2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce sordum ama ya arada kaynadı ya da cvp veren oldu ben göremedim.İsminizin altındaki yazıları nasıl yapıyorsunuz kızlar

SCHATZİ canım benimki erkek gibi gelio bana bence seninkide erkek olacak sankii öyle doğdu içimee

sağol canım. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

kısmetse eşimde doğuma giricek ve kameraya çekicek bebişiopuyorumnanaktan

Benim eşim de girmek istiyo.Sezeryan olursa Konak Hastanesi'nde yapmayı düşünüyorum ama oranın doktorlar sorun çıkarmıyomuş da anestezi uzmanı babaları almıyomuş.İlginç di mi.Ona ne ki yani akannehir

bende hep kasıklarımda sol tarafta hissediyordum pıtpıt die seyirmweleri benle dalga geçtilşer psikolojiktir o die uld. da sol tarafımdaydı bebişim acaba gerçekten hissetmiş olabilir miyim ki?

bende öyle düşünüyorum canım
ama çevremdeki normal doğum yapanlardan dinlediğim kadarıyşla öyle bi doğum sancısı çekiyolar ki hele çekmeyenler suni sancı veriyolar o daha da beter hepsi son dakka sezeryana alın beni diye bağırıyolarmış ve diyolarki o oğum sancısından bebeğin çıktığını hissetmedim yani rahim acısını duymadım diyolar genelde
bende bunlardan korktuğum için biraz canım tazadir
epudral anastezi ile normal doğum istiyorum
tabi Allah izin verirse:1no2:

ay benimkide normal deyip duruyor. gerçi bende normal istiyorum ama epiduralli tabiakannehir. bide son zamanlarda doğum korkusu çok olurmuş sezeryana bile dönebilirim öle olursa:hulya:

aynen bende epudral anstezi ile normal doğum istiyorum ama bende korkuyorum şimdiden aslında sezeryaın güzelliği uyuyosun uyanıyosun çocuk kucağında bide benim ablam ikisinide sezeryan yaptı doğumdan sonra çok sancı oluyo ama sonrası rahattı şimdi çok memnun hiç göbeğide kalmadı
he bide dün görümcem doğurdu sezeyanla doğumdan sonra çok kötüydü dikişleri çok ağrıyodu bana sen normal yap diyoakannehir

kızlar ben kaçtım azıcık evimi temizleyim...

bende yarın görcem bebişimi çok heycanlıyım inş, iyidir bu üç haftalık zamanda çok pimpiriklendim korktum ona bişey olcak diye yarın inş icim rahatlayacak bende böle güzel resimler görcem.:Saruboceq:

Sürekli olan bi tekme atma gibi değil.1seferlik bişey oluyomuş işte.Annem öyle söyledi.

o kadar çok yazıyosunuz ki ben iş arasında döndüğümde 5-10 sayfa geçmiş oluyo bişey yazsan çok eskilerde kalmış oluyo hepiniz evdemiiniz ya anlamadım

BANA DA NORMAL DOĞURANLAR, NE GEREK VAR SEZERYAN DİYE BİR KOLAYLIK VARKEN EPD. SEZERYAN YAPTIR DİYORLAR. GÖBEK ERİTİLİR DE ÇATLAKLAR EN ÇOK 39.HAFTADAN SONRA YADA IKINIRKEN BİLE OLUŞABİLİYOMUŞ. 38+5TE SEZERYAN ENGÜZELİ DİYOLAR. YA TABİ HERKES BİŞEY SÖYLÜYOR DOĞRUSUNU YAŞARAK ÖĞRENİCEZ İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZE OGÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN SAĞLIKLI VE KOLAYCA DOĞURALIMMMM.... :Saruboceq:

bana herkes erkek olacak dedi. ilk kız diyen sensin gülüm.bi de k.valide kız istiyor. açıkçası kız erkek fark etmez. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter.

Alla herkesin muradı versin arkadaşlar. hepimizin bebişleri peygamber efendimiz gibi ahlaklı kişilikli dürüst zeki ve akıllı ve bilge , hz. ali gibi cesur, hz. yusuf gibi güzel olsun. :Saruboceq:

kısmetse eşimde doğuma giricek ve kameraya çekicek bebişiopuyorumnanaktan

Benim eşim de girmek istiyo.Sezeryan olursa Konak Hastanesi'nde yapmayı düşünüyorum ama oranın doktorlar sorun çıkarmıyomuş da anestezi uzmanı babaları almıyomuş.İlginç di mi.Ona ne ki yani akannehir

ya bende hep eşimin doğuma girmesini istiyodum hatta eşim bunu benden daha çok ister zannediyodum dün hastanede doğum yapan görümcemle konuşurken dedimki ben serkanıda sokmayı düşünüyorum doğuma dedim o da döndü bana ben çantanmıyım öyle diyosun dedi şok oldum çok ta bozuldum bişey demedim orda sonra eve gidince sen girmem mi demek istedin dedim oda evet aşkım ne işim var avrupalılar gibi elini tutupta bana komik geliyo dedi bende hiç sesimi çıkartmadım sonra bi başladım ağlamaya :gitme:
bu da geldi sarılıyo falan ben sana canımı verrim dedi bende canını istemiyorum yanımda olmanı istiyorum dedim tekrar ağladımmafoldumben
şimdi aklıma geldikçe boğazıma bişey düğümleniyomafoldumben

ya ben şeyi anlamıyorum misal olarak bazı dr lar özellikle sezeryan yapıyolarmış açılma olmadı falan diye zaten sezeryanla olunca 2 hafta erken alıyolar bebeği nerden biliyolarki 2 haftada açılma olmayacağını,ben de şimdilik bi sorun çıkmazsa inşallah normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı herkesin doğumu kolay olur inşallah

o kadar çok yazıyosunuz ki ben iş arasında döndüğümde 5-10 sayfa geçmiş oluyo bişey yazsan çok eskilerde kalmış oluyo hepiniz evdemiiniz ya anlamadım

İŞTE OLUP BENİM GİBİ KAYTARANLAR 2.SİNİ AYNI ANDA YAPMAYA ÇALIŞIP BOCALAYALAR DA VAR.. :teytey:

Üzerine alınma lütfen senin için söylemiyorum ama benim çevremde kilo almamak için, çatlamamak için bebeğini sezeryanla aldıranlar oldu.Ben hiç uygun bulmuyorum bunu.Allah 9 ay 10 gün yaptıysa bunu.Vardır bi hikmeti.Bebek son 10 günde kilo alıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…