Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SCHATZİ canım benimki erkek gibi gelio bana bence seninkide erkek olacak sankii öyle doğdu içimee
SCHATZİ sen öyle dedin ya şimdi karnım atıyor gibi hissediyorum...
buluttan nem kapmak bu olsa gerek:hulya:
tamamen psikolocik sanırım....kaydirigubbakcemile3
kızlar çok laklak yaptım, işlere dönüyorum biraz, çok yazmayın bak okuması çok zor oluyor sonraa:gitme:
kısmetse eşimde doğuma giricek ve kameraya çekicek bebişiopuyorumnanaktan
Ben mecbur kalmazsam normal istiyorum şulecim.Vücutta tüm hücreler yenileniyomuş.Bi de sezeryanda göbek çok kalıyo.İnşallah mecbur kalmam kafamçokkarıştı En uzun doğum 10 dk sürüyomuş zaten.En fazla ne olabilir ki
ay benimkide normal deyip duruyor. gerçi bende normal istiyorum ama epiduralli tabiakannehir. bide son zamanlarda doğum korkusu çok olurmuş sezeryana bile dönebilirim öle olursa:hulya:
cnm kullanıcı paneline tıkla yukardan sonra profil düzenleye gir aşağılara doğru kişisel rütbe var oraya yaz ne istiosanopuyorumnanaktan
ayyy kızlar saçmalamayınkaydirigubbakcemile3 bu haftalarda bebiş hissetiğimizi sölersek şuan 16 haftasında olup bebişi yeni yeni hissedenler bizlere bi taraflarıyla gülerler heralde. o hissetikleriniz gaz hareketleri. yani tıbben mümkün değil
senin de oğluşun olcak gibi geliyor bana
aynen bende epudral anstezi ile normal doğum istiyorum ama bende korkuyorum şimdiden aslında sezeryaın güzelliği uyuyosun uyanıyosun çocuk kucağında bide benim ablam ikisinide sezeryan yaptı doğumdan sonra çok sancı oluyo ama sonrası rahattı şimdi çok memnun hiç göbeğide kalmadı
he bide dün görümcem doğurdu sezeyanla doğumdan sonra çok kötüydü dikişleri çok ağrıyodu bana sen normal yap diyoakannehir
Tahminlerimi liste yapıyorum :
Şule- kız
yaprak sarma-oğlan
colerko-kız
dimples-kız
beray-oğlan
nidah-oğlan
mutluyum- oğlan
nostok-kız
Nurem-erkek
tuğba-kız
tomurcuk- kız
schatzi- oğlan
elvoscan-oğlan
Sesi- kız
sadece içimden geçen...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....kaçıncı haftada belli oluyordu???kaydirigubbakcemile3
kısmetse eşimde doğuma giricek ve kameraya çekicek bebişiopuyorumnanaktan
Benim eşim de girmek istiyo.Sezeryan olursa Konak Hastanesi'nde yapmayı düşünüyorum ama oranın doktorlar sorun çıkarmıyomuş da anestezi uzmanı babaları almıyomuş.İlginç di mi.Ona ne ki yani akannehir
o kadar çok yazıyosunuz ki ben iş arasında döndüğümde 5-10 sayfa geçmiş oluyo bişey yazsan çok eskilerde kalmış oluyo hepiniz evdemiiniz ya anlamadım
BANA DA NORMAL DOĞURANLAR, NE GEREK VAR SEZERYAN DİYE BİR KOLAYLIK VARKEN EPD. SEZERYAN YAPTIR DİYORLAR. GÖBEK ERİTİLİR DE ÇATLAKLAR EN ÇOK 39.HAFTADAN SONRA YADA IKINIRKEN BİLE OLUŞABİLİYOMUŞ. 38+5TE SEZERYAN ENGÜZELİ DİYOLAR. YA TABİ HERKES BİŞEY SÖYLÜYOR DOĞRUSUNU YAŞARAK ÖĞRENİCEZ İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZE OGÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN SAĞLIKLI VE KOLAYCA DOĞURALIMMMM.... :Saruboceq: