2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bide arada bi diyorumki eşime hani sizler yazıyosunuz ya eşim şu yemeği yaptı bana kahvaltı hazırladı yada ev işi yapıyo diye bende ona diyorum bak milletin kocası karısına yemek yapıyo ev temzliyo sen daha dolaptan gömleğini almıyosun diyorum bana şunu pişir bunu pişir diyorum
yok ben sana pişirttirip alırım diyo pişiremezmiş beyfendi daha bana bi kere kahvaltı bile hazırlamadı:mymeka:

haklısın valla ne diyim ama bence eşin doğuma girer kırmaz seni heralde,sıkma canını , şimdi baba oluyo ya havalıdır azcık,benimki taşıyıcı anne bebeğime iyi bak deyip duruyo

ayyy bu kadar olur aynen bana taşıyıcı diyo eşim:1rolleyes:
bunların diline vuruyoı heralde yazık garibanlar bizim hissettiklerimizden yoksun oldukarı için böyle anca dalga geçiyolar transporter diyo bidegamyoncuiremsu

ablama 3 -3.5 kg dedi dr.evrim 4.250 doğdu :nazar: Normal doğum.ama ablam yine olsa yine normal yaparım diyo.hayırlısı olsun hakkımızda. :cüvcüv: Ben çift çizgiyi görür görmez ağlamaya başladım.panikledim, korktum nasıl doğurucam diye.ama normal doğumu anneye de bebeğe de faydalı.sezeryanda bebek anne karnından direk çıktığı için beyin hücrelerinden ölenler oluyomuş.sudan direk çıktığı için.ama mecbur kalırsak riske de atılmaz tabi

doğru söylüyosun ohoooo daha 7ayımız sonbahar geççek kış geççek ilk bahar geliceeek daha çook tartışır karar değiştiririz..

bende tam aksi görsünler istiyorum bebek nasıl dünyaya getiriliyo ne acılar çekiyo kadınlar
ohh valla kebap onlar için değişen bişey olmuyoki her zaman yapmaktan keyf aldıkalrı şeyi yapıyolar üstüne bide baba oluyolar bide senden çok söz hakkı varmış gibi davranıyolar ya uyuz oluyorum:eek:klava:

Dün benimki de kilo alıcaksın, acıycak ama geçicek hepsi dedi.Niye dedim bitek benim canım yanıyo.senin de acısın kafamçokkarıştı Tamam benim de acısın diyo garibanım

canım bence de kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ama yine de insan merak ediyor

vallahi bende merak ediyorum netten falanda bakıyorum abuk sabuk büssürü şey yazıyo şu olursa kız bu olursa erkek ben çin takvimine de inanmıyorum tutmayan büssürü insan var bide bebeklerin gelişimide baktım ilk 5 ay okadar benziyolarki yanılma payı çok yüksek hayırlısı olsun bekleyip görücez

ayyy bu kadar olur aynen bana taşıyıcı diyo eşim:1rolleyes:
Bunların diline vuruyoı heralde yazık garibanlar bizim hissettiklerimizden yoksun oldukarı için böyle anca dalga geçiyolar transporter diyo bidegamyoncuiremsu

benim kocamın da göbeği büyümeye başladığı için ben de ona taşıyıcı baba diyorum. (göbekleri varsa sizde öyle diyebilirsiniz)

selam kızlarr ne çok kaynatmışsınız böle okuyamadım hepsini:eek:

Dün benimki de kilo alıcaksın, acıycak ama geçicek hepsi dedi.Niye dedim bitek benim canım yanıyo.senin de acısın kafamçokkarıştı Tamam benim de acısın diyo garibanım

benimkide tarlada doğuranlar nasıl doğurdu ay eğilemem mi dediler diyo:mymeka:
aşkım bi tek sen mi hamilesin diyosun
var ya acayip gaza geldim akşam kesin kavga çıkartıcam git gide sinirleniyorum şimdi :eek:klava:

kızlar ben bide arada bi diyorumki eşime hani sizler yazıyosunuz ya eşim şu yemeği yaptı bana kahvaltı hazırladı yada ev işi yapıyo diye bende ona diyorum bak milletin kocası karısına yemek yapıyo ev temzliyo sen daha dolaptan gömleğini almıyosun diyorum bana şunu pişir bunu pişir diyorum
yok ben sana pişirttirip alırım diyo pişiremezmiş beyfendi daha bana bi kere kahvaltı bile hazırlamadı:mymeka:

merak etm yalnız değilsin banada hazırlamadı bi kere süt ısıttı oda cezveyi bulamadı yerini göster ocağı yak daha çok yoruldum ben takmıyorum sen de takma beceriksizler işte napalım

benimde miğdem yanıyor diyorum eşim psikolojiktir dio kaç gündürr geçen akşam inş. erkeklerinde doğum yapacağı çağı görürüm de san doğurttururum bundan sonraki bebişi dedim o yapamazmış doğasına tersmiş bi kereee...

selam kızlarr ne çok kaynatmışsınız böle okuyamadım hepsini:eek:

gel canım sende kaynat ben kocama uyuz olmaya başladım Çok üzgünüm çoook
akşam kavga etmek için yeterli gazı depolamaya çalışıyorum şu an:mymeka:

benimkide tarlada doğuranlar nasıl doğurdu ay eğilemem mi dediler diyo:mymeka:
aşkım bi tek sen mi hamilesin diyosun
var ya acayip gaza geldim akşam kesin kavga çıkartıcam git gide sinirleniyorum şimdi :eek:klava:
şulecim yazık ya kurup kurup eşlerimizden çıkartıyoruz sinirimizi sanırım kaydirigubbakcemile sende birkaç gün naz yap bakalım numaradan kalkma yataktan fln mecbur bırak çok istiyorsan yapmasını bakalım o zaman napacak kaydirigubbakcemile5
ya biz bayanlar varya cidden şeytan mıyız neyizz kötükedihüso

2010 ocak annesi, 2010 temmuz anneleri diye konu açmış.Daha hamile olduğunu bilen var mıdır temmuz annesi.Millet puan için şaşırdı kendini

gel canım sende kaynat ben kocama uyuz olmaya başladım Çok üzgünüm çoook
akşam kavga etmek için yeterli gazı depolamaya çalışıyorum şu an:mymeka:

aman aman canım yapma kocişler bitaneler yaakaydirigubbakcemile3

ben bu konuda şanslıyım galbaa eve benden önce gelirse mutlaka yemek yapar sofra hazırdır yani:) hatta sofrayı kaldırır makinaya dizerr mutfak pırıl pırılkaydirigubbakcemile3

ay maşallah diyim :nazar: hamileyim diye daha bi kullanıyom valla kocamı:roflol:

merak etm yalnız değilsin banada hazırlamadı bi kere süt ısıttı oda cezveyi bulamadı yerini göster ocağı yak daha çok yoruldum ben takmıyorum sen de takma beceriksizler işte napalım

benimkinin yaptığı tek fedakarlık bornozunu banyoya kendisiin götürmesi
bide yumurta yiyemez yumurta olan sofrada da oturmaz
şimdi yumurtalı kahvaltıya katlanıyo benim için :nazar:

2010 ocak annesi, 2010 temmuz anneleri diye konu açmış.Daha hamile olduğunu bilen var mıdır temmuz annesi.Millet puan için şaşırdı kendini

sorma yaa ölesine şeler için konu açan bissürü kişi var yok başım ağrıdı yok dişim çıktı yok sevgilim şunu dedi:roflol:

benimkinin yaptığı tek fedakarlık bornozunu banyoya kendisiin götürmesi
bide yumurta yiyemez yumurta olan sofrada da oturmaz
şimdi yumurtalı kahvaltıya katlanıyo benim için :nazar:

anladığım kadarıyla benimki gibi mutfaktan anlamıyo iyice dağıtır da başka türlü azcık numara yap çok halsizim yorgunum falan de başka şeyler yaptır olmazmı naz yapınca psikolojik olarak rahatlarsın

şulecim yazık ya kurup kurup eşlerimizden çıkartıyoruz sinirimizi sanırım kaydirigubbakcemile sende birkaç gün naz yap bakalım numaradan kalkma yataktan fln mecbur bırak çok istiyorsan yapmasını bakalım o zaman napacak kaydirigubbakcemile5
ya biz bayanlar varya cidden şeytan mıyız neyizz kötükedihüso

ya çalışmasam kalkmıycamda çalıştığım için mecbur kalkıyorum
aslında şimdi dürüst olmak gerekirse bazen bana ev işinde yardım eder işte elinden geldiği kadar bazen de sofra hazırlarken yardım eder ama evlendiğimizdende beri 2 yada 3 tür yani
bide yemek olmadığı zaman laf etmez

aman aman canım yapma kocişler bitaneler yaakaydirigubbakcemile3

ben bu konuda şanslıyım galbaa eve benden önce gelirse mutlaka yemek yapar sofra hazırdır yani:) hatta sofrayı kaldırır makinaya dizerr mutfak pırıl pırılkaydirigubbakcemile3

ay maşallah diyim :nazar: hamileyim diye daha bi kullanıyom valla kocamı:roflol:

nida valla öp başına koy kocacığını nerdeee hele yemek yapıcak tost bşle yapamıyo benimki
Allahtan elektrikli çaycı varda onun düğmesine basabiliyo:kahve:

X