beraycım güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla soda içme konusunu sorabilirmisin dr.una daha doğrusu m aden suyunu ?
ya bende hep eşimin doğuma girmesini istiyodum hatta eşim bunu benden daha çok ister zannediyodum dün hastanede doğum yapan görümcemle konuşurken dedimki ben serkanıda sokmayı düşünüyorum doğuma dedim o da döndü bana ben çantanmıyım öyle diyosun dedi şok oldum çok ta bozuldum bişey demedim orda sonra eve gidince sen girmem mi demek istedin dedim oda evet aşkım ne işim var avrupalılar gibi elini tutupta bana komik geliyo dedi bende hiç sesimi çıkartmadım sonra bi başladım ağlamaya :gitme:
bu da geldi sarılıyo falan ben sana canımı verrim dedi bende canını istemiyorum yanımda olmanı istiyorum dedim tekrar ağladımmafoldumben
şimdi aklıma geldikçe boğazıma bişey düğümleniyomafoldumben
şulecim üzülme dimples haklı o zaman kendi ister sen sokmazsın kaydirigubbakcemile2ya bende hep eşimin doğuma girmesini istiyodum hatta eşim bunu benden daha çok ister zannediyodum dün hastanede doğum yapan görümcemle konuşurken dedimki ben serkanıda sokmayı düşünüyorum doğuma dedim o da döndü bana ben çantanmıyım öyle diyosun dedi şok oldum çok ta bozuldum bişey demedim orda sonra eve gidince sen girmem mi demek istedin dedim oda evet aşkım ne işim var avrupalılar gibi elini tutupta bana komik geliyo dedi bende hiç sesimi çıkartmadım sonra bi başladım ağlamaya :gitme:
bu da geldi sarılıyo falan ben sana canımı verrim dedi bende canını istemiyorum yanımda olmanı istiyorum dedim tekrar ağladımmafoldumben
ya bende hep eşimin doğuma girmesini istiyodum hatta eşim bunu benden daha çok ister zannediyodum dün hastanede doğum yapan görümcemle konuşurken dedimki ben serkanıda sokmayı düşünüyorum doğuma dedim o da döndü bana ben çantanmıyım öyle diyosun dedi şok oldum çok ta bozuldum bişey demedim orda sonra eve gidince sen girmem mi demek istedin dedim oda evet aşkım ne işim var avrupalılar gibi elini tutupta bana komik geliyo dedi bende hiç sesimi çıkartmadım sonra bi başladım ağlamaya :gitme:
üzerine alınma lütfen senin için söylemiyorum ama benim çevremde kilo almamak için, çatlamamak için bebeğini sezeryanla aldıranlar oldu.ben hiç uygun bulmuyorum bunu.allah 9 ay 10 gün yaptıysa bunu.vardır bi hikmeti.bebek son 10 günde kilo alıyomuş.
ÜZÜLME ŞULECİM YA. HER ERKEK KARISINI O HALDE GÖRMEYE DAYANAMAZ, KALDIRAMAZ. BELKİ DOKTORA SORU FALAN SORAR PANİKLER DOKTORUN DİKKATİNİ DAĞITIR. SEZERYAN YADA NORMAL SONUÇTA ZOR Bİ İŞ. KAN TER İÇİNDE KALCAKSIN. BEN SOKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. BENİ EN GÜZEL HALLERİMLE HATIRLASIN VE KAPININ ÖNÜNDE 9 DOĞURSUN EVHAMLANSIN DİYE...:1hug:
bende tam aksi görsünler istiyorum bebek nasıl dünyaya getiriliyo ne acılar çekiyo kadınlar
ohh valla kebap onlar için değişen bişey olmuyoki her zaman yapmaktan keyf aldıkalrı şeyi yapıyolar üstüne bide baba oluyolar bide senden çok söz hakkı varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorumklava:
evet yaa bende görsün bana destek olsun bebişin göbek kordonunu o kessin istiyorummmm
AY ÇOK ŞEKERSİNNN. DOĞANIN KANUNU BU TATLIM YA.. ONLAR DA ASKERE GİDİYOLAR. (AY NOLUYO BANA BEN DE ESKİDEN ÇOK FEMİNİST DUYGULARA SAHİPTİM. ŞİMDİ SANKİ ERKEKLERİ KORUYORUM. AAA YENİ FARKETTİM KENDİMİ VALLA. OĞLUM MU OLCAK NEEE):1hug:
bende tam aksi görsünler istiyorum bebek nasıl dünyaya getiriliyo ne acılar çekiyo kadınlar
ohh valla kebap onlar için değişen bişey olmuyoki her zaman yapmaktan keyf aldıkalrı şeyi yapıyolar üstüne bide baba oluyolar bide senden çok söz hakkı varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorumklava:
haklısın canım, ama ben korkuyorum. Annem beni 4buçuk kilo doğurmuş eşim de öyle. Ben 1.78 eşim 1.88 sanki iri olursa doğuramam diye korkuyorum. Hep normal doğum diyodum bende geçen haftalarda bi haber okudum ve o anda fikrim değişti. Rüyalarıma girdi. Size haberi anlatmıcam etkilenmeyin. Ama herşey yolundaysa normal de olabilir. Tam 1hafta önce arkadaşım gece 4te sancılandı. Doktor bebek 3kilo demişti oda normale karar vermişti. çatısı açılmadı son dakika sezeryana çevirdiler. çocuğu bi ölçüldü 3600 çıktı. Hemde doktor ün salmış biri. 300-500gram sapmalar olabiliyomuş. Hakkımızda hayırlısı diyelimmm
olabilir valla:roflol:
bende normalde erkeklere karşı daha anlayışlıydım şimdi değilim bu teoriye göre benimde kızımmı olcak acabaCADIARZU
burdayız ama iş arasında zor oluyo cvp yazamıyorum çoğu kez Allah gönlüne göre versin inşallah genelde ilk bebekler erkek istenir ,bi de annenin kanaması falan olduysa başlarda erkek olur derler bence seninki erkek ama sağlıklı olsun kız erkek farketmez