2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lite way puset daha kullanışlı anakucağını gökçenin dediği gibi ayrı alabilirsin park yatakların hepsi gacur gucur ediyo valla kumaşından ne yazıkki ben annemlere park yatak aldım evde normal beşiği var ikiside kullanışlı bence bide herşeyi marka alıcam diye uğraşma çok fazla kullanılmıyo çoğu parana yazık olmasın:)
bizim park yatak casual link atıyım bak istersen gayette kullanışlı allta fermuarlı gözü var ıvır zıvırını atıyon:9 CASUAL OYUN PARKI-DİNO MAVİ - PratikEv.com

Teşekkürler canım cevabın için bende lite way almaya karar verdim, bugün tekrar baktım çok kullanışlı gözüküyor park yatağada bakıyım dediğine ama hangi mağazalarda satılır dediğin, sadece internetten mi alınıyor acaba

Tecrübeli mayıs anneleri ben 2011 mayıs annesi olacam Allah izin verirse size bir sorum olacak ben puşet almayı düşünüyorum acaba ana kucaklı puşetler var ama ağır toplam 15 kilo oluyor ana kucağıyla birlikte bebek doğunca ana kucağıyla taşırım diyorum gerçi henüz aracımız da yok doğana kadar alablirmiyiz bilmiyorum,onumu alsam yoksa sadece puşetmi alsam oda 7 kilo ağırlığında hangisi daha kullanışlı sizce, markası chicco bir şu model chicco DUO CT 0.2 internet adresi DUO CT 0.2 bunun kilosu 15 falan oluyor
ikincisi chicco Lite Way Puset internet adresi Lite Way Puset bu hangisi alma konusunda tereddüte düştüm sizce hangisi daha kullanışlı kullanan varmı aranızda
birde park yatak hangi marka tercih ettiniz kullanışlımı sizce
arkadalara katılıyorum araba alırsan çift yönlü hafif olmasına dikkat et canım sıkılıyolar seni görmek istiyolarçünkü benimki baba2go proton çok hafif tek başıma kaldırabiliyorum ama tekerlekleri küçük olduğu için kötü yollarda zor sürülüyo park yatak benimki sallamadığım için gıcırtı falan yok memnunum oda sunny babyin
merhaba kızlar bizim iki dişimizde çıktı çok şkür.5.5 aylıkken çıkardık maşaallah.darısı sizlerin başına
mama sandalyesi dşünüyorum.sizce alınmalı mı?gerekli mi?
maşallah incilerine ben almadım babasının kucağına çok mutlu:)))))
Bu arada bebişlerinize ilk adım ayakkabısı ve yürüteç alacak mısınız. bnm oğluş henüz emeklemeye başlamadı sadece gayret içerisinde:):KK1:
düşünmüyrum almayı yalınayak yürümesi lazımmış zaten yürüteçte almadım doktorum doğal akışına bırak dedi eşimde zaten istemiy almadık
hayırlı akşamlarnasıl sınız anneler ve tatlı bebişler artık eskisi kadar sık giremiyorum ama çok özledim burayı muhabbetinizi biz hala biyere taşınıp yerleşemedik karabüğe çıkmıştı tayinimiz eşim okuduğu için güç bele istnbula aldırdık tayini ama bizde bittik eşyam toplu bartında duruyo bir iki haftaya taşınırız inşl istn bayramdan beri izmitte bia annemlerde bi kaynanamlarda kalıyoruz helak oldu çocuklar geçen hafta kızım çok hasta oldu öksürük balgam tıkandı iğne hava zor açıldı canım sabaha kadar inledi şimdi iyi şükür perşembe kontrolümüz var ek gıdalara tamamen başladık ama düzenli özenerek bişey yapamıyorum inşl evimize taşınırsak ozaman rayına oturur uykusu yemeği dişimiz yok ama canımızı alıyo sıkıntısı emeklemiyor ama yürüteci seviyor düzenli bir ev hayatımız olmadı doğduğundan beri onun için çok problemler oluyo oğlum çok düzenliydi o bile değişti huyu suyu allahım kimseyi evsiz parksız bırakmasın gece gece çok dert yandım bendn bukadar sizde nevar ne yok
çokkkkkkkk geçmiş olsun kuzucuğuna

yürüteç ben de almadım..ilk arabam aldık.

abera çok geçmiş olsun canım biran önce düzeniniz oturur inş,istanbula mı gelceksiniz ,hadi hayırl olsun..

