunu dr.ma sordum daha önce onlar kocakarı lafları dedi yok öyle şeyler dedi....

aynen valla benimkide hiç istemediğim bi kız ismi tutturdu onu koyucam diye ne kavgalar ettik ama yok döndüremiyorum heves etmişmiş bende Allahın gücüne gitmesin inş. kızım olmaz dedim:1ninca:

benim de eşimin yeğeni söylüyor 10 yaşında daha kız olursa ece ,erkek olursa ege olsun diye......sıkıntısını ben çekicem ismini başkası koyacak...ooooh ne ala memleket...

ben kız olursa berra v yanında 2. bi isim oğlum olursa yağız kerem koymak istiyodum hep ama bizimki muhalefet ya yağız atlara verilen bi sıfatmış çocuğu at gibimi sevcen diyo ne alaka ya yanlışmı düşünüyorum

Kızlar bu arada Duru da güzel bir isim değil mi ama:jeyyar:

ayy hakketen duru çok güzel bi isim Allah gönlünüze göre versin

Ayy ben de eşime dedim Duru ismini, ben çok beğenmiştim. İlk dediği şey yok Hacı Şakir oldu:))) Benim kızım sabun mu dedi yaaa((
Hiç bir ismi beğendiremiyorum. Defne diyorum kaba diyo. Amann ne yapacaksak... Bir de sanki kız olacak:)))
Bi de abrek ismi ibrik gibi yaa... Ben hiç beğenmedim valla...

Hira da tuhaf.Düşünsene adın ne " Hira" :roflol: Ben de gardımı almış durumdayım.İsim konusu ilk açıldığında 9 ay anne taşıyo adını da komak annenin hakkı diye konuyu kapatmanın peşindeyim.Eşimin adını Gökhan koyucaklarmış.Ne koyucaklarını unutmuşlar.Abisi Serkan'dan Sertan uydurmuşlar.Şimdi kim doğum yapsa gökhan koyun diyolar.Unutmasalarmış napiim kaydirigubbakcemile3 Ya hepimizin bebişlerini ve isimlerini çok merak ediyorum.bi de var ya dinen erkek çocuğunun ismi konusunda yükümlüymüş.Ama bunu eşime söylemiyorum tabi.İşime gelmiyo kaydirigubbakcemile3

Ben önceden oğlum olursa Ali, kızım olursa Ayşe koyucam diyorum da...
sanırım başka isimler koyucam kafamda okadar çok isim var ki...

Bu arada Hira Peygamber efendimize ilk vahiyin geldiği dağın adı kızlar..Görümcem o yüzden koyun diyorkaydirigubbakcemile3

Ama ben araştırıciiimmm...

SCHATZı canım bizimkide koyu bjk li ayrıcaa abrek diye ilk dediğinde bende ibrik der gibi ne o dedim dalga geçtim inş. koymaz zaten kayın validemde kızdı ne biçim isim o dieee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…