sorma yaa ölesine şeler için konu açan bissürü kişi var yok başım ağrıdı yok dişim çıktı yok sevgilim şunu dedi:roflol:
gözün aydın canımayyyy çok mutluyum şuandaaaaaaaaaaaaa 15inde perşembe annem geliyo tekrarkaydirigubbakcemile3
torununu 3 boyutlu görmek içinopuyorumnanaktan
ayyyy çok mutluyum şuandaaaaaaaaaaaaa 15inde perşembe annem geliyo tekrarkaydirigubbakcemile3
torununu 3 boyutlu görmek içinopuyorumnanaktan
evet şulecimkaydirigubbakcemile
Moderatöre mesaj attım.Konumuzun misafire kapatılmasını ve böyle konuların temizlenmesini istedim.Bakalım ne diycek CADIARZU
:lepi: süpermiş:lepi:
erkek olursa ismini eşim koyucak kız olursa ben. zaten benim yıllardır aklımda olan bir isim var kızım olursa koyucam inşallah
:lepi: süpermiş:lepi:
erkek olursa ismini eşim koyucak kız olursa ben. zaten benim yıllardır aklımda olan bir isim var kızım olursa koyucam inşallah
inşallah
yine kocamdan dert yanocam benimki diyoki sözümona isim hakkı babanınmış ismi o koyucakmış onun istediği isim olucakmış
gelde sinirlenme
bunlar hiçbişeye katkıları yok ya ne hamile olabiliyolar ne doğuruyolar nede emziriyolar ya bari ismini ben koyayım gibi bi ego ya sahip oluyolar heraldeCADIARZU
bence seninki seni kızdırmak için yapıo bunlarıkaydirigubbakcemile5
buarada tüm hamişleri tebrik ederim.. Allah sağlıklı hayırlı bebişler ve kolay doğum nasip etsin.
misafire kapatılmak neden onu merak ettim??
Benim de aklımda bi isim var ama buraya yazmaya bile korkuyorum.Bİ karbon kağıdı arkadaş var, ne alsam ne yapsam yapar.Geçen sene biz Sertan'la kızımız olursa Duru istiyoruz dedim.Kaydetmiş bu tabi.2 hafta sonra arkadaşlarla sohbette biz ....(kendi eşinin adını söylüyo)'le kız olursa Duru istiyoruz dedi.Ağzım açık kaldı kaydirigubbakcemile3 Burayı da misafir olarak takip ettiğini düşünüyorum.Sabahın 9 unda mesai başlar başlamaz misafirimiz var çünkü.Doğruysa tahminim selamlar opuyorumnanaktan
Sağol canım ya ben de pek becerikli sayılmam Allah yüzüme baktı:bbo:nida valla öp başına koy kocacığını nerdeee hele yemek yapıcak tost bşle yapamıyo benimki
Allahtan elektrikli çaycı varda onun düğmesine basabiliyo
inşallah
yine kocamdan dert yanocam benimki diyoki sözümona isim hakkı babanınmış ismi o koyucakmış onun istediği isim olucakmış
gelde sinirlenme
bunlar hiçbişeye katkıları yok ya ne hamile olabiliyolar ne doğuruyolar nede emziriyolar ya bari ismini ben koyayım gibi bi ego ya sahip oluyolar heraldeCADIARZU
Kızlar flaş flaş flaşş......!!!!!!
Çalışıyordum ama taze taze hemen bilgi vereyim dedim.
Az önce doktorum aradı test sonuçlarım hakkında bilgi verdi....
Ben de hemen o aramışken sordum....
Ben: dün sormayı unuttum, Maydonoz yeme diyorlar hocam..doğru mu?
Tarık Bey: Hahayyy.....Halk arasında nasıl böyle bir şüphe oluşmuş ben de anlamadım ama A ve C vitamini bakımından oldukça zengin...İyice temizlenmiş olması şartıyla kullanabilirsin.
Ben: bir de maden suyu meselesi var...İçmem de bir sakınca var mı?
Tarık Bey: Bir aralar Kızılcahamam sodasında radyasyon belirtileri vardı ama çok gerilerde kaldı...Beypazarı ve akmina gibi sade sodalardan dilediğince içebilirsin...İçindeki mineraller hem sana hem bebeğine faydalı olur...Hatta ben öneriyorum günde bir kez iç...Ancak aşırıya kaçma çünkü mineralin dışında tuz da içeriyor...buna dikkat edelim...
Bilgilerinize kızlar....
bu arada misafirimiz ortaya çıktı galibaCADIARZU