2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok be yelda daha beter bile diyebilirim önceden yine emer uyurdu şimdi ağlıyo sallıyorum on kerede zor dalıyo nerdeyse saat başı uyanıyo.can nasıl? yelda face takılsana ya

disler ne durumda? disten olabilir bu zor dalmalar, biz de yasiyoruz. ust disimiz gorundu 3. bu. yanindaki de yolda

offf çok sıkılıyorum... bir sürü işim var, yapasım yok.. akşam olsa da eve gitsem..

gelir anneleri disleri, acele etmeyin erken cikarmasi iyi degil o kadar da..
anasina cekmis can ben 4.5 aylik cikarmisim

meraba arkadaşlar bende mayıs annesiyim.benim bebeiş 6 aylık.çok feci buarada kad kulubü yeni site.walla kafam karışıyo girerken:)biz ek besine geçtik ama çok zorlanıyoruz.hiçbişi yemiyo benimkisi.bi tavsiyeniz varmı?bide akşam 8 gibi yatıyo.sabah 6 ya kadar kadar 8-9 kez kalkıyor napıcağmı şaşırdm walla.banyo manyo da kar etmio.

selam kızlar
yaw nereye kayboldunuz hepiniz birden tekrar mı dogurdunuz

hayırlı sabahlar uzn biaradan sonra biz yine geldik çok özlüyoruz burayı yaa siz nasılsınız bebekler nasıl emekleyen varmı biz hala diş çıkarmadık emekleme yok yere koyunca ağlamaya başlıyo ama yürüteçle süper gidiyo sağasola evimizede hala gidemedik tayin işlerimiz karışık bir süre annemlerde kayınvalidemlerde kalıcazdikkat ediyorum kızımn düzenine hiçaksatmamaya çalışıyorum ama karışıyo geceleri çokk sık uyanıyo bizde böyle sizde durumlar nasıl

of yaaaa msj saatleri bile yazmıyo.abera şimdi çıktın mı onu bile bilmeden yazıyorum.burdasındır umarım.neyse, mina dizlerinin üstünde sallanıyo geri geri gidiyo.popoyu attırarak ilerliyo.1 2 haftaya kadar tamamen emekler diye düşünüyorum.Yürüteçte benimki de çok sevinerek yürüyo.Dişimiz 3 aylıktan beri kaşınıyo ama henüz incimiz yok.çok erken çıkınca dişler sağlıksız oluyomuş (yeğenim 3 aylıkken çıkardı 8 yaşında bisürü dolgusu var) çok geç çıkınca da damak sertleştiği için daha zor çıkıyomuş.Arada bu sıralar çıkartır inşallah.gece çok ağlayarak uyanıyo bu sıra heralde dişler sıkıntı yapıyo.Umarım evine, düzenine geçersin yakında.Sıkıntı yapma kendine.Zaman dediğin geçiveriyo anlamıyosun.

günydın kızlar gece öyküde ço sık kalkıyo gecede ağlamayla uyandı ama nasış ağlama korkuyla uyandı dişlerinden birinin yeri şişti belkide ondandır akşamda kucağımdan inmedi terden su oldu okadar düşün babaanneyide istemedi dişler çıksada kurtulsakkk:94:

merhaba kızlar,
benim zillide diş çıkarmadı hala. ama saçlar bonus gibi benden uzun şu an. minik lastiklerle 3 -4 yerden topluyorum o derece yani. bu aralar çok huysuz oldu. hep gülen bir bebekti şimdi herşeye ağlıyor... çok üzülüyorum...

slm kızlar bayadır giremedim buraya nasılsınız
bizim de dişimiz gelio bugün azcık ucu görünüyo ve durunun huzursuzluğu birazazaldı çok şükür...tüm huzurssuzlukları diştenmiş bir haftadır ne çektik ya yoksa çok usluydu..
bundan sonra her ay nerdeyse bi diş sıkıntısı olacak heralde zorlu günler bizi bekler

merhaba arkadaşlar aslında haziran annesi olucaktık ama mayıs annesi oldum iki tane kızımız oldu melis ve almina sizleri öper teyzeleri

merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum evet ist ageldik oğlumla bayramdı derken hast kerem ilk kez öksürüyor şu an hala bir türlü giremedik nasılsın görüşmeyeli bizim de hala dişimiz yok hala emeklemede yok aynı şekilde gece çok sık uyanıyor üstüne öksürük çok huysuz 8 aralıkta dönücez tokata yarın göz muayenesine götürücem onu bu arada mina nın kınası hayırlı olsun iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…