Eger fazla para harcamayi dusunurseniz "Stokke" un mama sandelyesini tavsiye ederim. Harika. Daha sonradan cocuk sandelyesi oluyor 12 yasina kadar kullanabiliyorlar.

Bugun "Adet" oldum; sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum!

Benim bebegim hala emerek uyuyor, sizde de boyle olan var mi?

Kayra kaka yaparken agliyor. Cok sert yapiyor.
Kimse bana cevap yazmiyor bu gunlerde ama ben yine de sorayim.

selam kızlar.eğitici oyuncaklardan alan var mı.ben 1 2 haftadır bakıyordum.Playskoolun aktivite kulesi hepsiburadada 19 tl.mağazada 43 :63: bir de yaramaz toplar 70 80 lira dışarıda hepsiburada da 54 tl.ben şimdi alıyorum kuzuma.tavsiye ederim.bi de galiba benimki bebek istiyo artık :90: tweetyleri var 2 tane büyük.onları alıp sarılıyo.annem bugün bez bebek al tweetylerle bebek gibi oynuyo dedi :89:

slm arkadaşlar fazla vaktim yok acele çıkmam lazım bi sorum olacak kızım kuzeninin yürütecini kullanıyo burda evimiz için alacaktım bi yürüteç bu ilk araba ları görünce fikir değiştirdim kuzeninin yürütecini kullansa evimiz için chicconun aktivide yürüme arabasını alırım diye düşündüm sizce nasıl siz hangisini tavsiye edersiniz cevaplarınızı bekliyorum

arkadalara katılıyorum araba alırsan çift yönlü hafif olmasına dikkat et canım sıkılıyolar seni görmek istiyolarçünkü benimki baba2go proton çok hafif tek başıma kaldırabiliyorum ama tekerlekleri küçük olduğu için kötü yollarda zor sürülüyo park yatak benimki sallamadığım için gıcırtı falan yok memnunum oda sunny babyin

maşallah incilerine ben almadım babasının kucağına çok mutlu:)))))

düşünmüyrum almayı yalınayak yürümesi lazımmış zaten yürüteçte almadım doktorum doğal akışına bırak dedi eşimde zaten istemiy almadık

çokkkkkkkk geçmiş olsun kuzucuğuna
çok teşekkürler canım cevabın için çift yönlü bakmamıştım hiç birde öyle bakayım almadan

slm arkadaşlar fazla vaktim yok acele çıkmam lazım bi sorum olacak kızım kuzeninin yürütecini kullanıyo burda evimiz için alacaktım bi yürüteç bu ilk araba ları görünce fikir değiştirdim kuzeninin yürütecini kullansa evimiz için chicconun aktivide yürüme arabasını alırım diye düşündüm sizce nasıl siz hangisini tavsiye edersiniz cevaplarınızı bekliyorum

bizim yürütecimiz var ama emeklediği için fazla koymuyorum sadece mamasını hazırlarken odada yalnız alacağı zaman falan.İlk araban chicconun çok pahalı 100 falan.e bebekte avea indirimli 85e geliyor.ön paneli de müzikli oyuncaklı falan.Playskoolunki 54 lira hepsiburadada.bence o daha iyi.Bizim ilk arabama benzer bir bisikletimiz var.üzerine oturtup gezdiriyorum çok hoşuna gidiyor.ama ilk arabamı bu aylarda kullanamazlar gibi geliyor bana.tek başına tutunarak desteksiz adım atabileceği dönemde kullanacak onu gördüğüm kadarıyla.adım atmaya sevkediyor çocuğu.ama 25 liraya falan yürüteç gördüm ben.öyle bişey al gitsin bence.100 liralığı da aynı işi görecek o da :KK55:

