2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol görkim denedinmi sen
dün deniycektim vaktim olmadı bu akşam deniycem bişi çıkmazsa yazarım sana canım
kızlar bebişler için ayrı bir tencere ,cezve gibi şeyleri aldınız mı,malum bazen tefaller çizilebiliyor sık kullanmaktan.
küçük çelik bi tenceresi ce süzgeçi var.teflon kullanmıyorum fıstıkcana
kızlar aranızda bebeğine balık yediren oldumu ? ayrıyeten sizde yiyormusunuz
bizim dr tavuk ve balığa 8. ayda başlatıyor canım.şuan ciğer ve kırmızı et veriyorum.o da koyun.danalara suni yem yedirildii için koyun eti ver dedi dr.
canım eşim döküm olanından almış,peki çizilmemesi için ne yapabilirim,bulaşık makinesinde çiziliyor bunlar anlamadım gitti.
teflonlar makinede çiziliyor ama çelik çizilmez herhalde.çizilse de bişi olacağını sanmıyorum
bugün kızımın kulaklarını deldirdim maviş maviş küpeleri oldu çok tatlı, düşünenlere önerebilirim çok kolay oldu

ooooh ablalar olmuş bizim kuzu

bugün kızımın kulaklarını deldirdim maviş maviş küpeleri oldu çok tatlı, düşünenlere önerebilirim çok kolay oldu

hayırlı olsun arkadaşım küpeleriniz bana dr. muz 1 yaşına kadar deldirmemizi önermedi bizimde küpeler var ama yaşını bekliyoruz bendemi deldirsem acep :86:

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar nasılsınız biz keremle iyi değiliz malesef bugün atesimiz var ve endişeleniyorum ne yapayım doktara götüreyimmi diye en son 38,1 di şimdi peditus verdim biraz düştü açaba dişmi dicem ama bilmiyorum sizinkiiiiiiler diş çıkardımı yada ateşte neler yaptınız

merhaba canım,

keyfi yerindeyse,iştahı iyiyse 38,5 un üzerine çıkana kadar korkmana gerek yok,üzerinde sadece çıt çıt body ile bırak ,istersen birde ılık suyla yıka,benim kızımda geçenlerde 2 gün ateşlendi doktorumuz bunları yapmamızı söylemişti,sonrasında düştü,ben calpol şurup vermiştim 8 saatte bir

geçmiş olsun canım.diş çıkartmadık biz ama dr dişin ateş yapmayacağını söylemişti.eklem yerlerine sirkeli su koyla ıslattığın bez annesi.endişelenme bebişler hastalandıkça güçlenecekler :94:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var oğlum neredeyse yedi aylık ve hala uykusu düzene girmedi. geceleri sayısız kez kalkıyor gündüz sadece ayakta sallayarak ve ayaka bırakmadan uyuyor. Sizler de de aynı sorun var mı? ne yapabilirim? dr u 2mg atarax şurup verdi akşamları yatmadan 1 saat önce verirsin dedi ama ben kesinlikle böyle şeyler kullanmak istemiyorum

arkadaşlar mrb bende mayıs annesiyim szlere sormak istedğim birşey var oglum 2.5 ay emdi malesef. şuan herşeyi yiyor. tırnaklarının yanından et parçaları uzuyor ben okul zamanımdan bunun vitaminsizlikten oldugunu hatırlıyorum kreş ögretmeni arkadaşım var bugün onada sordum oda vitaminsizlikten dedi doktora götürdüm deviti kestik polivit şurup verdi ama hala et parçaları uzuyor. çok üzülüyorum herşeyi yediriyorum sormak istediğim sizlerin bebeklerindede oluyormu lütfen cvplarsanız mutlu olurum tşk. ederim.

benim bebeğimin de aynı şey oluyor ama vitaminsizlikten olduğunu ilk defa duyuyorum.Hem emiyor hem de sebze meyve et yumurta peynir yoğurt aklına ne gelirse yiyor.Yine de vitaminsiz olabilir mi.ben de bir sorayım drumuza kafama takıldı şimdi.tırnaklarının yanında incecik derisi kalkmış gibi oluyo bunu diyosun di mi

Mina da aynı şekilde sürekli uyanıyor emmek ya da kucakta uyumak istiyor.İlaç falan verme bence.ben o gece çaylarına bile karşıyım.Sıcaklığını istiyordur annesi.Gündüz uykusunda yanına yatsan uyumaz mı.Hem sen de dinlenmiş olursun.Benimkinin de gündüz uykusu hiç yok ama yanına yatarsam 2 saat kadar uyuyor

Selam kızlar, bizimde gece uyku düzenimiz pek yok dr.muz dişlerdendir dedi. halbuki bizim kızın iki dişi var o da bayramdan önce çıkmıştı ama hala diş etlerinde sızı olabilirmiş dr. diş jeli verdi bunu kullanmamıda şöyle tarif etti, kullandığımız diş lastikleri yumuşak ve içi su dolu olanı buzdolabında soğutulacakmış daha sonra bebeklerimizin dişine jeli uyguldıktan sonra bu soğuk diş lastiğini eline vericekmişiz diş kemerleri rahatlarmış ben öyle yapıyorum sanki rahatlatıyor gibi denemenizi tavsiye derim. Birde ishal salgını var kızlar dikkat

canım diş jelleri kullanırsak hafif boğazıda uyuşturuyormuş,allah korusun tükrüğünü yutamassa boğulabilirmiş öyle söylediler,tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

öylemimiymiş,benim küçükken olurdu hiç kimse vitaminsiz kalmışsın demedi,konuyla ilgili bir bilgim yok canım.

ancak ayakta sallayarak uyuyor cnm ya . yoksa bnm de hayalim yanına yatıp birlikte uyumak ama indirdiğim anda uyanıyor keratao kadar yoruldum ki artık 2 ay sonra işe başlayacağım ne yapacağım bilmiyorum

aynen evet ben gıda bölümü mezunuyum vtaminleri işlerken bebeklerde beslenmede vitaminsizlikten denirdi doktora sordum onayladı şurup verdi bazı bünyelerde ne verirsen ver o vitamini kabul etmeme gibi birşey olurmuş ögretmen olan arkadaşım söyledi bende herşeyi veryorum ama benim lanet olası alerjimden dolayı yavrum 2.5 ay emebildi. sütümde bitti sonradan zaten.

canım öncelikle çocukla uyku için inatlaşma,biraz önce ben uyutmuştum tel çaldı uyardı,emzirip tekrar uyurmu dedim uyumadı,ama mızmızdı aldım mama sandalyesine koydum giydirdim mutfaktaki balkona bıraktım,bende karşında irmikli sütlü tatlı yaptım.aynı zamanda onunla konuştum,mutlu oldu,mızmızlığı bıraktı.

Son düzenleme:
ben de diş kaşıyıcısını buzlukta soğutup veriyorum elinden düşürmüyo iyi geliyo sanırım.jeli çok fazla kullanmamaya çalışıyorum:94:

aslında doğru söylüyorsun ama gece sürekli uyanıyor karnı tok altı temiz gazı yok ...bu kadar bölük pörçük uykuya nasıl dayanıyor anlamıyorum. bir de kndini sürekli elleriyle uyandırıyor gözlerini kaşıyor kafasını kaşıyor eldiven takmam mümkün değil çıkarıp atıyor bulamadım bir hal çare

bnm oğlumun da iki dişi var ama sanırım üstlerin hazırlığı başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…