arkadaşlar bebeklerinizi yatırarak mı yoksa mama sandalyesine oturtarak mı yediriyorsunuz? ben oğlumu desteksiz oturamadığı için başının altına yastık koyup öyle yediriyorum.
selam arkadaslar ayni uyku sorunu bende de var yani benim kizda yok uyku uyumak bizde uyumamak icin elinden geleni ypiyor gece 4 kere kalkiyor oluyorum resmen yapmadigim sey kalmadi off off..bu arada ben mama sandalyesinde yediriyorum hem oturmaya alissin diye iyi oluyor
canım yatırarak yemek yedirme,mama sandalyesinde güvenlik kemerini tak,tepsisini yerleştir düşmez.eline bisküvi meyve gibi şeyler ver,kendi yemeyi sevdikçe oturmak isteyecektir.
tesekkur ederım canım. bu arada kızının kına rasımlerıne baktım cok tatlı olmus masallah cok guzel bı hatıra olcak buyuyunce ona. sankı sana pek benzemıyo mına kıme benzıyo babasınamı? benım kızım da babasının kopyası bana hıııç benzemıyo ama çoook tatlı
teşekkür ederim arkadşlar.
ben mothercare çıtlıtlı body sıfır kol almak istiyorum bir sitede 7 li set hani renkli olan bodyler fiyat 35 tl.iyi geldi bana.(alan varsa mağazade ne kadar)yaşadığım şehirde yok çünkü.
sıfırkol 0-3 ay mı alayım 3-6 olandanmı?
ikisindende alsam giyermi yani sıfır kol işime yararmı????
herkeslere iyi akşamlar oğlum uyudu biraz bakayım dedim umarım bütün annişler bütün bebişler iyidir mama sandalyesi konuşulmuş benim kurtarıcım valla evin içinde heryere çekiyorum tabi çok durmuyo ama biliyosunuz 10 dakika bile dursa gene yetiyo yaa bu arada geçen hafya acayip uykusuzdu geceleri hiç uyumuyodu nerdeyse gündüzleride yarım saat 45 dakika falan uyuyodu nedeni anlaşıldı sonunda bizimde artık dişimiz var hemde 2 tane birden çok sevindik yarın pasta yapıcam kutlama yapıcaz