2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada dısı cıkmayan ve emeklemeyen kac bebıs kaldı benımkınden baska. dısler sureklı kasınıyo ama hıcbı gelısme yok bana cekmıs galıba ben 11 aylık cıkarmısım.emekleme ısıne gelınce karnını kaldırıp bı sure sallanıyo ama ılerlemıyo ben ılerletmeye calısınca da karnını ustune dusuyo acaba ugrasmalımıyım yoksa kendı halıne mı bırakmalıyım bılemedım aslında erken yada gec cocuklar ıllakı emeklıyo yuruyo zorlamamak gerek dıye de dusunuyorum

kızlar bebişimi uyuttum sonunda,canımı okudu diyebilirim,gece iki tane kahve içmiştim,aaa senmisin içen anne ,ay sallamakmı desem gerçi elimden battaniyeyi kaydırım diye onuda fazla yapamadım ,aklınıza ne gelirse yaptım sonunda uyudu ama 4-5 mi oldu saat onu bilemiyorum.şimdide uyutmak istedim uyumadan önce pirinç, patates, havuç ,kereviz birde ıspanak kattığım bir sebze çorba yaptım.ay yemyeşil bişi oldu anne beni ninja kaplumbağalaramı benzettin dedi yemedi ağzındakileri gülerek bir püskürttü üst baş gitti anlıycanız...

annesi şimdiden depresyon muhabbetleri falan yapma kız,uzmanlar çocuklarınıza gizli göbek adı takmayın diyorlar,ay benim çocuk stresli ,ay benim çocuk çok telaşlı gibi,doğal süreç bunlar huzursuzluk hepimizin başında.

bizimkininde dişi çıkmadı canım,emekleme konusunda yardımcı olda biran önce esaretten kurtulup kendi takılsın biraz değilse işin zor olur canım.

ben de ekmek veriyorum eline.hem dişlerini kaşıyo hem kemiriyo.

canım ekmek bende veriyorumda,haberlerde görmüştük annesi oyalansın diye ekmek vermişti,bebek bir tane falan ekmek yiyordu.kiloluydu zayıflatmak istiyorlardı,işte bende ekmeği severde alışır diye korkuyorum.

canım adaçayı dedin de aklıma geldi hamileyken şekeri düşürüyor diye netten öğrenmiştim adaçayını,içtim bir güzel bu bende çarpıntı yapmasınmı meğersem kalp atışlarını hızlandırımış,doktora diyorum kalbim hızlı hızlı atıyor normalmi değil kardiyolağa görün,bende üşendim gitmedim,daha sonra adaçayı bitti,benim kalp çarpıntıları kesildi,o aralar annem geldi doğuma yakın annem için aldım tekrar bende içeyim dedim tekrar başlamazmı çarpıntılar,meğersem adaçayındanmış.sözün kısası sanırım bunun bir ölçüsü var galiba ben bilemedim,bu arada şekeri çok güzel düşürüyordu.

geçmiş olsun canım doktoruna danıştın mı hiçbi fikrim yok çabuk atlatır inşallah.bizim de dişimiz çıkmadı henüz.erken çıkaran sağlıksız oluyomuş geç çıkınca da damak sertleşip zor çıkıyomuş inşallah bundan sonra geç olmadan çıkartırız.emeklemeye mina da önce dizlerinin üzerinde sallanarak başladı.bence müdehaleetme annesi kendisi emekleyecektir

Selam bayanlar... Ben 2011 mayıs annelerindenim... Size bir sorum olcak...19+4 haftalık hamileyim ve geçen hafta benim bebişe ayrıntılı ultrasonda bakıldı. Bebeğimde sıkıntı yok şükürler olsun ama doktor benim bebeği besleyen kan damarlarımdan sağdaki iyi dedi(sağ notch), Soldaki yetersizmiş... Bende tam anlamadım ilerde tansiyonun yüksek olur falan dedi... Sizin aranızda hiç böle bişey yaşayan oldumu. Bu beni biraz endişelendirdi de.... Şu anda tansiyon değerlerim iyi bu arada... Şimdiden sağolun kızlarrrr...

