h
canım inşallah bebişinin kansızlığı düzelir en kısa zamanda ben iki tane kayısıyı biraz kaynatıyorum yumuşayınca bazen elmayla bazen armutla bazen sadece kayısı olarak yediriyorum eh işte bütün kaseyi bitirmiyo ama yinede seviyo denebilir ben daha hiç kivi vermedim ayrıca o kayısıları kaynattığım suyuda gün içinde vermeye çalışıyorum benimki sevmiyo fazla suyu ama istersen dene benim oğlan hemencik kabız olanlardan kayısının işe yaradığını düşünüyorum
acaba konuşmaya başlayan bebek varmı merak ettim benim oğlum kendi kendine çok konuşuyo ama daha mama dede baba falan yok
ya kızıma bişey olddu bikaçgecedir uykuda ağlıyo ama ne ağlama zor sakinleştiriyorum bu gece daha kötü olu çok ağladı ne yaptıysam durmadı sol ayağınıda karnına çekiyo ağlarken zor uyudu ayağımda arada yine ağlıyo acaba verdiğim demir ilacı midesinimi ağırtıyo bide cuma aşı oldu iki bacak bikol bi ağız sağ bacağında aşıyeride fındık gibi ser omu rahatsız ediyo acaba ama bana mide gibi geliyo ya eşimde yok elim ayağım dolanıyo çarşambada evi taşımaya gideceğiz gitmeden druna kontrele götürsemmi aklım karıştı yaaa ne yapacammm bi düzenimizi yeniden kurabilsek inşl
canım bizimki arefeden önce dişleri kaşınıdığı için baba baba sesler çıkarıyordu(top ağzında),daha sonra inne diye beni görünce bağırmaya başladı ,enneden sonra şimdilerde anne diye bağırıyor.annemlere söylediğimde hiç şaşırmadılar,tabi söyler kaç aylık oldu dediler.bilinçlimi söylüyor bilmiyorum,beni hep anne diye çağırıyor ağlayarak.
canım bence hem sana zor olur hem çocuklara yeteri kadar da ilgilenemezsin benim ikiz o kadar zorlanıyorum ki Allah yokluklarını göstermesin tabi ama biraz zaman geçse hem de sende bebek özlemi olsa daha güzel olmaz mıbende arada sırada giriyorum ya birde fazla kimse yok diye yazamamıştım şimdi yazıyım bari bayramda çoğu kişi ikinciyi düşünüyomusun diye sordu bir yaşına gelince hemen ikinciyi yap diyolar ikisi bir arada çıkarmış ben daha erken daha sonra düşünüyoruz dedikçe dahada üzerime geldiler valla biz eşimle tabiki ikinci bir bebek isteriz ama şuan çok erken yeni bir bebek için 1 yaşına gelsede 2 yaşına gelsede erken can bebekliğinin çocukluğunun tadını çıkarsın biraz istiyoruz eeeee mayıs annişleri yanlışmı düşünüyoruz siz ne zaman düşünüyosunuz ikinci bir bebeği???*
canım bence hem sana zor olur hem çocuklara yeteri kadar da ilgilenemezsin benim ikiz o kadar zorlanıyorum ki Allah yokluklarını göstermesin tabi ama biraz zaman geçse hem de sende bebek özlemi olsa daha güzel olmaz mı
bizde de kansızlık var bizde sabah 10 akşam 10 içiyoruz ama ölüm gibi tadını haklı olarak hiç ama hiç sevmiyorkuru kayısıyı nasıl veriyosun bebiş severek yiyomu bizimde aşırı kansızlığımız var drumuz demir damlasını sabah 15 akşam 15 damlaya çıkarınca kabız oldu kivi elma filan veriyorum ama düzelmiyo belki kuru kayısı işe yarar evet artık eskisi kadar kimse gelmiyo muhabbet fazla olmuyo