Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız schatziii o değilde benim kızıma koymak istediğim ismi buldun bravo yıllardır duru koymak istiyorum inşallah
aaa ne kadar ilginç niye kendi düşüncesi yokmu ki başkasının yaptıklarını yapıyo duru güzel isim koyarsa koysun vzgeçmeseydin hem büssürü duru var sizinki de olsun nolucakki
kaydirigubbakcemile3benim eşimde aynı şeyi diyor kız olursa ben erkek olursa kendisi koyacakmış. o bulmuş bile bir isim demi,ştim önceden de "abrek" olacakmış çok asilmiş bilmemneymiş karizmaymışşşş neresindeyse ismin karızması çözemedim halaa
bizim isismlerde belli az çok ama nedense bana erkek olacakmış gibi geliyor. eskiden beri erkek çocuklarını çok sevdiğimden de olabilir. neyse sağlıklı olsunda kız erkek çokta önemli değil.
ooooo herkes burda
Herkese İyİ akŞamlar kızlar. BugÜn bİraz erken kaÇÇam. ÖptÜm sİzİ..
böbrek deseler gene iyi kaydirigubbakcemile3 hayırlısı tabi bakalım o günler bir gelsindekızma ama adı abrek olursa diğer çocuklar onunla böbrek diye dalga geçerler.. büyüyünce de lakabı böbrek olur :roflol:
kızlar benim ayaklarımda karıncalanma oluyor 2 gündür neden kaynaklanıyor acaba