seninki kaç haftalık benimki 10+2 de 3,5 cm disağol teyzesiiiiopuyorumnanaktan
kızlar doktor maşallah 3 cm olmuş dedi, büyüyoo annesiiii diye bağırdı bir de nasıl heyecanlandım anlatamam
Şule bence senin kızın olacakopuyorumnanaktan
yaprak sarma senin oğluşunopuyorumnanaktan
colerko kızopuyorumnanaktan
dimples kızopuyorumnanaktan
beray oğlan sanki opuyorumnanaktan
maşallah teyzelerime maşallahh
sesi cnm ekledim senide:hulya:
seninki kaç haftalık benimki 10+2 de 3,5 cm di
ama ben hep erkek görüyorum rüyamda ya bide kalp atışalrını dinlerken ve ultrasonda bakarken hep erkek gibi geliyofisfisfis
en erken 12. Haftaaaa cinsiyet için. Haftaya cuma gideceğim 2li test 3 boyutlu ultrasonla yapılıyor. Keşke öğrenebilsemmmmm
şuleee biz devleri taşıyoruz içimizdeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıı doğurcaz yaaa
ben yaptım ya tatlım...oğlan doğuyor benim içimeeeBana bi tek nostok yorum yaptı :sinifsinif: Ben rüyamda hiç bebek görmedim daha.Bikaç kez doğum yaptım ama bebeği görmedim.Dün de çok derin bi denizde hamile olarak yüzüyodum.Ayaklarıma vatos değiyo.Korkup kaçmaya çalışıyorum.Öf çok kötüydü :umursamaz:
canım benimki 9+6 bugün...
dün yani 9+5 te 3 cm dedi...bir de kızlar ne sağ kasığıma ne de sol kasığıma doğru yerleşmiş...tam göbek deliğimin hizasında yerleşmiş....
en erken 12. haftaaaa cinsiyet için. haftaya cuma gideceğim 2li test 3 boyutlu ultrasonla yapılıyor. keşke öğrenebilsemmmmm
akannehir
bende bilmiyorum valla nasıl doğrcaz bide benimki sanki kendi doğurcak her fırsatta normal doğum normal doğum diyo deli ediyo beni sırf onun yüzünden sezeryan yapasım geliyo
Kızlar sağda diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Erkek bebek daha çabuk belli oluyomuş. kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde de yazmıştım ama annem de erkek bebek 40 günlükken kız 3 aylıkken atar demişti.Olunca anlarsın zaten göz seğirmesi gibi pıt pıt bişey dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Annem atmadıysa kız demek ki dedi.Öyle bişey yaşayan var mı
kızlar dün yatış şeklini de sordum...yüzüstü yatmanın zararı var mı diye...
şimdi hatırlayamadım ama 20 küsurlu haftalarda önem kazanıyor,şimdi istediğin gibi yat dedi dokotr ona çok var daha diye de güldü :)))
NASIL ATAR YA. KASIKLARINDA MI NERDE HİSSETÇEZ. ATSA BİLE DİKKAT ETMEMİŞ OLABİLİRİZ. KEŞKE 5HAFTALIKKEN SÖYLESEYDİN BİZE. akannehir:roflol: