2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya ama ben kızılcahamamlıyım ve memleketimi özledim annemler hep o sodayı tüketiyor yoktur bişey bizim maden suyumuzda

aaa ne kadar ilginç niye kendi düşüncesi yokmu ki başkasının yaptıklarını yapıyo duru güzel isim koyarsa koysun vzgeçmeseydin hem büssürü duru var sizinki de olsun nolucakki

yok ben vazgeçince o da vazgeçti zaten kaydirigubbakcemile3
Firstday bence sen yine de maydanoz yeme.Netten bi arama yaparsan bi çok sitede erken doğuma sebep olur yazıyo.

ya ama ben kızılcahamamlıyım ve memleketimi özledim annemler hep o sodayı tüketiyor yoktur bişey bizim maden suyumuzda ( e batmandayımya memleket hasreti artık idare edin)

kaydirigubbakcemile3benim eşimde aynı şeyi diyor kız olursa ben erkek olursa kendisi koyacakmış. o bulmuş bile bir isim demi,ştim önceden de "abrek" olacakmış çok asilmiş bilmemneymiş karizmaymışşşş neresindeyse ismin karızması çözemedim halaa

kızma ama adı abrek olursa diğer çocuklar onunla böbrek diye dalga geçerler.. büyüyünce de lakabı böbrek olur :roflol:

kızlar benim ayaklarımda karıncalanma oluyor 2 gündür neden kaynaklanıyor acaba

Herkese ıyı akŞamlar kızlar. BugÜn bıraz erken kaÇÇam. ÖptÜm sızı..

bizim isismlerde belli az çok ama nedense bana erkek olacakmış gibi geliyor. eskiden beri erkek çocuklarını çok sevdiğimden de olabilir. neyse sağlıklı olsunda kız erkek çokta önemli değil.

amin amin inş sağlıkla gelsin yavrularımız:Saruboceq:

kızlar benim ayaklarımda karıncalanma oluyor 2 gündür neden kaynaklanıyor acaba

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafirmaşallah anlaştınız mı benim haberim yok taaaaaaaaaaaa

abrek çok ilginç bir isim hiç duymadım anlamı neymiş acaba..

kızlar ben internetten okuduklarıma her zaman inanmıyorum...
ağzı olan herkes internette birşey söylemiş...Maydonozla ilgili ciddi birşey de göremedim...

doktorum da dedi, oturup bir demet yiyecek halimiz yok değil mikaydirigubbakcemile3

X