haklısın valla ne diyim ama bence eşin doğuma girer kırmaz seni heralde,sıkma canını , şimdi baba oluyo ya havalıdır azcık,benimki taşıyıcı anne bebeğime iyi bak deyip duruyo
ablama 3 -3.5 kg dedi dr.evrim 4.250 doğduNormal doğum.ama ablam yine olsa yine normal yaparım diyo.hayırlısı olsun hakkımızda. :cüvcüv: Ben çift çizgiyi görür görmez ağlamaya başladım.panikledim, korktum nasıl doğurucam diye.ama normal doğumu anneye de bebeğe de faydalı.sezeryanda bebek anne karnından direk çıktığı için beyin hücrelerinden ölenler oluyomuş.sudan direk çıktığı için.ama mecbur kalırsak riske de atılmaz tabi
bende tam aksi görsünler istiyorum bebek nasıl dünyaya getiriliyo ne acılar çekiyo kadınlar
ohh valla kebap onlar için değişen bişey olmuyoki her zaman yapmaktan keyf aldıkalrı şeyi yapıyolar üstüne bide baba oluyolar bide senden çok söz hakkı varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorumklava:
canım bence de kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ama yine de insan merak ediyor
ayyy bu kadar olur aynen bana taşıyıcı diyo eşim:1rolleyes:
Bunların diline vuruyoı heralde yazık garibanlar bizim hissettiklerimizden yoksun oldukarı için böyle anca dalga geçiyolar transporter diyo bidegamyoncuiremsu
Dün benimki de kilo alıcaksın, acıycak ama geçicek hepsi dedi.Niye dedim bitek benim canım yanıyo.senin de acısın kafamçokkarıştı Tamam benim de acısın diyo garibanım
kızlar ben bide arada bi diyorumki eşime hani sizler yazıyosunuz ya eşim şu yemeği yaptı bana kahvaltı hazırladı yada ev işi yapıyo diye bende ona diyorum bak milletin kocası karısına yemek yapıyo ev temzliyo sen daha dolaptan gömleğini almıyosun diyorum bana şunu pişir bunu pişir diyorum
yok ben sana pişirttirip alırım diyo pişiremezmiş beyfendi daha bana bi kere kahvaltı bile hazırlamadı:mymeka:
selam kızlarr ne çok kaynatmışsınız böle okuyamadım hepsini
şulecim yazık ya kurup kurup eşlerimizden çıkartıyoruz sinirimizi sanırım kaydirigubbakcemile sende birkaç gün naz yap bakalım numaradan kalkma yataktan fln mecbur bırak çok istiyorsan yapmasını bakalım o zaman napacak kaydirigubbakcemile5benimkide tarlada doğuranlar nasıl doğurdu ay eğilemem mi dediler diyo:mymeka:
aşkım bi tek sen mi hamilesin diyosun
var ya acayip gaza geldim akşam kesin kavga çıkartıcam git gide sinirleniyorum şimdiklava:
gel canım sende kaynat ben kocama uyuz olmaya başladım Çok üzgünüm çoook
akşam kavga etmek için yeterli gazı depolamaya çalışıyorum şu an:mymeka:
merak etm yalnız değilsin banada hazırlamadı bi kere süt ısıttı oda cezveyi bulamadı yerini göster ocağı yak daha çok yoruldum ben takmıyorum sen de takma beceriksizler işte napalım
2010 ocak annesi, 2010 temmuz anneleri diye konu açmış.Daha hamile olduğunu bilen var mıdır temmuz annesi.Millet puan için şaşırdı kendini
benimkinin yaptığı tek fedakarlık bornozunu banyoya kendisiin götürmesi
bide yumurta yiyemez yumurta olan sofrada da oturmaz
şimdi yumurtalı kahvaltıya katlanıyo benim için
şulecim yazık ya kurup kurup eşlerimizden çıkartıyoruz sinirimizi sanırım kaydirigubbakcemile sende birkaç gün naz yap bakalım numaradan kalkma yataktan fln mecbur bırak çok istiyorsan yapmasını bakalım o zaman napacak kaydirigubbakcemile5
ya biz bayanlar varya cidden şeytan mıyız neyizz kötükedihüso
aman aman canım yapma kocişler bitaneler yaakaydirigubbakcemile3
ben bu konuda şanslıyım galbaa eve benden önce gelirse mutlaka yemek yapar sofra hazırdır yani:) hatta sofrayı kaldırır makinaya dizerr mutfak pırıl pırılkaydirigubbakcemile3
ay maşallah diyimhamileyim diye daha bi kullanıyom valla kocamı:roflol:
ayyyy çok mutluyum şuandaaaaaaaaaaaaa 15inde perşembe annem geliyo tekrarkaydirigubbakcemile3
torununu 3 boyutlu görmek içinopuyorumnanaktan