- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
merhaba anneler uzun suredır gıremıyodum baktım sıte yenılenmıs muhabbetler ılerlemıs fırsat bulursam gecmısı okuycam. kızım depresyona gırdı sanırım yemeden ıcmeden kesıldı sureklı aglayası gelıyıo:) uykusuzluk ta basladı acaba nedendır? herseyı en kotu sebze purelerını bıle ıstahla yıyen kızım artık yemek ıstemıyo sınırlenıyo uyuturken ağlıyo yedırmeye zorlarsam aglıyo emerken aglıyo tam depresyon belırtılerı. gecıcı bıseydır dıye dusunuyorum o yuzden takmıyorum sızın bebeklerınızden de depresyona gıren varmı:)
bu arada dısı cıkmayan ve emeklemeyen kac bebıs kaldı benımkınden baska. dısler sureklı kasınıyo ama hıcbı gelısme yok bana cekmıs galıba ben 11 aylık cıkarmısım.emekleme ısıne gelınce karnını kaldırıp bı sure sallanıyo ama ılerlemıyo ben ılerletmeye calısınca da karnını ustune dusuyo acaba ugrasmalımıyım yoksa kendı halıne mı bırakmalıyım bılemedım aslında erken yada gec cocuklar ıllakı emeklıyo yuruyo zorlamamak gerek dıye de dusunuyorum
ben de ekmek veriyorum eline.hem dişlerini kaşıyo hem kemiriyo.
maşallah Eyşan'a ve annesine.İyi bi ekipsiniz :13:
geçmiş olsun canım.hamilelikte grip olduğumda dr sadece tuzlu suyla gargara vermişti.Adaçayı da içebilirsin günde 1 fincan.grip ilaçla 7 gün ilaçsız 1 haftada geçiyo :79: İlaç alabilsen de aynı olacak boşver canım
merhaba anneler uzun suredır gıremıyodum baktım sıte yenılenmıs muhabbetler ılerlemıs fırsat bulursam gecmısı okuycam. kızım depresyona gırdı sanırım yemeden ıcmeden kesıldı sureklı aglayası gelıyıo:) uykusuzluk ta basladı acaba nedendır? herseyı en kotu sebze purelerını bıle ıstahla yıyen kızım artık yemek ıstemıyo sınırlenıyo uyuturken ağlıyo yedırmeye zorlarsam aglıyo emerken aglıyo tam depresyon belırtılerı. gecıcı bıseydır dıye dusunuyorum o yuzden takmıyorum sızın bebeklerınızden de depresyona gıren varmı:)
bu arada dısı cıkmayan ve emeklemeyen kac bebıs kaldı benımkınden baska. dısler sureklı kasınıyo ama hıcbı gelısme yok bana cekmıs galıba ben 11 aylık cıkarmısım.emekleme ısıne gelınce karnını kaldırıp bı sure sallanıyo ama ılerlemıyo ben ılerletmeye calısınca da karnını ustune dusuyo acaba ugrasmalımıyım yoksa kendı halıne mı bırakmalıyım bılemedım aslında erken yada gec cocuklar ıllakı emeklıyo yuruyo zorlamamak gerek dıye de dusunuyorum
oh oh hayırlı olsun incinizselamlar;
siteyi hiç beğenmedim((bu ne yaaa böyle...
SHCATZI ve NİDAH teşekkür ederim.Ben kahvaltısında 8 tahıllı ballı ,yarım yumurta sarısı,peynir ve tereyağ yediriyorum.Gerçi benimki geç uyandığı için kahvaltıyı ancak 11 de yiyoruz. Ara öğün olarak meyve;sonra sebze çorbası,yoğurt,gece yatmadan önce tahıllı kaşık maması,gece ve aralarda anne sütü.
Doktorumu ekmeği tavsiye etmedi,bazen bebek ekmeği veriyorum.Et olarak danalar ilaçlı besinle beslendikleri için kuzu eti verin dedi doktorumuz.
Benim kızım geri geri emekliyor,dişimizinde ucu gözüktü ama gerisi yok,Sabırsızlıkla bekliyorum
zor tabi senin işin ama düşünüyorum da bi tanenin sevgisini içime sığdıramazken 2 tane olsa delirirdim heralde ben.ikizlerin karakteri farklı olur derler huyları nasıl bebişlerinkızlar benimkilerinde dişi çıkmadı ve halen emeklemediler aslında ben pek yere koymadı yeni yeni bıraktım yere ikisi birden başlarsa nasıl baş ederim diye ama yere koyar koymaz ertesi günü kızlardan biri önce kendi pat diye atıyo sırtüstü sonra tekrar atıyo yüzüstü öyle devam ediyo öyle hızlı atıyo ki dönmek için baaşını çarpcak diye korkuyorum bunlarla nasıl başetcem bilmem
Selam bayanlar... Ben 2011 mayıs annelerindenim... Size bir sorum olcak...19+4 haftalık hamileyim ve geçen hafta benim bebişe ayrıntılı ultrasonda bakıldı. Bebeğimde sıkıntı yok şükürler olsun ama doktor benim bebeği besleyen kan damarlarımdan sağdaki iyi dedi(sağ notch), Soldaki yetersizmiş... Bende tam anlamadım ilerde tansiyonun yüksek olur falan dedi... Sizin aranızda hiç böle bişey yaşayan oldumu. Bu beni biraz endişelendirdi de.... Şu anda tansiyon değerlerim iyi bu arada... Şimdiden sağolun kızlarrrr...
hiç duymadım canım bizden de zannedersem kimsenin olmadı.genelde hamilelikte tansiyon düşüklüğü olur.belki senin bu durumun dengeler.iyi düşünmeye çalışsağlıklı bebişin var allah tamamına erdirsin canım
zeyno ben 1 kere verdim elimle balık 3-4 parça yedi:)
yasemin ben ayrı bi tel süzgeç ve tencerem var çelik onu kullanıyoum bebişe özel sayılır