2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben de işteyim iki kelime yazıorum dönüp bi bakıorum konu değişmiş flnn kaydirigubbakcemile3

beraycım güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla soda içme konusunu sorabilirmisin dr.una daha doğrusu m aden suyunu ?

canım bana doktorum her akşam özellikle soda iç demişti ama sade soda olacak çok faydası varmış

ÜZÜLME ŞULECİM YA. HER ERKEK KARISINI O HALDE GÖRMEYE DAYANAMAZ, KALDIRAMAZ. BELKİ DOKTORA SORU FALAN SORAR PANİKLER DOKTORUN DİKKATİNİ DAĞITIR. SEZERYAN YADA NORMAL SONUÇTA ZOR Bİ İŞ. KAN TER İÇİNDE KALCAKSIN. BEN SOKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. BENİ EN GÜZEL HALLERİMLE HATIRLASIN VE KAPININ ÖNÜNDE 9 DOĞURSUN EVHAMLANSIN DİYE...:1hug:

şulecim üzülme dimples haklı o zaman kendi ister sen sokmazsın kaydirigubbakcemile2

Ailesinin yanında tuhaflaşıyo erkekler.Benimki de ev işlerinde bana yardım eder.Ama ailesi bir iki laf aradı, sordu söylememden rahatsız olduğunu hissettim.Yok etmiyo diyorum ben de.Ama evde benden çok iş yapıyo kaydirigubbakcemile3 Aman yeter ki yapsın da ben yapmıyo derim.Gurur meselesi yapıyolar işte kaydirigubbakcemile

haklısın canım, ama ben korkuyorum. Annem beni 4buçuk kilo doğurmuş eşim de öyle. Ben 1.78 eşim 1.88 sanki iri olursa doğuramam diye korkuyorum. Hep normal doğum diyodum bende geçen haftalarda bi haber okudum ve o anda fikrim değişti. Rüyalarıma girdi. Size haberi anlatmıcam etkilenmeyin. Ama herşey yolundaysa normal de olabilir. Tam 1hafta önce arkadaşım gece 4te sancılandı. Doktor bebek 3kilo demişti oda normale karar vermişti. çatısı açılmadı son dakika sezeryana çevirdiler. çocuğu bi ölçüldü 3600 çıktı. Hemde doktor ün salmış biri. 300-500gram sapmalar olabiliyomuş. Hakkımızda hayırlısı diyelimmm

ya çok şaşırdım ama normalde hiç öyle maço tavırları yoktur bide sanki o bana daha önce bende girerim doğuma dediğini hatırlıyorum:jeyyar:
kızlar ya dün görümcemin doğumunda hasta bakıcıya kamera verdik çeksin diye
bebeğin çıkışını falan çekmişler bebek mosmor doğmuş ve üzeri kabuk bağlıydı sanki yara gibiydi o kadar tuhaftıki ben bakamadım meğer zarlı doğmuş bebek
bide varya yavrum ağzına burnuna incecik kocaman tel gibi bişey sokuyolar nefes yolları açılsın diye çok kötüydü ama galibaz onları sezeryanlara yapıyolar bebek birden karından çıkınca nefes almakta güçlük çekiyomuş

konuyu toplam 10 kullanıcı okuyor aymina,umutluyuz,batı,colerkoelvoscan,kelebek01,NSA,SCHATZı,sesi,suleyükselnizam kızlaaaaar nerdesiniz

bende tam aksi görsünler istiyorum bebek nasıl dünyaya getiriliyo ne acılar çekiyo kadınlar
ohh valla kebap onlar için değişen bişey olmuyoki her zaman yapmaktan keyf aldıkalrı şeyi yapıyolar üstüne bide baba oluyolar bide senden çok söz hakkı varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorumklava:

burdayız ama iş arasında zor oluyo cvp yazamıyorum çoğu kez Allah gönlüne göre versin inşallah genelde ilk bebekler erkek istenir ,bi de annenin kanaması falan olduysa başlarda erkek olur derler bence seninki erkek ama sağlıklı olsun kız erkek farketmez

AY ÇOK ŞEKERSİNNN. DOĞANIN KANUNU BU TATLIM YA.. ONLAR DA ASKERE GİDİYOLAR. (AY NOLUYO BANA BEN DE ESKİDEN ÇOK FEMİNİST DUYGULARA SAHİPTİM. ŞİMDİ SANKİ ERKEKLERİ KORUYORUM. AAA YENİ FARKETTİM KENDİMİ VALLA. OĞLUM MU OLCAK NEEE):1hug:

evet yaa bende görsün bana destek olsun bebişin göbek kordonunu o kessin istiyorummmm

ooo sizde ne çok şey istiyonuz tamam girsinde doğuma çok güzel de,kordonu da kesemez heralde ben kesemezdim en azından korkardım eşiminde kesebileceğini zannetmiyorum

bence de üzülme. boşver gitsin. bende eşim yanımda olsun istiyordum ama malesef istemiyor. bence azıcık bencil ol. yerimseniben 9 ay 10 gün taşımışsın karnında bırakta ilk gören sen ol dimi opuyorumnanaktan

olabilir valla:roflol:
bende normalde erkeklere karşı daha anlayışlıydım şimdi değilim bu teoriye göre benimde kızımmı olcak acabaCADIARZU

haklısın valla ne diyim ama bence eşin doğuma girer kırmaz seni heralde,sıkma canını , şimdi baba oluyo ya havalıdır azcık,benimki taşıyıcı anne bebeğime iyi bak deyip duruyo

Ablama 3 -3.5 kg dedi dr.Evrim 4.250 doğdu Normal doğum.Ama ablam yine olsa yine normal yaparım diyo.Hayırlısı olsun hakkımızda. :CüvCüv: Ben çift çizgiyi görür görmez ağlamaya başladım.Panikledim, korktum nasıl doğurucam diye.ama normal doğumu anneye de bebeğe de faydalı.Sezeryanda bebek anne karnından direk çıktığı için beyin hücrelerinden ölenler oluyomuş.sudan direk çıktığı için.ama mecbur kalırsak riske de atılmaz tabi

canım bence de kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ama yine de insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…