mama sandalyesi ablamdan kalanı kullanıyorum da emir hiç sevmedi 5-10 dk otursa şükrediyorum. illa atlıcak zıplıcak çocuk oturmuyoki bi yerde..ama bakın şunu kullanıyorum

oyunsevi152.jpg

akşamları masaya ailecek oturuyoz çok hoşuna gidiyo:)

süpermiş bu haberim olsaydı bende bunu alırdım bayıldım valla mama sandalyesine gerek bile yok sanırım kumaşı sandalyeye geçiriyorsun

teşekkürler canım cevabın için bende lite way almaya karar verdim, bugün tekrar baktım çok kullanışlı gözüküyor park yatağada bakıyım dediğine ama hangi mağazalarda satılır dediğin, sadece internetten mi alınıyor acaba

yok ya nerdesin bilmiyomda çoğu bebek mağazasında var irem bebeden aldık galiba biz tam hatırlamıyom eminönünden almıştık

Eger fazla para harcamayi dusunurseniz "Stokke" un mama sandelyesini tavsiye ederim. Harika. Daha sonradan cocuk sandelyesi oluyor 12 yasina kadar kullanabiliyorlar.

emerek uyuyo dalamazsa ayakta pışpış gülçincim gece çok kalkıyo ozamanda emmek istiyo çok yoruluyorum o yüzden kabız olabilir canım yedirdiklerine dikkat et kayısı kurusu al komposto yap öyle olunca öykü ilerlemeden yapıyoruz biz kabızlık çok kötü çünkü allah yaşatmasınn geçmiş olsun canımm
selam kızlar.eğitici oyuncaklardan alan var mı.ben 1 2 haftadır bakıyordum.Playskoolun aktivite kulesi hepsiburadada 19 tl.mağazada 43 :63: bir de yaramaz toplar 70 80 lira dışarıda hepsiburada da 54 tl.ben şimdi alıyorum kuzuma.tavsiye ederim.bi de galiba benimki bebek istiyo artık :90: tweetyleri var 2 tane büyük.onları alıp sarılıyo.annem bugün bez bebek al tweetylerle bebek gibi oynuyo dedi :89:
güle güle kullansın capon kızım benim teyzesinin tatlısı

selam arkadaslar.kızımın gozu 3 gunudur capaklanıyo sulanıyo kuuzm gozunu acamıyo:KK43:( dr merhem ve damla verdı bıde cay suyuyla sıl dedı.baska bu konuda bılgısı olan varsa lutfen yardım.
bu arada bızde bugun yurutec aldık kızıma oyle pahalı bısey deıl bakalım sevecekmı
benım kızımında 2 tane dısı cıktı:))

tripp trapp cok guzel gercekten ama ben de chicco aldim :)
benimki de emerek uyuyor :)
kaka icin sebzesine ben zeytinyagi koyuyorum mutlaka bir de popisine krem sur surekli yumusak olsun rahat yapar.

hepsiburdadan aldım kıslarrr

görkem aktivite kulesini bende almayı düşünüyom baya indirime girmiş

yürüteç ben de almadım..ilk arabam aldık.

abera çok geçmiş olsun canım biran önce düzeniniz oturur inş,istanbula mı gelceksiniz ,hadi hayırl olsun..
teşekkür ederim canım evet istn beykoz inşl

canım kabız olduğundan ağlıyodur benim kızada bir aydır günde 30 damla demir kullanınca kabız olmuştu oda ağlıyodu zorlandığını anlayınca çay kaşığıyla zeytin yağı verdim hemen yaptı debe istersen mazallah ıkınmadan makat çatlağı olur ben büyük oğlumda çok çekiyoıruz onu
bizim yürütecimiz var ama emeklediği için fazla koymuyorum sadece mamasını hazırlarken odada yalnız alacağı zaman falan.İlk araban chicconun çok pahalı 100 falan.e bebekte avea indirimli 85e geliyor.ön paneli de müzikli oyuncaklı falan.Playskoolunki 54 lira hepsiburadada.bence o daha iyi.Bizim ilk arabama benzer bir bisikletimiz var.üzerine oturtup gezdiriyorum çok hoşuna gidiyor.ama ilk arabamı bu aylarda kullanamazlar gibi geliyor bana.tek başına tutunarak desteksiz adım atabileceği dönemde kullanacak onu gördüğüm kadarıyla.adım atmaya sevkediyor çocuğu.ama 25 liraya falan yürüteç gördüm ben.öyle bişey al gitsin bence.100 liralığı da aynı işi görecek o da :KK55:
canım vevabın için çok teşekkür ederim chicconun 69 tl ye buldum yüürteçte adam gibi bişe alayım desen 50 den uygun yok burda bi mağazada 30 yürüteç var ama plastiği falan pek iyi değil sen net de mi 25 buldun yazarsan sevinirim birde üzerine oturulanlar ayakla ittikleri için sanki zor olur gibi geldi karar veremeidm

