- 26 Aralık 2009
- 762
- 0
canımbebeğin enimi doldurdu altıncı ayını yoksa geçmi başladınız ek gıdaya ben akşam 8 gibi arı mama yapıyorum bibronla veriyorum 8.5 da yatıyo google veriyodum pek sevmiyodu arımamayı çok güzel yiyo onun çeşitleride var dene istersen
yok cnm biz 5 aylıkken başladık ek gıdaya ve ek gıdaya başlayınca emmeyi bıraktı oğluşum. doktorumuz herşeyi yavaş yavaş tattırmaktan yana. kahvaltı sebze çorbası muhallebi meyve suyu hepsini veriyorum ama akşamları muhallebşden bıktı o tahıllı kaşık mamalarını da istemiyor arı mama nın var mı acaba biberonla verilen tahıllı maması bir bakayım.[/QUOTE]
canım arımamanın normal pirinçli muhallebisi var bide elmalı sebzeli falan var ben sade olanını kullanıyorum 250 ml biberonla su koyuyorum üzerine iki yemek kaşığı mama koyup pişiriyorum biberonla veriyorum soğuyunca yani özel biberon maması yok
slm ,kızlar bugün pek dertliyim,bebeğim yemek yemek istemiyor.gündüz sütde az içti,off böyle devam etsin istemiyorum.ne yapıcam ben ya.buharda ne güzel meyveleri bile pişirip püre haline getirmiştim,neler neler yaptım ıhhh ilk kaşıkta püffff diyor,ortalık pıskırınca fena oluyor,mutfak halısından muzları çorbaları temizlemekten bitap oldum iki günde.vardır iştahı açmanın yolu ama ne kızlar?
canım önceden güzel yiyosa problem yapma bence hasta oluncadayemiyolar hasta değilse iştahı falan yoktur bazen biz bile canımız yemek istemiyor kendimizle kıyaslayalım çok üzerine gidersen yeme problemi olur ilerde düzelir annesi eğer istiyorsa sevdiği bi yiyecek ver eline bisküvi ekmek galeta vs ama kısa sürer bu durum üzülme annesi geçen hafta hastaydı bir hafyta ne yedi ne doğru düzgün emdi şimdi maşallah ne görürse saldırıyo