2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeklerinizi yatırarak mı yoksa mama sandalyesine oturtarak mı yediriyorsunuz? ben oğlumu desteksiz oturamadığı için başının altına yastık koyup öyle yediriyorum.

canım yatırarak yemek yedirme,mama sandalyesinde güvenlik kemerini tak,tepsisini yerleştir düşmez.eline bisküvi meyve gibi şeyler ver,kendi yemeyi sevdikçe oturmak isteyecektir.

dün gece bizimkinin uykusu kaçtı 1,5 ta,uyumuyor,en sonunda eşime al dedim.eşim sallamış olmamış pencereden dışarıyı seyretmişler uyumamış,en sonunda yanıma geldiler,emerek uyudu,saat 4 te kalktı,uyku yok,hadi siz baba oğul gidin öbür odaya annenin uyksu var dedim.eşim aldı götürdü,saat 7 getirdi,anneye git anneye diyor bizimki gelmiyor,babaya oyun oynayalım yapıyor,ben kahvaltıyı hazırladım daha sonra uyudu,demek istediğim birazda babaya verin.

herkese selamlar çoktandır giremedim umarım herkes iyidir biz canla bildiğiniz gibiyiz aynen uykusuzluk devam ama artık çoook daha sevimli çoook daha oyuncu çoook daha tatlı

canım yatırarak yemek yedirme,mama sandalyesinde güvenlik kemerini tak,tepsisini yerleştir düşmez.eline bisküvi meyve gibi şeyler ver,kendi yemeyi sevdikçe oturmak isteyecektir.

çok sağol cnm. mızmızlanıyor d,ye otutturmuyordum ama yarından itibaren başlayım tekrar

Sorma canım sen 9 ay taşı doğur büyüt gitsin babaya benzesin Gözleri çekik olduğundan gözü kaşı eşime benziyo gerisi bana .karışık işte .

Defne44 özel mesaja kapatmışsın sanırım mesajına cvp veremiyorum canım.Maşallah güzel besliyorsun bebeğini.Hiç endişe etme annesi.Herşeyi yiyor bebeğin maşallah

selam arkadasim, 7 li setler magazada da 32.90 falan sanirim. mothercare alabilirsin cok kullanisli ve kaliteli, benim bebegim 3860 gr dogdu, ilk 2 -3 hafta mothercare "yeni bebek" sonra 0-3 aylarini giydi bilgine...

merhaba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli sizleri sohbetler çok özledim ama bir türlü girmek fırsat olmUyor yarın dan sonra açık öğretim konularına başlıcam çalışmaya dahada zor olacak benim için aynı markadan bende almıştım geçen sene kısa kollu 7 tanesi 35 lira idi aynıydı fiyatı ama ben 6-9 ay arası aldım şimdilerde giydiryorum yumuşacık öneririm bu arada kk doğum günümü kutlamış gelemedik ama unutmadık demişler sağolsunlar çok hoşuma gitti. hepinizi öpüyorum.

bende cok heves ederek aldım mama sandalyesini ama bizde henüz akti fkullanıma gecmedık artık desteksiz oturuyor ama ben mamasını verdıgım de pek agzını acmıyor başını eğiyor dökülüyor yani yatarak başına yastık koyup yedirdiğimde ağzını açıyor.

Merhaba arkadaşlar; beni de listenin başına ekleyin nasıl ekleniyorsa. 28 yaşındayım, 54 kilo ile hamile kaldım sat tarihi 10 Ağustos bebeğimiz erkek olcak. eklerseniz sevinirim.
birde aranızda ankara akay hastanesi tolga beye giden varmı....

selam arkadaslar uzun zamandır gırmıyodum buraya.kızım 7 ayı bıtırdı bıle ınanamıyorum valla zaman nasıl gecıyo.
bız mama sandalyesı kullanıyoruz otururken daha kolay yıyo mamalrı:)hem bızımle masaya oturmak hosuna gıdıyo.
ek gıdada yenı sayılırız meyve puresı yogurt corba yıo sabah kahvaltıda verıyorum yıyo cok sukur ama hepsınden bıraz bıraz:)
fazla kılo almıyo neden bılmıyorum bu ara guzelde yıyo aslında ama sanırım zzayıf bı cocuk olacak.8200 suan ve 71 cm. dısıde cıktı asyanın 2 tane:)bu ara onun mızmızlıgı var.baya hastalandı ama
emeklemeye calısıyo surunuyo.haftasonuda yurutec alıcaz.kuzenınını yurutecını sevdı:)
bızden sımdılık bu kadar..

birzamanların efsanevi topici sen bu hallere düşecekmiydin günaydın efemmmmmmm

evettt oğlumla yeme problemlerimiz başladı. Verdiğim herşeyi ağzında tutuyor yutmuyor. mama sandalyesinde de yetirsem başının altına yastık koyup yatırarakta yedirsem aynı sizinkilerde var mı böyle problemm

merhaba bayanlar bende mayıs annesiym 7.5aylık gökçegülün annesiyim yalnız benım bebegım 6.5 kılo çok az nutrı zınc ve supradın verıyorum doktor tavsıyesıyle...sizce bunlar kılo aldırır mı???????? ve de golden goat keçi bazlı süt verıyorum kullanan varsa yorumunzu ogrenebılır mıyım...

sanirim kuzularin yaramazligindan anneler firsat bulamiyor ayni benim gibi,,gunler geciyor cok hizli ama cok da yorucu,,benim kizimin henuz disleri cikmadi 8 aylik oldu sayilir bekliyoruz bakalim ,,ama mama sandalyesi gercekten cok isime yariyor arkadaslar

mama sandalyesini oğlumda çok kullandım hatta yoğlum yeni yeni bıraktı biz yemek yerken kızım oturuyor şimdi çok faydasını gördüm ama her çocuk kabul etmiyor

selam kızlar
bizimkinin mama sandalyesiyle arası yok atmaya çalışıyo kendini yere.yerde emekliyo ayağa falan kalkıyo tutunup,daha özgürce dolaştığı için gelemiyoruz koltkta oturmaya:) kucağımda yedirmeye çalışıyorum yemeğini..

herkeslere iyi akşamlar oğlum uyudu biraz bakayım dedim umarım bütün annişler bütün bebişler iyidir mama sandalyesi konuşulmuş benim kurtarıcım valla evin içinde heryere çekiyorum tabi çok durmuyo ama biliyosunuz 10 dakika bile dursa gene yetiyo yaa bu arada geçen hafya acayip uykusuzdu geceleri hiç uyumuyodu nerdeyse gündüzleride yarım saat 45 dakika falan uyuyodu nedeni anlaşıldı sonunda bizimde artık dişimiz var hemde 2 tane birden çok sevindik yarın pasta yapıcam kutlama yapıcaz

Canım hayırlı olsun incileriniz, bizim uykularda çok fena bu ara diş mi acaba? İnşallah düzelir bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…