İyi geceler kızlar, gündüzleri bu kadar ziyaretci olmuyor topiğimizde birde bende kızımın kulağını deldirdim o kadar zor olmadı sadece delinirken biraz ağladı sonrasında sıkıntı olmuyor :KK9:

İyi geceler kızlar, gündüzleri bu kadar ziyaretci olmuyor topiğimizde birde bende kızımın kulağını deldirdim o kadar zor olmadı sadece delinirken biraz ağladı sonrasında sıkıntı olmuyor :KK9:

iyigeceler canım inşl eskisi gibi doldururuz topiciğimizi bende çok ist,yorum kulaklarını deldirmeyi ben çok severim küpeyi ama ilerde kızım küpeyi sevmezse diye deldirmeye çekiniyorum babamızde deldirmeye karşı

selam arkadaslar.kızımın gozu 3 gunudur capaklanıyo sulanıyo kuuzm gozunu acamıyo:KK43:( dr merhem ve damla verdı bıde cay suyuyla sıl dedı.baska bu konuda bılgısı olan varsa lutfen yardım.
bu arada bızde bugun yurutec aldık kızıma oyle pahalı bısey deıl bakalım sevecekmı
benım kızımında 2 tane dısı cıktı:))

geçmiş olsun dişiniz de hayırlı olsun :nazar: annem çocuğun gözleri çapaklandığında başını üşüttüğünü söyler.başı üşümüz olabilir mi.evin soğuksa gece falan üşümüz olabilir

dişi çıkanlar emekleyenler maşallah darısı başımıza kızım geçen hafta bronşiolit oldu demiştim çok tıkandı dr odasında buhar yapın nemlensin oda dedi bizde nemlendirici almaya karar verdik nette baktım kullananlar çok memnun baya farkediyormuş bendede sabah buruntıkanıklığı ve gece gıcık öksürük oluyo çok rahatlatıyormuş aranızda kullanan arkadaşlar varmı memmnunmıu hangi marka kullanıyorsunuz ben weweel iyonizer düşünüyrum birde keçi sütü fln konuşulmuş bizim dr bir yaşından önce tavsiye etmedi benim kızım da karışık mama sevmiyo ayrı ayrı veriyorum kahvaltıda devam sütüile birde özel yemek yemiyo ama bizim yemeklere bayılıyo bende ona çok az salçalı tuzlu yapıyodum drumuz kesinlikle biyaşından önce verme ayrı yap az şekerle tatlandır dedi

canım benim oğluşumda hasta oldu,bu dönemde yemek nasıl yedirdin,ben iki gün pompa ile sağıp şırınga ile verdim,bugün biraz almaya başladı.öksürmekten helak oldu,bizde öyle iğne yiyip duruyoruz,inşaallah bir daha hasta olmaz.buhar makineleri konusunda sıcak hiç kullanmayın odanın içerisindeki toz zerrecikleri damlacıklar hapsedip ciğerlere yapıştırıyormuş.soğuk konusunda bu dönemde kullanılırmı bilmiyoum.hastanede buhar veriyorlarmış tam olarak bilmiyorum,yaptırıp yaptırmamak konusunda.iğneler çok fena pişik yaptı her alt açtığımda banyoya götürüp ılık suyla yıkamama rağmen. anestol sürüyorum,hassas pişiklerde ağrı kesiyormuş.aman bitsede kurtulsak.

X