kızlar benimkilerinde dişi çıkmadı ve halen emeklemediler aslında ben pek yere koymadı yeni yeni bıraktım yere ikisi birden başlarsa nasıl baş ederim diye ama yere koyar koymaz ertesi günü kızlardan biri önce kendi pat diye atıyo sırtüstü sonra tekrar atıyo yüzüstü öyle devam ediyo öyle hızlı atıyo ki dönmek için baaşını çarpcak diye korkuyorum bunlarla nasıl başetcem bilmem

selamlar;

siteyi hiç beğenmedim((bu ne yaaa böyle...
SHCATZI ve NİDAH teşekkür ederim.Ben kahvaltısında 8 tahıllı ballı ,yarım yumurta sarısı,peynir ve tereyağ yediriyorum.Gerçi benimki geç uyandığı için kahvaltıyı ancak 11 de yiyoruz. Ara öğün olarak meyve;sonra sebze çorbası,yoğurt,gece yatmadan önce tahıllı kaşık maması,gece ve aralarda anne sütü.
Doktorumu ekmeği tavsiye etmedi,bazen bebek ekmeği veriyorum.Et olarak danalar ilaçlı besinle beslendikleri için kuzu eti verin dedi doktorumuz.
Benim kızım geri geri emekliyor,dişimizinde ucu gözüktü ama gerisi yok,Sabırsızlıkla bekliyorum

oh oh hayırlı olsun inciniz
zor tabi senin işin ama düşünüyorum da bi tanenin sevgisini içime sığdıramazken 2 tane olsa delirirdim heralde ben.ikizlerin karakteri farklı olur derler huyları nasıl bebişlerin

hiç duymadım canım bizden de zannedersem kimsenin olmadı.genelde hamilelikte tansiyon düşüklüğü olur.belki senin bu durumun dengeler.iyi düşünmeye çalış sağlıklı bebişin var allah tamamına erdirsin canım

kızlar bu gece uyurken alnımı yatağın kenarındaki beşiğe vurmuşum ama uyanmamışım,eşim bebek için gece uyardığında alnım müthiş acıyordu nasıl oldu anlamadım ya

İŞTE SİZE EV YAPIMI CİCİBEBE TARİFİ

Kullanılan Malzemeler:
100 gr oda sıcaklığında tereyağı

- 1 çay bardağı pekmez

- 1 yumurta

- 1 yemek kaşığı yoğurt

- 14-15 tepeleme yemek kaşığı un

- Birkaç damla limon suyu
Hazırlık

Tarifin Hazırlanışı
Bütün malzemeler karıştırılır.kıvama göre un eklenebilir.El ile yuvarlaarak yada merdane ile şekil verilir.Sert olmaması için çok ince olmaması gerekiyor.

170 derecedeki frında 15 dakika çok kızartmadan pişirilir.

Sağol cevap için canım benim....Umarım bizlerde sizin gibin sohbetler ederiz... Bebeklerinize ve sizlere öpücükler

kızlar bebişler için ayrı bir tencere ,cezve gibi şeyleri aldınız mı,malum bazen tefaller çizilebiliyor sık kullanmaktan.

Son düzenleme:
zeyno ben 1 kere verdim elimle balık 3-4 parça yedi:)
yasemin ben ayrı bi tel süzgeç ve tencerem var çelik onu kullanıyoum bebişe özel sayılır

zeyno ben 1 kere verdim elimle balık 3-4 parça yedi:)
yasemin ben ayrı bi tel süzgeç ve tencerem var çelik onu kullanıyoum bebişe özel sayılır

canım eşim döküm olanından almış,peki çizilmemesi için ne yapabilirim,bulaşık makinesinde çiziliyor bunlar anlamadım gitti.

bugün kızımın kulaklarını deldirdim maviş maviş küpeleri oldu çok tatlı, düşünenlere önerebilirim çok kolay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…